Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Absurdní voidnutí peněz u obchodního podvodu.

1 2



byterixx

Hráč

14
10.5.2021 11:08, naposledy upraveno 10.5.2021 11:10 uživatelem byterixx

Tak píšu tedy tu stížnost jak jsem slíbil..

Tak začnu od začátku.

Všechno to začalo podaním reportu o obchodní podvod.. Jak jsem podal report po pár minutách to přijal @OurMatthew, který souhlasil s podvodem.

Pak jsem tedy po zruba 20 minutách došel před licenční, no mezitím jak jsem tam jel jsem se dohadoval s dalším člověkem, který mi měl pomoct. Dohodli sme se na signálu, který jsem tedy udělal když jsem dostal dane peníze a vše. Následně dojel a pak krát ho střelil, no normálně člověk nevypadne z auta když dostane kulky do hrude (Pak jsem měl v plánu ujet i s postřelením cápkem a pokračovat v RP). Takže sme chtěli dále pokračovat v RP akci, že nám nejakej admin portne tohohle hráče a bude RPit injuries. No ani ne chvilka a portnul se myslím @ice, kterej se snažil hledat všude chybu, bohužel nic nenašel a prostě se nemohl přenest, že nic sme neporušili tak chtěl akci voidnout. No nastal absurdní void, kde @ice se souhlasem @FLYER voidnuli jenom 6m a zbytek si prej mužu nechat. Co je tohle za void? Tohle je totálni blbost, jak se mužou voidnout jenom peníze? Pokud vím voiduje se akce, taky si myslím, že to bylo nadržováni danemu hráči, kterej měl byt okraden. @ice je kamarád s daným člověkem, teda aspon si to myslím a chtěl mu pomoct aby nebyl o tahkle velke peníze okraden. No jak hledal tedy chyby a nic nenašel tak jak jsem zminoval navrhl void.. No ješte předtím jak navrhl void, navrhl reRP. Tudiž já žádam o reRP, ktere bylo navrhováno. No od te doby jak jsem už utekl a měl ho na mě portnout nejakej admin a danej člověk měl RPit injuries. Ostatne proběhlo tak jak mělo. Taky žádam aby jsem dostal částku o kterou jsem daneho člověka okradl. Říkali ste, že jedinej duvod je, že pro to makal 3 týdny nebo kolik a že na takovouhle krátkou akci je to špatně. A učelem celé tehle stížnosti je aby bylo reRP a já dostal peníze, akci tedy rozvineme ještě víc jak bylo žádano. Jak? To tady psát už nebudu. Taky žádam aby tuhle akci spectoval někdo jiný (Tedy určitě ne @ice) a s hodností aspoň GA nebo vyšší.. Děkuju za přečtení a hezký zbytek dne. 

cilli

Hráč

2
10.5.2021 11:41

no nevím, jestli je v pořádku někoho ojebat asi o 8 mega jen tak uprostřed města :D

10.5.2021 12:03, naposledy upraveno 10.5.2021 12:05 uživatelem neznamy#4565

@cilli, by jsi se upřímně divil, kolik takových a dalších podobných krádeži probíhá za denního světla.. Ukradnutí auta a následný prodej v zahraničí na díly, nelegální prodej drog v milionech / kilogramy, vraždy, nehumanitární týrání a podobně, takže toto by nebylo vůbec od věci, to je jedna věc, ke stížnosti se nebudu ani vyjadřovat, jen tu chci hodit svůj pohled a mám pár výčitek.. Každou ať už social rp akci, nebo okradačky, by sis měl točit, admini taky nejsou neomylní a každý vidí věci jinak, Anxiček k tomu s Flyerem museli mít důvod, proč se tak rozhodli a určitě ti o tom dají vědět, jinak, nevoiduje se jen Rp akce celkově, ale taky peníze, už jsem si to na pár ostatních roleplay hrách zažil -> Rp akce není kompletní nebo je zmatečná či neúplná -> tak okradnutý člověk přijde o všechny peníze a okrádač dostane jen značnou částku, klasická věc a jinak, po té co dostaneš rány do hrudníku či ramene, tak nezůstaneš jen tak sedět v autě, vystoupení a lehnutí si na zem do pohodlné polohy, je normální lidská reakce na takovou věc, reflexe, pokud samozřejmě není dotyčný ihned usmrcen. 

byterixx

Hráč

14
10.5.2021 12:22, naposledy upraveno 10.5.2021 12:26 uživatelem byterixx

@cilli Je to vesnice.. :D

@neznamy#4565 Ale když ho nekolikrát střelíš do hrude, myslím že 3 krát tak asi jen tak nevystoupí a nelehne si na zem jakoby mu nic nebylo.. Navíc, hned jak padla střelba a dostal kulky tak jsem šlápnul na plyn a jel, takže neměl ani kdy vystoupit.. Ale jinak souhlasím se vším co si napsal.

10.5.2021 13:49

Minule jsem byl s @FLYER u jedné okrádačky u majáku při pláži v LS kde hráči neRPili Fear když okrádali hráče kterému jsem chtěl pomoci. Rozvázal jsem ho a mířil na ně. Po 3 minutách jeden z nich jel za auto a zabil mně. Flyer řekl že se akce voiduje ale peníze hráčovi který byl okraden vzali. Kde je tam ta logika? Bez následků s policií odejít a mít i peníze.

10.5.2021 14:08, odstraněno 10.5.2021 14:09 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

shejzyn

Hráč

22
10.5.2021 16:11, naposledy upraveno 10.5.2021 16:39 uživatelem shejzyn

 

 

Zdravím, chci jen dodat že údajně OurMatthew ani Anxicek nepovolili peníze jen auto. Zde ukazuji log kde mi Admin napsal že to povoleno Nikoliv nebylo.

https://leosight.cz/logs/LGcyM8Pk1A - Plus zde dodávám logy z akce , podle mého názoru zde nejde vidět žádná meta a RPeno to bylo dobře.

ice

Hráč

18
10.5.2021 17:03

Ahoj @byterixx 

Pročetl jsem si tu tvojí stížnost. Hned ti řeknu jednu věc, to že jsem si vyžádal logy od tebe a ptal se tě na to jaký "signál" si dal tomu kumpánovi, aby přijel, neznamená že hledám všude chybu. Jak jsem ti i řekl, asi tam nebylo nic špatně zaerpené, jen z mého pohledu to prostě nebylo dostačující RP. (Čistě můj názor a neovlivnilo to nijak verdikt!)

Dále k tomu dohlížení akce. Na vaší akci jsem nedohlížel pouze já, ale rovnou 3 členové AT.

Celé to bylo zmatené, to jsi si mohl všimnout i sám. V jednu dobu mi @OurMatthew napsal že nevěděl o žádných 6m, ale jen o autě, že jsi mu nic takového nenapsal. Tak jsem se teda koukl znovu na logy a všiml si tam toho malého "6m + auto". (Na první pohled jsem to také neviděl.) Takže ti vlastně povolil něco čeho si nevšiml. Nicméně jsem se o tom bavil s flyerem na TSku a radil se s ním. Navrhl void (skip) těch 6m s tím že ti auto necháme. Přeci jen ten hráč to vydělával 3 týdny REÁLNÉHO času. Neřekl bych nic kdyby šlo o 500k např., ale 6 mega je prostě moc. Auto co jsme ti nechali má hodnotu 2 miliony (prý) a myslím si že je to lepší než void celé akce.

Ještě dodám, že toho koho jsi okradl, myslím že to byl Jacob, skoro neznám. Jediné co vím, tak je že dělá u PSA a byl jsem s ním jednou na DC. 

Snad ti toto jako vyjádření stačí, je mi líto že jsi nedostal co jsi měl, ale dostal jsi alespoň něco.

 

Holub

Hráč

46
10.5.2021 17:07, naposledy upraveno 10.5.2021 17:10 uživatelem Holub

@byterixx Můžeš mi poslat info o jaké auto šlo? Docela mě zajímá to, že se zde hraje na pohádky ohledně ceny auta. 

@ice Jestli to auto má hodnotu dva milióny, tak je potom jen jeho blbost, že to chtěl koupit za šest. Nebo snad ne? Když je člověk blbec a nezná hodnotu dané věci či hodnotu peněz, tak je to jen jeho chyba, ze které se měl tímto poučit. 

PS: Šest milionů dokážu vydělat klidně za dva tři dny. To, že to nedokáže vydělat (tak) rychle by se do toho brát opravdu nemělo. Navíc s inflací na serveru je šest milionů i slušná cena za nějaké solidně upravené vozidlo. Opět asi něco, co se při vyčíslení ceny auta moc neřešilo. 

byterixx

Hráč

14
10.5.2021 17:27, naposledy upraveno 10.5.2021 17:51 uživatelem byterixx

@ice Proto žádam o reRP akce od te doby jak jsem ujel aby se mohlo pokračovat v RP. Takhle tu RP akci o něco rozvineme a nebude to jenom takovahle rychlovka.

@Holub Šlo o to, že já jsem měl prodat auto Audi R8 za 6m a ještě k 6m jeho Audi A8. Hned jak to odsouhlasil @OurMatthew tak jsem se vrhl na to a taky jsem se snažil aby akce byla co nejrychlejší a ja neměl potíže. No jak vidím, akce byla nedostatečná.. Proto taky žádam o to reRP, kde akci víc rozebereme a bude celkově větší. Samozřejmě pod dozorem člena AT s aspoň hodností GA+. Takhle akce nemusí dopadnout tak jak dopadla ale mužeme mít ještě víc než jen peníze a auto. :D 

Taky ještě to, že si @OurMatthew nevšiml 6m je vcelku blbost. Kdo si nevšimne takovouhle duležitou věc, vždyť jde něco schválit tak si musí dávat pozor. Ja si myslím, že si toho všiml, akorát jak ste se ho třeba začali vy ptát nebo něco a byl možná pod tlakem tak si to rozmyslel. Ještě sem přidám pár logu. 

Jak si tohohle nemuže všimnout? :D :D

Taky ještě jednou sem dam jeho souhlas.

https://tenor.com/view/caught-in-4k-caught-in4k-chungus-gif-19840038

Myslím, že to pochopil hodně dobře a ja to popsal hodně stručně. A jak jsem říkal, chci to reRP od toho jak jsem už byl schovanej.. Dale budu moct rozvinout RP akci jak jdem měl v plánu. 

@shejzyn Právě ja tam napsal vše co bylo potřeba, nebyla šance to přehlídnout. Rád bych ještě rád viděl kde mi peníze teda zatrhl, ve všem mi souhlasil. Nenapsal mi ani jedinou PMku, že jsem mu o penezích neřekl.

 

 

 

 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~136

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo