@ice Proto žádam o reRP akce od te doby jak jsem ujel aby se mohlo pokračovat v RP. Takhle tu RP akci o něco rozvineme a nebude to jenom takovahle rychlovka.
@Holub Šlo o to, že já jsem měl prodat auto Audi R8 za 6m a ještě k 6m jeho Audi A8. Hned jak to odsouhlasil @OurMatthew tak jsem se vrhl na to a taky jsem se snažil aby akce byla co nejrychlejší a ja neměl potíže. No jak vidím, akce byla nedostatečná.. Proto taky žádam o to reRP, kde akci víc rozebereme a bude celkově větší. Samozřejmě pod dozorem člena AT s aspoň hodností GA+. Takhle akce nemusí dopadnout tak jak dopadla ale mužeme mít ještě víc než jen peníze a auto. :D
Taky ještě to, že si @OurMatthew nevšiml 6m je vcelku blbost. Kdo si nevšimne takovouhle duležitou věc, vždyť jde něco schválit tak si musí dávat pozor. Ja si myslím, že si toho všiml, akorát jak ste se ho třeba začali vy ptát nebo něco a byl možná pod tlakem tak si to rozmyslel. Ještě sem přidám pár logu.
Jak si tohohle nemuže všimnout? :D :D
Taky ještě jednou sem dam jeho souhlas.
https://tenor.com/view/caught-in-4k-caught-in4k-chungus-gif-19840038
Myslím, že to pochopil hodně dobře a ja to popsal hodně stručně. A jak jsem říkal, chci to reRP od toho jak jsem už byl schovanej.. Dale budu moct rozvinout RP akci jak jdem měl v plánu.
@shejzyn Právě ja tam napsal vše co bylo potřeba, nebyla šance to přehlídnout. Rád bych ještě rád viděl kde mi peníze teda zatrhl, ve všem mi souhlasil. Nenapsal mi ani jedinou PMku, že jsem mu o penezích neřekl.
[user:1931] Proto žádam o reRP akce od te doby jak jsem ujel aby se mohlo pokračovat v RP. Takhle tu RP akci o něco rozvineme a nebude to jenom takovahle rychlovka.
[user:4365] Šlo o to, že já jsem měl prodat auto Audi R8 za 6m a ještě k 6m jeho Audi A8. Hned jak to odsouhlasil [user:638] tak jsem se vrhl na to a taky jsem se snažil aby akce byla co nejrychlejší a ja neměl potíže. No jak vidím, akce byla nedostatečná.. Proto taky žádam o to reRP, kde akci víc rozebereme a bude celkově větší. Samozřejmě pod dozorem člena AT s aspoň hodností GA+. Takhle akce nemusí dopadnout tak jak dopadla ale mužeme mít ještě víc než jen peníze a auto. :D
Taky ještě to, že si [user:638] nevšiml 6m je vcelku blbost. Kdo si nevšimne takovouhle duležitou věc, vždyť jde něco schválit tak si musí dávat pozor. Ja si myslím, že si toho všiml, akorát jak ste se ho třeba začali vy ptát nebo něco a byl možná pod tlakem tak si to rozmyslel. Ještě sem přidám pár logu.
Jak si tohohle nemuže všimnout? :D :D
Taky ještě jednou sem dam jeho souhlas.
https://tenor.com/view/caught-in-4k-caught-in4k-chungus-gif-19840038
Myslím, že to pochopil hodně dobře a ja to popsal hodně stručně. A jak jsem říkal, chci to reRP od toho jak jsem už byl schovanej.. Dale budu moct rozvinout RP akci jak jdem měl v plánu.
[user:4779] Právě ja tam napsal vše co bylo potřeba, nebyla šance to přehlídnout. Rád bych ještě rád viděl kde mi peníze teda zatrhl, ve všem mi souhlasil. Nenapsal mi ani jedinou PMku, že jsem mu o penezích neřekl.