Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Co si myslíte o Skimu?

1 2



Scor

Hráč

63
26.4.2021 21:16

Co si myslíte o Skimu?

26.4.2021 21:19
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Jesus

Hráč

26
26.4.2021 21:28

Zatím netuším, plánuji začít naposled jsem hrál snad v roku 2017,2018? při poslední verzi skima kdy tu byl ještě Majkí,Toast,Pa202,JazeX atd... nevím co čekat od nové verze

Ale tak je to SKIMO to byla vždy kvalitka

Až na Hataje <--- Kappa .. možná..

26.4.2021 22:07
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
26.4.2021 22:31, odstraněno 26.4.2021 22:34 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
26.4.2021 22:39
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Deff

Hráč

5
26.4.2021 23:09

No vždycky sem chtěl hrát roleplay ve fivem můj pc mi to nedovoloval takže toto je Mega dobrá náhrada a zatím nejlepší server v mta roleplay 👏

Kubby

Hráč

58
26.4.2021 23:25

@Jesus
„Zatím netuším, plánuji začít naposled jsem hrál snad v roku 2017,2018? při poslední verzi skima kdy tu byl ještě Majkí,Toast,Pa202,JazeX atd... nevím co čekat od nové verze

Ale tak je to SKIMO to byla vždy kvalitka

Až na Hataje <--- Kappa .. možná.“

Pokud plánuješ začít hrát až teď, tak bohužel.. ale nebude to takové jako začátek Skima, za těch pár měsíců, co to běží se tu vystřídalo nespočet hráčů, furt někdo přichází (viz. rozloučení v Offtopicu poslední dobu) a furt někdo přichází díky tomu, jak Rataj propaguje tenhle server (reklamy na FB a další věci), jaký je můj názor na tohle? Je to podle mě špatné, jelikož je sice fajn, že hraje na serveru hodně lidí, ale kolik z nich doopravdy RPí, tak deset? Aneb kvantita ≠ kvalita.

Každopádně lidi jako Toasta, pa202 a občas i Majkího na serveru potkáš, JazeXe teď už ne, ale hrál ze začátku.

 


Zpět k topicu tohohle příspěvku..

Co si myslím o Skimu? Momentální stav serveru je jako na Roy..  katastrofa. Proč? Jak jsem již výše odpovídal Jesusovi, kvantita ≠ kvalita.

Ze začátku Skima, tak nějak do ledna se to dalo.. únor bych asi taky přežil, ale březen a duben byla katastrofa a nejhorší je, že to bude jen a jen horší, čím dál tím méně RP, proč? Hráči, co RPili odcházejí, přicházejí noví hráči, kteří moc RPit neumí, nebo neRPí vůbec, důsledek? Méně RP, počet hráčů skoro stejný.

Píšu to jako kdo, kdo má na momentálním Skimu nahráno více jak 2100 hodin a všímám si toho, jak se to změnilo.. Občas jsem vůbec rád, že se dokážu třeba dolagovat do Red County a nazpět. 

Na serveru je hned několik chyb - komunita, optimalizace (z velké části za to může hodně aut na jednom místě), ekonomika (tohle je opravdu velký problém) a určitě bych našel další..

 

Vždycky když se napojuji na Skimo si řeknu, že si jdu zahrát RP, napojím se, dojedu do herní zóny, zjistím, že je to mrtvé tak odjedu zase pryč a vypnu to, nebo mě po cestě nejlépe někdo srazí a neRPí a to mi  chuť se vždycky napojit na Skimo znovu zase zmenší.

bit

Hráč

49
27.4.2021 00:15

Je to videohra.

HLMNqqq

Hráč

18
27.4.2021 00:26

Ahoj,

k tomuto tématu mám i já potřebu se vyjádřit jakožto bývalý Skimo nadšenec (hraju i dnes kvůli přátelům, ale už ne jako nadšenec).

Na novém Skimu jsem začal hrát hned v den spuštění. Byl jsem nadšený vzhledem k neobvyklé herní zóně. Postupem času se ale začala vesnická herní zóna ztrácet ve všech směrech kromě vzhledu vesnic. 

Chápu, že Rataj chce vyhovět co největší části komunity, ale já rozhodně nejsem zastáncem toho, aby každé druhé vozidlo střílelo z výfuku a crossilo se s Lambem po lesních cestách. Ano, já sám mám sníženou Audi S4 na obrovských kolech, ale jezdím s tím v podstatě jen v případě, že v inzerátech vidím nějaký tuning sraz, protože se s tím normálně ani jezdit nedá.

Párkrát jsem při proklikávání se instastories viděl reklamu Leosightu, konkrétněji Skima. Každý máme nějaké cíle a milníky, ale s tím, jak šel počet aktivních hráču vzhůru, kvalita RP a komunity šla prudce dolů. Největším převratem pro mě přišel přelom roku, leden. Spousta "OG" hráčů odešla, napsala rozloučení, přestalo je to bavit a já jsem bohužel jedním z nich.

Dnes již bydlím na okraji mapy a do původní herní zóny zajedu opravdu jen zřídka, protože nestojím o to, aby mi požitek ze hry opět zkazil někdo, kdo mě bude po nějakém omylu neustále urážet a nebude schopen RP ... Už nejsem nejmladší..

 

 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~70