Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o odškodnění vůči mé a bratrově osobě ze strany PSA


KitzuInu

Hráč

34
4.5.2021 22:47

Podatel: Jeff Wang a James Wang

Věc: Zatčení bez podezření či pádných důvodů ze strany PSA.

Odůvodnění: 4.5.2020 okolo desáté hodiny jsme se byli s bratrem projet a zastavily jsme v přívěsovém městečku mezi Montgomerry a Blueberry. Když jsme tam stáli takových dobrých patnáct minut zastavil za námi policejní vůz se zapnutými výstražnými světly a stroboskopy. Policejní vůz tam stál s námi dobré tři minuty když v tom se objevily další a další vozy. ( Nakonec tam byli tři příslušníci možná i čtvrtý ale neměl na sobě uniformu ). Poté jsme dostávali příkazy od příslušníku PSA, které jsme bez žádných řečí dodrželi. Ptal jsem se celou dobu co jsme udělali či proč nás zatýkají důvod jsme dostali až na stanici společně s řečením práv. Ale to není vše bratr měl u sebe finanční hotovost ve výši sto šedesát tisíc, a také zavařenou nefunkční zbraň kterou v klidu vytáhl a odhodil. Poté co nás převedli k celám byla nám řečen důvod a také práva ( které se mají říkat při nandavání pout ). Příslušníci PSA se k nám chovali arogantně, bez úcty a bez žádného slušného vychování. Odůvodněné zatčení bylo že se střílelo na benzínce v Montgomerry a že to byl Černý Nissan Z350. Já sám v osobním vlastnictví také jeden v černé barvě mám se kterým jsme stáli v tom městečku, je zajímavé že jsem okolo benzínky jsme neprojížděli a i tak mě i mého bratra zatkli za danou střelbu. 

Záměr: Odškodnění ze strany PSA za udělený trest. Vymazání daného rozsudku z trestního rejstříku.

10.7.2021 04:45

Adresát: ((Obálka se zeleným pruhem byla zaslána na adresu odesílatele))

Věc: Odpověď na podnět.


Vážený podateli, 
Váš podnět se vrchní soud San Andreas z důvodu stáří podnětu rozhodl zamítnout. Pokud-li Váš podnět stále přetrvává, zašlete nám jej prosím znovu.


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas

 


Powered by LeoSight IFS
LT~36

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Darkoun03

370Kč včera v 12:06

baladaaa

100Kč včera v 01:36

p0KyX

38Kč 10.5.2024 19:27

Nejnovější uživatelé
oggyCZ

Registrován 11.5.2024

Wokyss

Registrován 11.5.2024

VOJTANOSEK

Registrován 11.5.2024