OVĚŘUJE SI RED COUNTY NEWS INFORMACE, KTERÉ ZVEŘEJŇUJÍ ?!
Tahle otázka mě provází posledních pár dní.. Když o mně vyšel článek ve kterém šlo o jakési
údajné řízení služebních vozů PSA v civilu, které bylo následně vyvráceno, chápal jsem to..
Myslel jsem si, že pracovníci Red County News jsou též pouze lidi a musí se něčím živit..
Před nedávnem o mně vyšel článek, který je plný závažných obvinění, ALE bez jakéhokoliv důkazu..
Tak já tedy všechny body článku postupně vysvětlím..
Prvním bodem je bod s názvem Opravdu Vasil Tereschenko znásilnil svou snachu, jakožto člen PSA?
Rozhodl jsem se, že o tomhle tématu budu mluvit veřejně!
Styk s F.T. byl oboustranně dobrovolný a rozhodně se nejednalo o znásilnění..
Stalo se tak pár dní po smrti jejího manžela, mého bratra.. ( Uznávám, že to byla OBROVSKÁ chyba )
Vyšetřování je v takovém stádiu z důvodu toho, že na znásilnění F.T. ze mé strany neexistují žádné důkazy,
protože jsem se ničeho takového nedopustil.
Na závěr tohoto bodu bych rád opravil autora.. V době, kdy došlo ke styku, tak jsem členem PSA nebyl.
F.T. je a vždy byla v psychickém nepořádku, je to doopravdy zlý člověk..
Dalším bodem je Jak je to se zbrojním průkazem?
Tohle mi přijde úsměvné, přátelé..
Je sice pravda, že mi byl vydán zbrojní průkaz bez psychotestů, ALE došlo k pochybení ze strany
tehdejšího kapitána PSA F.T., která mi zbrojní průkaz vydala ( Takhle je vydávala na denním pořádku )..
V momentální době zbrojní průkaz nemám, ale zde přikládám fotku, která vám řekne úplně vše..
Psychotesty jsem měl v podstatě po celou dobu, co jsem měl zbrojní průkaz, ale při vydání mi F.T. řekla,
že je nepotřebuji..
Třetím bodem je Co sklad plný dlouhých nelegálních zbraní?
U tohoto bodu jsem se upřímně zasmál.. Jak na tohle nějaký s prominutím hlupák od RCN přišel ?
Píše se tu o tom, že bych měl vlastnit nějaké dlouhé střelné zbraně..
Zajímalo by mě, kde k této informaci autor přišel..
Tohle je doopravdy hloupější než si vymyslet znásilnění..
Doložte těm vašim čtenářům i nějaké důkazy, ne?
Věřím, že Vás to nudí už stejně, jako mě, ale máme tady bod Rejstřík?
Jistě, čistý rejstřík jsem neměl, ALE jelikož tehdejší kapitán PSA F.T. došel k názoru, že jsem nic neprovedl,
tak mi byl smazán..
Na konci se autor rozepsal o tom, jak jsem špatný a že se mě musí občani Red County bát.
Já jsem zlý člověk? Já jsem byl čestným policistou, který nasazoval krk například na záchranu několika kolegů..
PSA pro mě byla rodinou, s většinou kolegů jsem si sedl a troufám si říct, že jsem si u PSA vybudoval několik
doopravdy dobrých přátel..
Abych nebyl nařknut z toho, že to píšu někam, kam to nepatří..
V momentální době zvažuji podání trestního oznámení na Red County News.
Jestliže máš s Red County News podobné zkušenosti, ozvi se na číslo 886988.
OVĚŘUJE SI RED COUNTY NEWS INFORMACE, KTERÉ ZVEŘEJŇUJÍ ?!
Tahle otázka mě provází posledních pár dní.. Když o mně vyšel článek ve kterém šlo o jakési
údajné řízení služebních vozů PSA v civilu, které bylo následně vyvráceno, chápal jsem to..
Myslel jsem si, že pracovníci Red County News jsou též pouze lidi a musí se něčím živit..
Před nedávnem o mně vyšel článek, který je plný závažných obvinění, ALE bez jakéhokoliv důkazu..
Tak já tedy všechny body článku postupně vysvětlím..
Prvním bodem je bod s názvem Opravdu Vasil Tereschenko znásilnil svou snachu, jakožto člen PSA?
Rozhodl jsem se, že o tomhle tématu budu mluvit veřejně!
Styk s F.T. byl oboustranně dobrovolný a rozhodně se nejednalo o znásilnění..
Stalo se tak pár dní po smrti jejího manžela, mého bratra.. ( Uznávám, že to byla OBROVSKÁ chyba )
Vyšetřování je v takovém stádiu z důvodu toho, že na znásilnění F.T. ze mé strany neexistují žádné důkazy,
protože jsem se ničeho takového nedopustil.
Na závěr tohoto bodu bych rád opravil autora.. V době, kdy došlo ke styku, tak jsem členem PSA nebyl.
F.T. je a vždy byla v psychickém nepořádku, je to doopravdy zlý člověk..
Dalším bodem je Jak je to se zbrojním průkazem?
Tohle mi přijde úsměvné, přátelé..
Je sice pravda, že mi byl vydán zbrojní průkaz bez psychotestů, ALE došlo k pochybení ze strany
tehdejšího kapitána PSA F.T., která mi zbrojní průkaz vydala ( Takhle je vydávala na denním pořádku )..
V momentální době zbrojní průkaz nemám, ale zde přikládám fotku, která vám řekne úplně vše..
Psychotesty jsem měl v podstatě po celou dobu, co jsem měl zbrojní průkaz, ale při vydání mi F.T. řekla,
že je nepotřebuji..
Třetím bodem je Co sklad plný dlouhých nelegálních zbraní?
U tohoto bodu jsem se upřímně zasmál.. Jak na tohle nějaký s prominutím hlupák od RCN přišel ?
Píše se tu o tom, že bych měl vlastnit nějaké dlouhé střelné zbraně..
Zajímalo by mě, kde k této informaci autor přišel..
Tohle je doopravdy hloupější než si vymyslet znásilnění..
Doložte těm vašim čtenářům i nějaké důkazy, ne?
Věřím, že Vás to nudí už stejně, jako mě, ale máme tady bod Rejstřík?
Jistě, čistý rejstřík jsem neměl, ALE jelikož tehdejší kapitán PSA F.T. došel k názoru, že jsem nic neprovedl,
tak mi byl smazán..
Na konci se autor rozepsal o tom, jak jsem špatný a že se mě musí občani Red County bát.
Já jsem zlý člověk? Já jsem byl čestným policistou, který nasazoval krk například na záchranu několika kolegů..
PSA pro mě byla rodinou, s většinou kolegů jsem si sedl a troufám si říct, že jsem si u PSA vybudoval několik
doopravdy dobrých přátel..
Abych nebyl nařknut z toho, že to píšu někam, kam to nepatří..
V momentální době zvažuji podání trestního oznámení na Red County News.
Jestliže máš s Red County News podobné zkušenosti, ozvi se na číslo 886988.