Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese pro úpravu motorových vozidel


TosbarCZE

Hráč

23
24.4.2021 20:27, naposledy upraveno 26.4.2021 11:13 uživatelem TosbarCZE

Podatel: Daniel Tosbar

Věc: ŽÁDOST o udělení koncese pro legální úpravu motorových vozidel (DBT Group, Selected Cars)

Odůvodnění: Obracíme se na Vás s žádostí o vystavení koncese pro legální úpravu motorových vozidel. Náš autoservis je nyní malého rozsahu a sídlí za terminálem letiště v Las Venturas. V budoucnu plánujeme expandovat, získat větší prostory a spolupracovat s více zaměstnanci. Zaměřujeme se na základní servisy vozidel (oleje, brzdy atd.), dále na základní tmelení a lakování jednotlivých dílů, výměnu kol a pneumatik.

Záměr:  Rádi bychom se rozšířili do oblasti chip tuningu a dalších motorových úprav, jak pro náročnou klientelu s luxusními vozy, tak pro profesionální závodníky.

Příloha: N/A

9.6.2021 11:43

Adresát: Daniel Tosbar

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Tosbar,

od příslušníků Policie San Andreas máme informaci, že Vaše firma ilegálně upravuje vozidla už několik týdnů. Z toho důvodu Vám musíme Vaši žádost zamítnout. Společnosti DBT Group nebude udělena koncese pro úpravu motorových vozidel. O vydání koncese můžete znovu požádat nejdříve po ukončení policejního vyšetřování vůči Vaší firmě.


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~24