Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání záznamů v trestním rejstříku


19.5.2021 15:27

Podatel: MUDr. Mgr. Jan Lemka

Věc: Žádost o vymazání záznamů v trestním rejstříku


Odůvodnění:
Vážený Soude, 
touto cestou bych zde chtěl podat žádost o promazání mého trestního rejstříku, v němž by se v současné době měly nacházet dva záznamy z prosince. V současnosti vykonávám funkci ředitele Zdravotnické záchranné služby, vlastně mne rejstřík ani nijak neomezuje, ale rád bych jej měl čistý, když už několik měsíců odmítám dělat cokoli ilegálního a spolupracuji s PSA v mnoha ohledech. Obávám se, že záznamy by mi mohly ubrat na důvěryhodnosti, i přes fakt, že jsou několik měsíců staré. Zároveň bych byl taktéž rád, kdyby se na ředitele ZZS nemuselo pohlížet jako na někoho, kdo se v minulosti účastnil ilegálních činností. Předem děkuji za jakoukoli odpověď z vaší strany.


                                MUDr. Mgr. Jan Lemka


Záměr: Promazání trestního rejstříku

Přílohy: Žádné.

Rezekvitek

Hráč

8
9.6.2021 14:49

Podatel: Jan Lemka

Věc: Žádost o vymazání záznamů v trestním rejstříku


Vážený pane Lemka,

čin zapsaný ve vašem trestním rejstříku neporušuje zákon č. 14/2021 a od záznamu uběhlo více než 7 dní. Vaši žádost zamítám. Obraťte se s žádostí na bezpečnostní složku Policie San Andreas podle zákona č. 20/2021 - Zákon o rejstříku trestů§4

Děkuji za pochopení


S pozdravem Mgr. Benjamin Harvey
Asistent Soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~28