Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Absurdní voidnutí peněz u obchodního podvodu.

1 2

10.5.2021 18:12
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.5.2021 18:45, odstraněno 10.5.2021 18:53 uživatelem

ice

Hráč

19
10.5.2021 21:43

@neznamy#4365 Je mi líto že se zase pouštíš do něčeho o čem víš úplné prd.

Nikdo nikdy neřekl že R8 stojí 2 miliony.

Ta A8, kterou ukradl s těma 6m stojí 2 miliony podle majitele.

Příště si pořádně přečti vše než začneš psát takovéto verdikty.

11.5.2021 10:44
11.5.2021 16:10

Ahoj, i když nemám nic moc s touhle akcí tak ti řeknu jednu věc.

Když jsem jednou pomáhal u obchodního podvodu tak to bylo okrádání Moročka o 5 Mega falšováním prodeje auta. Jednoduše vidíš že 5 Mega bylo schváleno a není to taký rozdíl od 6. Celkově bych rád dodal že když tě IRL někto okradne i o celý tvůj majetek klidně tvojí blbostí že podepíšeš nějakou smlouvu s háčkem, nebo tě prostě okradnou na ulici cestou do prodejny aut když si chceš nějaké koupit tak je to čistě tvoje chyba že sis nezískal nějakého "strážce". IRL můžeš taky přijít o veliký obnos peněz a nepotřebuješ k tomu ani dohled nějakého "boha" i když chápu že tomu tak je aby se při RP-čku moc věcí nedosralo. Tak či tak by mněli být admini ohleduplný na to co hráči píší ale chápu že někdy když řeší moc reportů tak se jim to plete. Rozhodně jsem pro to aby dostal těch 6 mega. Prostě i IRL bys o to mohl přijít, dokonce ještě lehší cestou.

shejzyn

Hráč

22
12.5.2021 20:40

Mohl by se k tomuhle příspěvku vyjádřit někdo větší ? Myslím že s námi souhlasí ´nevelký´ počet lidí. 

1 2