Zdravím, dneska jsem dostal ban na 5h za NonRP act. S tím, že jsem toto udělal souhlasím. Na druhou stranu, ve chvíli jsem dost spěchal ze Skima a už jsem zmatkoval a chtěl jsem bedny z auta zachránit. Chybu jsem si uvědomil, a pokud by to šlo a dostal bych UB nebo zkrácení, nemám problém danému bedny dát. Chybu jsem udělal, a nyní už je na @acaBeNendohzoR , jak se k tomu postaví. Dneska bych si ještě rád zaRPil, jelikož Skimo je aktuálně jediná věc, kterou hraju takže mě to mrzí. Ban byl udělen v 16:20, tudíž by mi po UB na RP moc času nezbylo.
Zdravím, dneska jsem dostal ban na 5h za NonRP act. S tím, že jsem toto udělal souhlasím. Na druhou stranu, ve chvíli jsem dost spěchal ze Skima a už jsem zmatkoval a chtěl jsem bedny z auta zachránit. Chybu jsem si uvědomil, a pokud by to šlo a dostal bych UB nebo zkrácení, nemám problém danému bedny dát. Chybu jsem udělal, a nyní už je na [user:303] , jak se k tomu postaví. Dneska bych si ještě rád zaRPil, jelikož Skimo je aktuálně jediná věc, kterou hraju takže mě to mrzí. Ban byl udělen v 16:20, tudíž by mi po UB na RP moc času nezbylo.