Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Znova zažádání o zrušení permabanu


Kronos

Hráč

4
26.5.2021 07:17, naposledy upraveno 26.5.2021 07:22 uživatelem Kronos

 

(Btw jedno zažádání o zrušení permabanu jsem dával, ale nikdo mi na to neodpověděl)

Dobrý den, chtěl bych zažádat o zrušení permabanu, je to už 20 dní co mi chybí tento server a vím že jsem tam dělal blbosti a neuvědomoval jsem si následky, chtěl bych se vám hrozně moc omluvit za to že jsem byl debil a dělal problémy které se přibližovali k permabanu blíže a blíže, už se nestane slibuji, kdyby jste mi dali unpermu tak bych si chtěl znova přečíst pravidla abych neporušoval další věci, a hlavně každej má druhou šanci a já bych jí chtěl využít ke změnění svoji osobnosti ve hře a nedělat už problémy.

Děkuji předem váš hráč Petr Brozek.

 

Ban byl od RozhodneNeBaca.

 

Ban byl udělen za pravidlo 0 a 7, a racidiva.

Deff

Hráč

5
26.5.2021 07:25
26.5.2021 07:47
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
26.5.2021 08:37

Ahoj Kronosi,

jen bych tě rád informoval, že pravidla ingame si můžeš přečíst i bez unbanu ZDE
a pravidla portálu zase ZDE.
Tím, že budeš stále obtěžovat členy AT (označováním na Discordu, urážení administrátora v PMs) si k unbanu moc nepomůžeš, svým neustálým spamem na Discordu akorát naštveš víc hráčů, jak se už asi včera stalo.



Snad jsem tedy nikoho z přítomných nepohoršil tím, že jsem tady kolegu nade mnou chtěl informovat o existenci pravidel i zde na portálu, ačkoli uznávám, že kromě nervů zaviněných jeho spamem a toxicitou na Discordu nemám s touto událostí vůbec nic společného, tedy případný warn pochopím.

Chápu, že čekání na odpověď může být mnohdy stresující, ale bohužel ti, Kronosi, nezbývá, než počkat a ideálně už se milionkrát neptat. Administrátoři jsou zaneprázdněni milionem dalších žádostí, reportů a ticketů a k tomu vedou ještě něco, čemu se říká osobní život (někde bych teda pochybil <3).
Přeji pevné nervy váženým administrátorům a hodně štěstí s případným unbanem. ❤

Dzardys

acaBeNendohzoR

Hráč

69
26.5.2021 13:47

Vyhovuji tvé žádosti na unban, permu ruším, tvůj ban končí za 123 hodin od této chvíle


Powered by LeoSight IFS
LT~48