Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

METAGAMING boys :D

1 2



3.5.2021 21:27

AhOi!

 

Dnes som s jednym N-manom jazdil, a zacal(a) na nas trubit typkina( ZO HSZ), co sa da nazvat aj gang provocing,

tak sme vystupili s batmi (zaerpene), nic sme nerobili len tam stali a kricali co ma za problem, namiesto Fearu zacala este viacej trubit a pomali priblizovat.

Tak sme nasadli do auta a isli a ona nas sledovala :D a zapla svetla( tie cerveno-modre) a sireny, tak sme po 20m zastavili ze co chce, a ona ze zavolala cops, tak sme isli a zrazu nas zase sledovala tak sme slusne zastavili a prisla s polisom, ten hned zacal hukad nech si vystupime, no nespravili sme to a sedeli v aute. ona medzi tym vystupila, ten polis sa postavil pred nase auto ( KEKW) a zacal opakovat aby sme vystupili, kedze jeden z nas ma problemi s polismi, tak som nevahal a dupol na plny a presielho(nic extra,len som ho tukol), a ZRAZU po nas niekto striela a to neuverite kto :D bola to hasička O_o . Neviem odkedy hasici nosia do jobu guny a este strielaju s fizlami . :/

Nasledne sme utiekli(nikto to neschytal) niekde na farmu( tu zacina pop*iny videjko) tam sme sa prezliekli, zmenili [imidž] a zbavili ID's, batov a auto sme tam nechali a pesi dobehli tam kde som nechal moje stare auto.

Potom sme sa s mojim autom vratili na moj job(tym myslim centralu), kde som pickol odtahovku a N-man cervene auticko keby nieco B)

Auto sme uspesne odtiali (ten mustang) a zamkli ho na sukromnej garazi v centrale. Nasledne chcel ist N-man do LS, tak sme isli tym cervenym autom(firemnym) a zrazu za nami sa zjavila militantna hasička(Lucie Nagy/Derbo/Yeleha). Tak sme zastavli (mala svetla+sireny) a ze co sa deje? Nie je polis tak preco by sme mali zastavovat tak sme isli dalej, a zrazu nas vyburala a dosli aj fizli (2)(aj ten ktory bol zdrazeny, hmm) a bolo. Toto je vsetko (az na utek na farmu) natocene. Ako militantna hasička s Ruskej Specnaz a ten polis metovali. PLUS ta mili.hzs si pytala opakovane polohu N-mana na disc. 

https://youtu.be/1vrq3dbesjw

3.5.2021 22:03
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
4.5.2021 06:21

@neznamy#2210 pokial viem, tak sa tam Rpilo a nie len pisalo do  OOC, aj ked ja som s OOC nezacal :) len som upozornil ze budu slavny :*

''Zase vy sa tam neviete spravat normalne'' neviem co tym myslis, OOC som sa nehadal, len upozornil na to co spravil(i)... a ten N-man? ten mal CP ten ani bodku nenapisal do OOC :D

'',potom to tak vyzera ze clovek okolo vas ide a za 8 minut nepadne ani jedna veta do IC,doslova'' kazde 2/3 slovo bolo v IC chate, pozri lepsie video :D

Cvrky

Hráč

5
4.5.2021 16:24

Hochu, já svou chybu uznal, ale to že vy nevedete IC po celý začátek až po zadržení, tím si celkem protiřečíš, prosím když chceš soudit ostatní a poučovat je, začni nejdřív u sebe prosím :)

Samozřejmě trest za to očekávám a respektuji, je mi jasné čeho jsem se dopustil.

Ale spíše mě mrzí to že poukazuješ na mě a na kolegyni z HZS, ale to že se po celou dobu něčeho dopouštíš ty, to je zcela v pořádku ano? :)

No zasmál jsem se v dobu in-game, směju se i teď, a očekávám trest, co víc teď zmohu. :DD

Cvrky
"Daniel Cvrkal"

4.5.2021 17:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Drelamond

Hráč

9
4.5.2021 19:53

Tie psa sú mrdky proste, zabavia ti vše dnes po mne len tak strielali a to som len stál na mieste :DDD

GJ Kluci , radšej dajte F3-Opustiť frakci to bude lepšie. 

To čo vy ako PSA robíte tak to už nedáva logiku , jeden mixing druhý powergaming tretí ťa zastrelí len tak.

Potom další mi zabavý ridičák za to že som išiel o 30 km/h viac + arogantný jak totálny idiot. 

Ani nezaeRPil že mi to ukradol len proste zabavil cez CMD , ja už to nebudem riešiť s A-Teamom ,

lebo ešte ja vídem za najvatšieho k*k***a. Spraviť pekne na novo nábor k PSA a nie tam dákych debilkou.

Proste toto už je ne-normálne. Prosím naberajte normálných ľudí a nie 9-13 ročných blbečkou.

Díky!

 

DnOndra udělil za tento příspěvek varování: pravidlo č.6

Cvrky

Hráč

5
4.5.2021 21:08

Ahoj @Drelamond,

prosímtě, příště si nech ty nadávky a vulgarity pro kamarády, přesně s takovými jako jsi ty se PSA IC nekašle, prostě pokutka, zabavení license nebo vazba a čau, to jak se prezentuješ se pak odráží i na tom, jak se k tobě lidi chovají víš? A na druhou stranu PSA to taky nemá nejjednodušší, neřeknu ti ostřílenější co to dělají už delší dobu, ale není úplně nejzdravější na nervy, když si musíš pamatovat tucet kódů na zpaměť hned zezačátku, a do toho se tam hráči mladšího věku chovají tak jak chovají, můžeš si za všechny ty tresty sám IC. Jak jsem řekl výše. :) To mi hlava nebere, například když "mafiáni" stojí na benzíně a campí tam kdovíjak dlouho, a přijede PSA, a oni začnou skákat po střechách a chovat se totálně arogantně, což hraničí a většinově přesahuje common-sense, nediv se jak se pak PSA chová k takovým lidem, nejdříve bych ti doporučil si zkusit službu u PSA a poté teprve argumentovat. :)

Cvrky <3

5.5.2021 12:38, odstraněno 5.5.2021 12:42 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Cvrky

Hráč

5
6.5.2021 17:37

@neznamy#2210 Nikdo neřekl, že se PSA nedá hrát, ohledně tvých argumentů proti toho zastavení, dělají to všichni, ne jen my, každý to tak dělá, pokud jsi si nevšiml. Ještě jsem neviděl nikoho kdo by na sirény pouze pronásledoval. :)

A k těm směrnicím a příkazům, možná toto je důvod proč jsi "stále používal" a nepoužíváš doteď. :) Ono ti pak přestane být milé hrát si furt na milého poldu a být mírný na lidi po jejich aroganci, a neustálého porušování několika pravidel najednou. :)

Víc se k tobě vyjadřovat nebudu. :)

6.5.2021 20:28
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~73

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024