Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o UNBAN


neznamy#3803

Smazaný účet

2
29.5.2021 15:43

Zdravím, dostal jsem ban, dneska, za Chicken runing za okradani hrače pod 10 hodin, pravidlo 7,  DM,

non rp injuries

 Vyjadření o udajném Chicken Running

prvné bych se chtěl omluvit tomu komu jsem udějně udělal chicken runing, ale podle mě to chicken running není, to že zahneš do prava  a do leva do uličky mi moc jako chicken runing nepřijde, to že jsem zahnul tak to neni chicken runing, každý to vidi jinak. 

 VIZ Video https://streamable.com/mzkitz

Vyjadření na pravidlo 7

 

Pravidlo 7, Co se jedná o NPC a kamerách, tak jsme zajeli do GLS stím že jsme si nikdo NPC nevšiml do přijezdu, usoudil to sám aji admin že by si on také nevšiml a kamery tam nebyli, možná byli ale byli jsme mezi kamionámy, takže jsme si nevšimli Kamrách či po NPC. Takže se omlouvám Adam Medvidkoví nebo jak se piše za Pravidlo 7, moc mě to mrzi.

 

Okrádaní hrače pod 10 hodin,

 

Ahoj  nevím jestli tohle přečte čte Maty Peterson bych se chtěl prvé řadě omluvit, za to že mi tab ukazoval že máš 15 hodin, ukazovalo mi to už i minule kde jsem viděl u hrače co má 5 hodin 13, nahlasím na foru, vím že to zní jako výmluva ale vymluva to neni,  sebrali jsme ho u GLC kde jsme pak odjeli.

 

DM

Nevím kdy jsem DMkoval, ale asi vím jak jsem ho bodnul, psal jsem /me ale nesapsal se to tam protože jsem připsal /mde omylem a pak jsem si uvědomil že jsem to neposlal, měl jsem to připravené v F8 kde sem to popletl takže se omlouvám Jacobsonoví, nevím jak dál že jsem udělal malou chybu, Víckrát se to opakovat nebude, přisáham.

 

NON RP INJ

Ahoj, k tomudle incidentu došlo po střelbě, kde jsem dostal do břicha, ale existuje adrenalin, ten kdo se zabíva ZZS, tak ví, že když někdo někoho střeli a je pod adrenalinem tak ví že nemusí hned  začít bolet, rpil jsem to pod tím mostem hned u MG benzinky, kde mě pak srazil proto jsem zastavil. a on mě k tomu dorazil, takže kdyby mě nechali vyslechnout tak bych jím  to řekl, oni začli nadávat že proč nerpim tu střelu, non rp injuries, když jsem to rpil hned pod tím mostem jak jsem zastavoval tak mě ze zadu naprala Mitshubishi ve kterém seděl Dom Black, nevím přesně ale asi jo, nechci tu nikoho obvinovat ale kdyby mě něchali vyslechnout vše bych vysvětlil, Tohle je moje vyjádření k NON RP Injuries..

Doplnění

Všem se omlouvám do kterého byl zapojen do RPčka, jako je Okradení Hrače pod 10 hodin Pravidlo 7 či chicken running, NON RP INJURIES, DM

Chtěl bych si zahrát, moc se omlouvám za tyhle pravidla co jsem porušil, i když né vše je uplná pravda. tak některé jo. Chtěl bych si zahrát, Skimo je muj jediný server kde se mi libí a  chtěl bych tám nadále hrát, doufám že se to vyřeši nějak s klidem a pozitivní zpravou, byl bych rád. Přeju Ateamu pekný den.

DnOndra

Hráč

50
29.5.2021 15:49

Ahoj @neznamy#3803

Všechny pravidla, za které si dostal ban si skutečně porušil, ale ban ti bude zkrácen na 3 hodiny

S přáním hezkého dne, Ondřej.

lock 🔐

 


Powered by LeoSight IFS
LT~23