Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Absurdní voidnutí peněz u obchodního podvodu.

1 2



10.5.2021 18:12
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

46
10.5.2021 18:45, naposledy upraveno 10.5.2021 18:53 uživatelem Holub

Šest milionů za R8 je slušná cena, s protiúčtem tím tuplem pro prodávajícího. Rozhodně jde o cenu, se kterou to auto lze prodat. Opravdu nechápu jaký inteligent (na serveru) usoudil, že je to auto s hodnotou za dva míče. Až mi ukáže, že sežene R8 na serveru za dva milióny, tak mu dám za pravdu, ale všichni víme, že tahle auta se točí za pět milionů a víc. Jenom blázen, nebo idiot by to prodával za dva milióny. 

Tady jsou spíš chyby v posudku ze strany AT.

ice

Hráč

18
10.5.2021 21:43

@Holub Je mi líto že se zase pouštíš do něčeho o čem víš úplné prd.

Nikdo nikdy neřekl že R8 stojí 2 miliony.

Ta A8, kterou ukradl s těma 6m stojí 2 miliony podle majitele.

Příště si pořádně přečti vše než začneš psát takovéto verdikty.

Holub

Hráč

46
11.5.2021 10:44

Cena necena, tak týpek s tou A8 pořád udělal finanční blbost. A silně pochybuju, že špatný posudek ze strany nakupujícího (šest milionů plus auto... okay, fair enough, ale je to pořád natolik výhodné pro prodávajícího až nad tím zůstává rozum stát) je důvod, proč voidovat úspěšný obchodní podvod. RE-RP? Budiž, podle mě nejlepší možný scénář, ale proč kvůli IC blbostí nakupujícího voidovat něco, co je součást IC dění a co splnilo vše, co bylo potřeba dle pravidel? A než tady začneš vytahovat to, že to nebylo dostatečně zaRPené - jakpak by jsi to zaRPil ty? Já bych z místa činu po úspěšném podvodu co nejrychleji odjel a to kvůli jiné věci. Té se říká zdravý rozum. 

PS: Doufám, že pochopíš, že vydělat šest milionů není takový problém, když člověk chce. Ostatně s těmi svými výtvory, kvůli kterých si jednu dobu skoro pořád škemral templaty, by jsi o tom mohl vědět. 

11.5.2021 16:10

Ahoj, i když nemám nic moc s touhle akcí tak ti řeknu jednu věc.

Když jsem jednou pomáhal u obchodního podvodu tak to bylo okrádání Moročka o 5 Mega falšováním prodeje auta. Jednoduše vidíš že 5 Mega bylo schváleno a není to taký rozdíl od 6. Celkově bych rád dodal že když tě IRL někto okradne i o celý tvůj majetek klidně tvojí blbostí že podepíšeš nějakou smlouvu s háčkem, nebo tě prostě okradnou na ulici cestou do prodejny aut když si chceš nějaké koupit tak je to čistě tvoje chyba že sis nezískal nějakého "strážce". IRL můžeš taky přijít o veliký obnos peněz a nepotřebuješ k tomu ani dohled nějakého "boha" i když chápu že tomu tak je aby se při RP-čku moc věcí nedosralo. Tak či tak by mněli být admini ohleduplný na to co hráči píší ale chápu že někdy když řeší moc reportů tak se jim to plete. Rozhodně jsem pro to aby dostal těch 6 mega. Prostě i IRL bys o to mohl přijít, dokonce ještě lehší cestou.

shejzyn

Hráč

22
12.5.2021 20:40

Mohl by se k tomuhle příspěvku vyjádřit někdo větší ? Myslím že s námi souhlasí ´nevelký´ počet lidí. 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~69

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo