Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Report ohledně banu, stířnost na "DnOndra" z AT

1 2



deeX7x

Hráč

16
28.4.2021 21:14, naposledy upraveno 28.4.2021 21:15 uživatelem deeX7x

DnOndra mi dne 25.4.21 udělil ban za metu, na týden, metagaming, který doslova dělají všichni hráči na Skimon RolePlay, metagaming toho typu, že jsem si něco napsal do frakce místo do vysílačky, takovéto věci když jsem byl v X firmách tak dělali všichni, nepsali věci do vysílačky, ale do frakčního chatu, kdyby jste měli brát tyhle věci za metu, tak se koukněte do logů a uvidíte že se tohle děje na běžné rutine, proto žádám o zkrácení či zrušení tresu. děkuji za jakoukoliv odpověď, hezký zbytek večera.

28.4.2021 21:53, odstraněno 28.4.2021 21:56 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

KrysCZ

Hráč

30
28.4.2021 22:24, naposledy upraveno 28.4.2021 22:25 uživatelem KrysCZ

Zdravím Tě,

deeX7x, dle Tvých slov soudím, že si myslíš, že když ostatní porušují pravidla, tak na to máš právo též.

V tomto se bohužel pleteš, jestliže kdokoliv porušuje pravidla, Tvou povinností by mělo být jej nahlásit.

Nevím, co Ti na tom, co DnOndra udělal připadá nesprávné.. Vsadil bych se, že to jistě nebyl Tvůj první

přešlap, protože jinak by Ti Ondra nedal takhle vcelku dlouhý trest..

Zkus jít ven, třeba Ti ten čas víc uteče..

 

S pozdravem,

Já, ahoj !

 

PS: Jelikož Ti nemohu udělit zlatého Bludišťáka, udělím Ti "sranec".

Degeshko

Hráč

1
28.4.2021 22:24, naposledy upraveno 28.4.2021 23:00 uživatelem Degeshko

Nebudu teď řešit, jaké bylo porušení pravidel a jak špatné je použití argumentů pro unban....

 

Já třeba ani nedostal odpověď. Ono jistý admin zde řeší převážně ty žádosti, které může okamžitě bez okecávání zamítnout, nejspíš aby se pak cítil lépe nebo já nevím... Ale já, s delší žádostí a přiznání své chyby, čekám už 4. den na odpověď a stále nic. Ale když se zeptám na discordu, proč takhle, tak zvládne ban za označování do 10 minut (a to jsem ho přímo neoznačil, pouze zmínil a to v pravidlech zakázané není).

 

Jsme stejná frakce, proto jsem se vyjádřil. 

 

Hra je skvělá, jinak bych ani neztrácel čas se tu s někým bavit.

Tak a teď se do mně pusťte. :)

 

Jinak ten co dá sranec, může i napsat proč. Já abych věděl jestli se jeho komentář bude s tím hovn*m shodovat..

deeX7x

Hráč

16
29.4.2021 08:15, naposledy upraveno 29.4.2021 08:33 uživatelem deeX7x

Nic jinýho než hate jsem na téhle stránce nečekal :).. @neznamy#5088 , @KrysCZ já se tu nad ničím nevymlouvám, pokud si umíte přečíst to co jsem psal, tak jsem říkal že tyhle věci dělá doslova každý, děláte to pravděpodobně taky, proto mi tu píšete tohle co píšete.. @KrysCZ a né tohle byl můj první ban, tedy měl jsem ještě ban za nonRP driving (který byl úplný primitiv, dostal jsem ho kvuli tomu ze jsem jel rychle okolo typka a typecek odletel, ja se ho ani nedotkl.) takže ne, tohle je můj první ban za metu, nevím proč jsem ho dostal na týden, možná proto protože jsme použili lepší logiku jak celá PSA a psa si potom začlo stěžovat adminům aby se podívali do logů, Admin mi v logách ukázal věci které se ani nedají považovat za metu, bylo tam to že jsem napsal kolegovi ať dá něco do jedné dodávky, co je na tomhle za metu? k čemu je tedy frakční chat? Jediná meta kterou jsem ve f. chatu udělal, bylo to že jsem napsal do frakce jinou frekvenci pro vysílačku, aby si dali moje lidi. Admin mi napsal že lidem kazím hru, hru oni zkazili leda tak nám, když se nedaří PSA, což musí být pokaždé, tak vám dají ban. Admin mi napsal že se na tom shodl se všema adminama ať dostanu ban, neím jestli to je proto protože se v tom odehrávala armáda a tam jsou admini, a té se nic nepodařilo, proto se na mne naštvali tak mi dali ban, např. můj kolega dostal ban jen na 4h i když má na účtě více banů než já, (né všechny jsou oprávněné :)) takže proto si taky myslím že jen PSA brečelo protože právě JÁ mám na starosti to že jsme si když to tak řeknu udělali prdel z celé PSA.

29.4.2021 08:35, odstraněno 29.4.2021 08:36 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
DnOndra udělil za tento příspěvek varování: Double-post
Rataj udělil za tento příspěvek varování: Double-post

DnOndra

Hráč

50
29.4.2021 08:35

Ahoj,

"Admin mi v logách ukázal věci které se ani nedají považovat za metu"

(( je tam toho mnohem více. ;) ))
Já si myslím, že ten metagaming je jasný. 

29.4.2021 08:38, naposledy upraveno 29.4.2021 08:39 uživatelem Rataj

Porušení pravidel jsi se dopustil, ban jsi dostal oprávněný a tvá stížnost není nijak podložená, proto ji musím zamítnout. Ondra v tomto případě určitě jednal správně.

Mimochodem, pokud je pravda co říkáš o tom, že to dělá kde kdo, tak to není důvod proč tebe nezabanovat, ale to je právě důvod proč jsi dostal ban - abyste s tím přestali a tohle lidi nedělali.

deeX7x

Hráč

16
29.4.2021 08:42, naposledy upraveno 29.4.2021 08:47 uživatelem deeX7x

@DnOndra well, nevím jestli vidíš co jsem napsal, ale tohle mi přijde jako odpověď k tomu co jsem ti napsal já, je docela hloupý ne? A taky z těch screenů jediná meta je ohledně té vysílačky, všechno ostatní je běžná rutina, co dělají doslova všichni, a ne nevymlouvám se na nikoho, jen říkám prostý fakta, taky jsi se mi vůbec nevyjádřil k tomu proč meta na týden když můj kolega.. A pořád mi píšeš že máš víc screenů, ukaž mi ty screeny? pořád vidím jen ty stejné. Vyjádřil jsi se mi tu doslova jen k 20% toho co jsem v předchozí zprávě napsal. Tím že mi tu budeš ukazovat pořád a ty jedny stejný screeny, ukazuješ mi akorát to že víc toho nemáš, to by jsi jako Admin moh vědět nemyslíš?

deeX7x

Hráč

16
29.4.2021 09:08

@Rataj když příjmu všechno to okolo a zeptám se na jednu otázku, proč jsem dostal ban na týden?

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Double-post

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~107