Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno RCN


OurMatthew

Hráč

26
17.5.2021 09:26

Podatel: Jacob Williams

Věc:  Neobjektivnost RCN


Odůvodnění: Veřejnoprávní médium "RCN" již delší dobu píše a vydává články, které zcela jsou neobjektivní a jednostranné. Nejsou podloženy důkazy. Jedná se spíše o domněnky reportérů. Nezajímá je názor všech stran, napíší to co si myslí. Jsou psané ve formě readbaitů. Vydává články, které "nemají" autora. Nově začalo nabízet i "reklamu" ve svých článcích i přes to, že jsou financováni z veřejných prostředků. 

Myslím si, že stát San Andreas by měl mít médium, které je schopné dodržovat nějaké zásady. Zásady, které jsou jinde samozřejmostí.

Záměr: Sepsání zákona o RCN



Přílohy:
 








17.5.2021 13:13, naposledy upraveno 17.5.2021 13:21 uživatelem Rataj

Adresát: Jacob Williams

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Williams,

na tuto státem financovanou organizaci jsme již v minulosti na základě různých podobných podnětů provedli 4 inspekce a 1 finanční audit, z toho třikrát se našel nějaký problém a dvakrát byla organizace napomenuta.

Zahájíme tedy další inspekci, která prověří, zda jsou Vaše akuzace pravdivé. Dále také proběhne finanční audit, který zjistí, zda organizace nepáchá škody na státním rozpočtu (dle zákona č. 5/2020).

Organizace byla již v minulosti upozorněna, že pokud se bude dále chovat jako soukromé médium, tak stát San Andreas zruší její financování a skutečně se soukromým médiem stane. Vzhledem k této skutečnosti nemusí dojít k Vámi požadovanému záměru a tedy vzniku zákona o RCN, nýbrž k případnému zániku statutu neziskové organizace.

Pokud by k tomu došlo, je také možné, že stát San Andreas zřídí nové, veřejnoprávní médium, které již bude nějakým způsobem podchyceno zákonem, převezme vozový park RCN (nebo jeho část, která byla propůjčena organizaci státem) a bude se starat o fungování vysílačů. Nebo naopak může dojít k podpoře volné hospodářské soutěže soukromých médií. Tyto kroky bychom pravděpodobně konzultovali a řešili společně s Kongresem San Andreas.

Dalším možným řešením je odvolání současného ředitele RCN. Avšak vzhledem k opakujícím se problémům, přestože se za tu dobu vystřídalo několik různých ředitelů, lze předpokládat, že ředitel RCN není zdrojem těchto problémů, nýbrž jakási vnitřní politika RCN. Pokud bychom se vydali tímto směrem, pravděpodobně budou krom ředitele RCN odvoláni všichni zaměstnanci a tato organizace bude přestavěna na nových základech.

Po ukončení inspekce a finančního auditu bude dle jeho výsledku zvoleno řešení v rámci ZSP.

Děkujeme za zaslání podnětu, o výsledku Vás budeme informovat.


JUDr. William Stengel, Ph.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.

 

9.6.2021 11:49

Adresát: Jacob Williams

Věc: Informace o dalším postupu


Vážený pane Williams,

společnost Red County News řešíme v rámci řady dalších stížností. Inspekci a finanční audit jsme provedli a v brzké době vyhlásíme soudní řízení, na které budete předvolán. Děkujeme za trpělivost.


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~47