Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Neoprávnění ban


danielbilly11

Hráč

1
24.5.2021 15:57, naposledy upraveno 24.5.2021 16:03 uživatelem danielbilly11

Zdravím všechny dnes jsem byl zabanován na 5h za nedostatečné rp okrádaní když jsem dneska nikoho neokrádal a při okrádaní bych rpil tak jak bych měl a dnes jsem hrál za novou postavu "Emuska Matyasova" maximálně za koho vykrádam je "Daniel Bily" ale dnes sem s ním nevykrádal a pokud jsem byl zabanován omylem tak bych prosil o unban a kdo mi dal ban tak at mi pošle důkazy připadně logy protože já jiné postavy nehraju a okrádaní dělám jednou za 2 dny. Prosím o unban.

 

Mimochodem ban jsem dostal od :Erzsebet_Szilagyj nebo nějak tak díky.

24.5.2021 19:11

Ahoj, sice nejsem členem AT, ale určitě bych tě mohl informovat, že jsi ban mohl dostat až dodatečně, nikoli jen za danou chvíli... 

K tomu nedostatečnému okrádání. Každé RP má svá pravidla a své postupy, okrádání není výjimkou. Pokud okrádáš hráče, musíš k tomu psát pořádná /me a /do, nejde to jen pomocí míření zbraní na lidi a psaní /me mu ukradl všechny věci. Tím netvrdím, že jsi něco takového dělal, nebyl jsem u toho, leč přesně tohle si pod nedostatečným RP představuji já. Zároveň bys měl být obeznámen, že celý průběh okrádání, včetně vzniku a konce RP situace, bys měl mít reálně nahrané na videozáznamu k případnému poskytnutí záznamu administrátorovi.

Snad jsem ti alespoň trochu pomohl, přeji pěkný den.

Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~20