Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zlepšení RP ZZS


Lukasss

Hráč

6
30.4.2021 09:50

chtělo by to udělat lepší rp u zzs, tak jak to je těd je hodně basic, chtělo by to třeba akutní příjem v nemocnici a více rp přímo v nemocnici 

Zdenek

Hráč

21
30.4.2021 11:52

Nvm jestli si zaměstnanec ZZS nebo jen čistý ,, kolemjdoucí “, ale jak chceš udělat RP přímo na emery, když už takhle ZZS trpí nedostatkem lidí a zájem furt opadá ? Hlavně co by chtělo taky dodat, že ZZS nemá nic společného s nemocnicí, jelikož ZZS zajištuje přednemocniční neodkladnou péči, ač si to spousta lidí moc neuvědomuje. 
Přičemž RP nemocnice je snad nejvíc nudná záležitost co může být. 

Halucinace

Hráč

29
30.4.2021 11:56

Ahoj! K tomuhle bych se rád vyjádřil. 

Momentální situace v ZZS vypadá tak, jak vypadá. Kolikrát se stane i to, že sanitka prostě nepřijede. Je to právě kvůli nedostatku hráčů, kteří jsou schopní a vůbec chtějí hrát za záchranáře. RP v nemocnici by bylo samozřejmě fajn, pouze na scéně není dostatek kvalifikovaných lidí k tomu, aby tohle vůbec zvládali s tím, že většina lidí má problém ošetřit zlomeninu. 

Závěrem, byl bych za takové RP vděčný, ale pouze v případě, kdy by byl dostatek hráčů, kteří zvládají zdravotnické RP na takové úrovni, aby se to všechno dalo stíhat.

S přáním hezkého dne, Dominick.

 

Lukasss

Hráč

6
30.4.2021 13:18

Jakoby možná bych vám pomohl jelikož v reálným životě jsem ve 3. na zdravce, takže něco vím, samozřejmě, že je rozdíl mezi ZZS a nemocniční lékařskou, ale napsal jsem to takto, aby to bylo pochopeno. Takže klidně bych vám nějakým způsobem pomohl ty lidi více kvalifikovat, otázka zní jenom, zda li by o to měly vůbec zájem.

Paja

Hráč

37
1.5.2021 02:18

Přece jsem jenom hráč který jezdí kamionem a tím si vydělává a sám vidím jak ta ZZS trpí když se podívám do TABU vidím 4 členy což čtyři lidi na 120 hráčů +- je hodně málo proto když už ta ZZS přijede k nehodě nebo něčemu jinému tak by jsme si toho měli vážit a ne je hejtit za to že nerpí jak bohové atd. Proto můj RESPEKT ke ZZS je opravdu velký , díky za to že jste tu pro nás. <3

Kenny15

Hráč

19
1.5.2021 10:45

Zdarec všici.

Ono se tu jedná o to, že málokdo ví něco ze zdravovědy/první pomoci. Práci ZZS podle mě na serveru dělají lidi, kteří se tomu nějak systematicky věnují, nebo mají chuť se to učit. Na druhou stranu mě štve, že se všichni hráči ženou k PSA, což je podle mě taky špatně. Vemte si, že HZS a ZZS je nejohroženější skupina, co se týče aktivních hráčů. U PSA to není zas až takový problém, protože tam hraje 20+ lidí každý den, to se pak nedivte, že HZS a ZZS je neaktivní.

Další věcí je tu ilegální práce/RP. To je taky oblast, která spolkne hodně hráčů, většinou nováčky, a nějaké kid gangy, o to by tu asi ani nešlo, ale může se občas objevit i člověk, co umí gramatiku a RP, což je celkem hodně na hovno. 

Lidí je prostě málo, a to je špatně.

 

3.5.2021 10:54

Ahoj, i když trochu opožděně. 
Chápu, že tahle odpověď zřejmě nebude mít takovou váhu, jakou u ní zamýšlím, ale stále mám potřebu se k tomuto vyjádřit.
Jak zmínili mí kolegové výše, nejen, že ZZS RP nemá skoro nic společného s nemocnicí, dokonce se to u nás trošku dělí.
Aby vůbec měl někdo oprávnění k nějaké náročnější operaci, musí podstoupit náročným testováním z lékařského oboru. Aby ses vůbec k takovým zkouškám dostal, většinou musíš projít systémem povyšování. Začínáš u Záchranáře I., který funguje jako zkušební lhůta po dobu jednoho týdne. Pak, podle svých schopností a zásluh, vyšplháš na Záchranáře V. Odtud máš možnost jít na zkoušky, pokud tedy tvá postava disponuje ještě pár dalšími požadavky, třeba že vychodila zdravotnickou školu. Už v tuto chvíli asi všichni vidíte, že se jedná o poměrně zdlouhavý proces, a přesně proto nemáme moc lékařů. Jde o tu profesionalitu a schopnost RP. Přiznejte si sami, chtěli byste, aby vás v nemocnici ošetřoval někdo, kdo neumí pořádně RP a nerozumí zdravotnictví? Asi by to nebylo moc fajn, co? 
Samozřejmě, každý, kdo se dostane do ZZS, má možnost postoupit až na lékaře, pokud svůj RP život povede správným směrem a OOC se bude pravidelně připravovat ke zkouškám za pomoci dostupných materiálů, které pro ZZS připravil náš milovaný @SedliX  ♥. Tímhle bych asi shrnul celkový problém s tím, že RP zranění končí ve chvíli, kdy RZta přijede k nemocnici. Co se týče mála lidí v ZZS... Je to problém, sám to dost pociťuji. Během dopoledne a několika odpoledních hodin jsem tam vlastně skoro sám na celý server, mnohdy se nezastavím. V odpoledních hodinách a navečer se vše zlepší, to už mám online třeba 6 dalších kolegů. Ale to je přesně tak, jak říkal Kenny. Všichni míří k PSA, protože můžou střílet a mají spoustu akce na výjezdech. Pak se ale nemyslí na ZZS a HZS, které vám mnohdy zachrání život tam, kde PSA nemůže. RP IZS je složitý, ale určitě to za to stojí, jsme fajn komunita a navíc se vždy můžete něčemu přiučit. Příště, namísto nadávání na to, že někdo z IZS nemůže přijet, se sami sebe zeptejte na pár otázek:
1.) Je jich dost na serveru?
2.) Nemají zrovna výjezd?
3.) Nevede někdo z nich v tuto chvíli nějaké SocialRP po celém dni na VS?
4.) Když neni online nikdo z nich, nevedou třeba nějaký reálný život? 

Pokud jste to dočetli až sem, tak vám děkuji za váš drahocenný čas a vaši pozornost, snad jsem tímto osvětlil alespoň část celkového problému. Pravděpodobně tohle hodím ještě jako jeden příspěvek na fórum, ať to má větší dosah.


Mgr. Jan Lemka
 
(( Dzardys ))


Powered by LeoSight IFS
LT~67

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

300Kč dnes v 06:38

Cepicka

220Kč včera v 23:25

Swerzy

203Kč včera v 22:14

Nejnovější uživatelé
dadapatrasova

Registrován 27.4.2024

Tomaseklukasek

Registrován 27.4.2024

Samueeeel

Registrován 27.4.2024