Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Jacko88, jo to jsem já.


Jacko88

Hráč

41
30.5.2021 22:15

Dobře, moc nevím jak začít, takže než se rozepíšu tak začnu zvolna.

Začnu třeba tím, jak vznikla moje přezdívka. To se psal rok asi 2015 (-+1roky) a se třema spolužákáma jsme hráli Clash of Clans, já jsem byl někdo uprostřed naší party, no a jeden víkend nebo možná nějaké prázniny, jsem nemusel doma skoro nic dělat a s ničím pomáhat, tak jsme se pustil čistě do hraní, no a někdy v neděli jsem byl z naší party první a měl jsem nejlepší skóre a byl jsem hodně napřed, no tak mě napadlo, že si změním jméno/nickname a z původního Joe87 vzniklo Jacko88, ani nevím jak mě to napadlo, ale prostě se mi to líbilo, tak už mi to zůstalo až do teď.  (mezi tím 87 a 88 není žádná spojitost, protože číslo popisné našeho domu je 187, tak jsem z toho použil 87 a moje nejoblíbenější číslo je 8 a tak jsem to prostě dal 2x za sebe. Nějaké podoby nebo schody v těhle číslech jsem si všiml až dnes, když tohle píšu :D) no a když jsem měl nick Jacko88, tak jsem spolužádkům začal říkat, že to je účet od mého bratrance co mi dal a řekl mi ať se mu o něj postarám, ale moc dlouho jsem lhát/zapírat nevydržel. Ještě ten den někdy odpoledne jsem jim řekl, ža je to můj účet a že jsem si jen  změnil nick.

Okej, tak teď se asi pustíme do mě mimo herní scénu... Takže IRL se jmenuju Pepa/Josef, proto moje nicky obsahují J na začátku.... Momentálně (rok 2021) chodím do deváté třídy, měl jsem jeden rok odklad, tudíž je mi teď už skoro 16 let. Dále chci pokračovat na střední školu, jako automechanik a popřípadě si dodělat karosáře/nástavbu. Mám rád sporty jako je třeba: Florbal, Volejbal, Basketbal, Basebal a atletiku, dříve jsem ještě hrával šachy. Mám rád psy a papoušky :D, kočky moc nemusím, protože mi jako malému kakali do pískoviště a já jsem občas ten písek papal.

Poslední dobou jsem kašlal na učení a plně jsem se soustředil na RP na Skimu, byl jsem schopnej nahrát klidně i 10-13 hodin denně. Ráno mezi 6 až 7 jsem se nasnídal, zapnul jsem MTA, Skimo a připojil jsem se na hodinu, někdy odpoledne jsem si dal rychlej oběd a hned jsem letěl na Skimo, občas jsem to ani neodpojil nebo jsem nešel do F10, a vypínal jsem to v 24:00, cca v 7 hodin spánku a to samé znova. Dospával jsem to o víkendu, šel jsem spát v 24 a vstával jsem v 10. Ale naštěstí jsme se vrátili do školy i když se mi nechtělo, tak si myslím, že to bylo pro mé dobro. Teď chodím spát maximálně o půl noci, ale spíš v 11 a vstávám kolem 6:30. 

Momentálně zapínám Skimo kolem 15:00-16:00 a vypínám kolem 22-24:00. Ale občas pomáhám na zahradě a na Skimo se dostanu třeba až v 18 nebo 19 hodin. Ale jsem rád, že jsem se trošku srovnal a už nesedím 24/7 u kompu a jen nehraju.

Nevím...tohle bude asi o mě a ode mně všechno, kdyby měl někdo zájem pokecat nebo ho o mě něco zajímalo, tak milerád doplním info. ;)

 


Powered by LeoSight IFS
LT~23