Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu Garage 66


23.5.2021 13:54

Podatel: Garage 66, Zástupce Martin Dope

Věc: Žádost o udělení koncese na úpravu motorových vozidel pro firmu Garage 66

Odůvodnění: Vážený Soude,
    jménem společnosti Garage 66, žádám o povolení koncese ve věci úpravy motorových vozidel a vydávání ověření o provozuschopnosti vozidel dle zákonů a směrnic státu San Andreas. V rámci koncese chceme využít naše odborné znalosti které naše garáž má. Tímto cílíme k tomu aby práce byla odvedena kvalitně a hlavně odborně. Díky koncesi by jsme se mohli opět dostat do ponětí lidí a oprášit své zašlé jméno. 


Záměr: Povolení koncesované činnosti v rámci úpravy a schvalování úprav motorových vozidel, při kterých chceme využít naše zkušenosti. 

9.6.2021 11:44

Adresát: Martin Dope

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Dope,

společnost Garage 66 řešíme v rámci nesrovnalostí v odvádění daní dle Zákona č. 15/2020. Z toho důvodu Vám musíme Vaši žádost zamítnout. Společnosti Garage 66 nebude udělena koncese pro úpravu motorových vozidel. O vydání koncese můžete znovu požádat nejdříve po ukončení finančního auditu vůči Vaší firmě.


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~33