Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Hanz Caser a lži.


neznamy#3931

Smazaný účet

19
19.5.2021 08:30, naposledy upraveno 19.5.2021 09:16 uživatelem neznamy#3931

Ahoj! Nyni vam chci představit moji organizaci s Modulem Gang..asi to bude něco nelegalniho že? ano přesně tak když jsem přez Lemongate hledal členy...a on byl mezi něma,tak bylo asi mesic či dva klid a normalně jsme RPili nelegal..v te nmomenty kdy ho v kongresu zatkli z Glockem jsem ho vyhodil..duvod byl ten že jsem měl strach že si proveři frakce a budou vědet jmeno vše celkově,S Hanzem jsme měli IC celkem dobry vztah a OOC jsme se nějak nehadali snim,potom nastal moment kdy jsem vylezl z uřadu a stal u něj Dante..Řeknu kdo je to ale at se to tu nemetuje je to taky vlastnitel nelegalni organizace..a to se mi nelibilo tak jsem začal dělat kroky a věci proti němu..potom když zjistil že jeho postava je na pokraji umrti takzvanyho CK že se tak jednou muže stat..tak se začal branit tomu že se dostal do Organizace OOC..jak mužu sakra někoho vzit koho jsem ani IC a OOC neznal? prej se dostala stižnost k @Rataj tak bych rad vědel co napsal protože nechci Ban na několik dnu když jsem v tom nevinny,protože mu jde o postavu tak lže..řikal jsme mu že lže a probirali jsme to na našem Discordu,pokud by došlo k nějaky situaci tak bych chtěl nejlepe mluvit s @Rataj -em , řikal mi že jsem zmetoval jeho frakci-to znamena že jsem přez jinou postavu zjistil kde sidli atd... NE,nic jsem nezmetoval,at si to Rataj prověři,pokud to řeši jiny Admin tak chci mluvit snim,mam asi 5 postav ani jedna neni či nebyla v ty Hanzově firmě,aby bylo jasno,Ano ban za metagaming mam asi 3 nebo kolik,pokud jde o poctive RP nelegalu jsme pro,takže pokud tohle čte Hanz (Nevim jak se na Webu jmenuje) tak se vspamatuj,byl jsi nabran ICčkově jako všichni,A viš co? takhle se to neřeši,že když ti o něco jde hned řešiš že to někdo zmetoval,Jo taky jsem takovy byl vuči PSA,když si to uvědomiš myslim že tam metujou či metovali jenom 2,tim chci řici že co se tyče PSA celkem chapu,vratime se k Hanzovi,Jeho Pm co psal ostatnim členum že Zažijeme IC peklo..hm..zajmavy,Když mu totiž někdo ubliži tak to řeši prostě metou,udajně při včerejšu když byl zatčen,zas něco zmetoval co mi tak psal jeden člen do /f,Nejspiš ho poptam o logy..nejlepe všechny členy protože jsem zvědav co jim do PM pišeš,Pokud se ktomu někdo vyjadři či tak taky bych byl rad protože člověk ktery nejspiš rad ubližuje a poškozuje lidi skrz svoji neschopnost přiznat prohru a ktomu neschopnost se naučit RPit nelegal (neřikam že jsem expert zrovna ja)

-S pozdravem Meki09.

EDIT: Frakce a tvoje kancelař se našla diky tomu že u tebe pracovali členove..ktomu byl vydan rozkaz aby jsi byl sledovan.

KrysCZ

Hráč

30
19.5.2021 12:22

To 09 je rok narození, ne?

Scor udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 19
19.5.2021 12:25

Kéž bych věděl, o čem tu vůbec mluvíš.

Ne, opravdu to neřeší Rataj. Reporty tohoto typu obvykle řeší GA.

Samozřejmě "Ha! Nahlásil jsem to Ratajovi!" je asi dobrá výhružka/postrašení, ale nic jako nahlášení Ratajovi neexistuje. Na všechno jsou určené kanály a problémy mezi hráči se řeší buď skrze report, nebo skrze nahlášení zde na fóru. Řeším takové věci i já, ale pokud by tomu tak bylo, tak už o tom dávno víš.

Poprosím tedy někoho z AT, kdo aspoň trochu ví, co se tady řeší, aby se ujal této stížnosti.


Powered by LeoSight IFS
LT~50

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024