Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání proti pokutě PSA a uhrazení škody vyvolané ztrátou času - Benett


Artistiques

Hráč

32
28.4.2021 12:16

Podatel: Bc. Frederik Benett

Věc: Odvolání proti pokutě

Odůvodnění: Byla mi udělena pokuta ve výši 10 000 za odtahování aut bez povolení + odtáhnutí auta za 30 000, bylo mi znemožněno vykonávat práci, policista zdržoval. Jelikož jsem měl zamčenou kancelář (nechával mi v ní kamarád klíčky od auta), nemohli ani moji zaměstnanci pracovat, škoda je tedy 10 000 Kč v pokutě a cca 400 000 kvůli ztrátě času mých zaměstnanců. Strážník #187 argumentoval, že nemám řidičské oprávnění na řízení odtahového vozu, po předložení všech řidičských oprávnění si vymyslel ten nesmysl o odtahování aut za 30 000.
Pan policista neměl jediný důkaz o tom, že jsem kdy nějaké auto odtahoval, akorát tím pošpinil mé jméno a znemožnil vykonávat práci mé firmě. 

Záměr: Požaduji odškodné ve výši 450 000 Kč, omluvu od daného strážníka (číslo jeho odznaku je 187, pokud mi tedy řekl správné)

Přílohy: [Pokuta 10 000,- Kč za odtahování vozidel bez povolení], [flashdisk s elektronickou databází vstupu na firemní sídlo], [Všechny řidičské povolení], [Výpis z účtu firmy]

10.7.2021 04:43

Adresát: ((Obálka se zeleným pruhem byla zaslána na adresu odesílatele))

Věc: Odpověď na podnět.


Vážený podateli, 
Váš podnět se vrchní soud San Andreas z důvodu stáří podnětu rozhodl zamítnout. Pokud-li Váš podnět stále přetrvává, zašlete nám jej prosím znovu.


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas

 


Powered by LeoSight IFS
LT~31