Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Představení celého admin teamu a Skimo portálu (Unban)


danielbilly11

Hráč

1
12.5.2021 15:26

Takže tu je moje samotné vyjádření na forum a video budete mít tu na forku

Takže Jaucuko 14 letej chlapeček kterej hraje tak od 2020 a začal hrát na Skimo Roleplay [CZ/SK] Jeho reakce : WoW to je mega najetej server tu budu hrát. Me kterej hraje od 2018 akorát jsem němel učet . Jaucuko :Po Naučení pravidel dostal GM práva a dnes v 15:10 nějak tak dostanu ban na 2 dny za to že jsem neotevřel okna a neodemkl když mají lidi z rp akce IQ 0?  Tu máte i log  https://leosight.cz/logs/SNR00aOI46 

Potom Admin mi řekne v OOCčku že dětská pojistka nelze mít u levých předních dveří.  Ale víš co je divné? 

                    PROČ MUJ TÁTA MÁ ZÁCHRANOU POJISTKU VE PŘEDNÍCH DVEŘÍCH? ktera lze se dá otevřit jen přes okno ale oni byli ty dveře v IC zamklé a pojistku takže se nedali otevřít. Tak jsem řval v ICčku že to nejde otevřít at zavolaj HZS pro Hydraulické nužky a on nás celou dobu sleduje Jaucuko místo toho aby přijmal reporty :DDDDDDDD SKIMO GM EXPERIENCE Ty KKS.

a on má určitě důkazy na to že jsem dělal non RP acting a taky Trolling ........ DREAMS WTF tohle je snad zlej sen a ješte k tomu Provokování GM xdddddd 

                                                              Rataj jestli tohle čteš tak jako já hráč roku 2018 skima ti řeknu jednu věc

2018 byl lepší super admini atd. Ale ted 2020-21 Jsou samé kidi v AT vůbec se nechovej hezky k Hráčům a my se k ním chovámé jak k maminkám takže důležitě bych dal pana Jaucuko Pryč z GM Neumí se chovat řekne že za  jenom pitomé dveře bude 72 h ale on my dá 2 dny místo třeba 5 h to by bylo v OK Ale tohle fakt posral Celkově 

                                                            se Skimo zkazilo chybí mi ten starej Skimo Roleplay ted z toho kidi dělaj uplně srajdy..... 

A jaucuko nedělej v tom AT pouze pro coiny. :DDD 

Tohle je můj názor na skimo a celej AT. a prosil bych o zkracení banu protože 2 dny jen za pitomé dveře by maximálně dal 8 letý dítě.... Děkuji za přečtení a doufám Rataj že to budeš s tím klučinou řešit :)

neznamy#4508 udělil za tento příspěvek varování: 10) Spam je na fóru přísně zakázán.

Jaucuko

Hráč

11
12.5.2021 15:39

Jasně, tvůj táta má v autě záchranou pojistku (podle tvých slov "děcká pojistka") která se zapne když ti někdo střelí brokovnicí do motoru. ._. Prosím dolož log ještě z předchozí hodiny, protože tam jsou taky tvoje další porušení pravidel. 

Děkuji, Danieli za krásnou kulturní vložku a zlepšení dne.

S pozdravem 14 letej chlapeček Jaucuko

12.5.2021 15:42, naposledy upraveno 12.5.2021 15:43 uživatelem Robiiinek

Řeknu ti to jednoduše, každý člověk není dokonalý a dělá chyby.  A jestli máš něco proti Jaucukovi tak to řeš formou stížnosti, A né zbytečným urážením Jaucuka. Je to akorát ubohost... Dle mého je Jaucuko naprosto v pořádku, řeší reporty tak jak má, chová se naprosto normálně, akorát občas udělá blbost ale to snad udělá každý ne? Zkus to příště formou stížnosti a trochu méně nadávek. Děkuji.

 

S pozdravem Robiiinek_

12.5.2021 15:48

Jak bylo zmíněno přede mnou, pokud máš nějakou stížnost vůči adminům, tak na to máš extra kategorii, rád ti natočím videonávod, jak ji na Leosightu najít. :) 
Ale vylévat si tu srdíčko a urážet jen za to, že ti dal ban, protože jsi porušil pravidla? A že "hráč roku 2018", pošli kdyžtak nějak to ocenění v PDFku nebo tak. Jinak zdravím AT, svoje maminky.

Jaucuko

Hráč

11
12.5.2021 16:20, naposledy upraveno 12.5.2021 16:21 uživatelem Jaucuko

Jo, zapomněl jsem. Já jakožto člen staffu, co ti ban dal (jelikož toto je žádost o unban), tak musím i řešit tvůj unban.

No z mého pohledu tu vidím jisté věci, jako například arogance, toxicita a podobně, který mě utvrzujou akorát v tom, že ban byl oprávněný a podobně. Skutečně mi styl tvého vyjadřování přijde na tak strašný úrovni, že to není možné. 

ALE

Dnes jsem se poměrně dobře vyspal, pokud napíšeš krásnou a smyslu plnou žádost, tak možná ti trest bude zkrácen, i přes to, jak si se zachoval a jak se momentálně prezentuješ. Proto tě prosím, dej si vlažnou sprchu, zamedituj si a až budeš míň nepříjemnej, zkus se zamyslet a napsat si další žádost o unban, která bude mít smysl, protože soudit podle týhle, tak bych ti to měl chuť i prodloužit (což samozřejmě dělat nebudu)

Pokud si podáš žádost u unban další, tak si jí přečtu, klidně mě tam označ (napíšeš @ a Jaucuko hned za to) abych si toho všiml dřív.

 

Ovšem tady tu žádost o unban/urážení člena staffu, tak ti jí zamykám a zamítám.

 

EDIT::
Pokud je tohle stížnost na člena staffu, dej to do správný kategorie, protože já to zamykám jako žádost o UB.


Powered by LeoSight IFS
LT~81