Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[6/2021] Rozhodnutí Kongresu ve věci "Nadace Pro Normalni Život-oficialni razitko o spuštěni organizace"

13.5.2021 23:14

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Rozhodnutí Kongresu ve věci: "Nadace Pro Normalni Život-oficialni razitko o spuštěni organizace"

Podatel: Pablo Castilla

Věc: Rozhodnul jsem se požadat o potvrzeni me nadace kterou chci vest jako ""Nadace Pro Normalni Život"" pokud by soud potvrdil mou žadost a schvalil aby tedy moji Nadaci jsem mohl rozjet.

Vážený pane Castilla,

Jako Kongres San Andreas se omlouváme za pozdní vyřešení vaší žádosti. Tuto žádost jsme probírali do detailů.

Rozhodli jsme se následovně:
- Udělíme Vám dotaci na rozjezd vaší nadace ve výši 1 500 000 kč z krajského rozpočtu.
- Dohodli jsme se, že tato nadace, může zlepšit život ve všech krajích ve státě San Andreas.

Rozvoj této nadace budeme sledovat a v případě, že nebudete dodržovat to, co jste slíbil, tak budeme požadovat peníze z krajského rozpočtu "1 500 000 kč" neprodleně zpět. 

Tato nadace NEBUDE placená státem, protože se chceme vyhnout, aby někdo nezneužil státní peníze placené z daní občanů ve svůj prospěch. 

S pozdravem JUDr. Patrik Lovecký, Ph.D.,
Předseda Kongresu San Andreas