Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154.
Vážený soude,
já, MUDr. Rotte Wallied, tímto potvrzuji svou kandidaturu do VOLEBNÍHO OBVODU MONTGOMERY.
Vážení občané,
těší mne, že čtete tyto řádky, zajímáte se o budoucnost státu San Andreas.
Jmenuji se Rotte Wallied, možná, jste o mně již slyšeli, tehdejší ředitel, nynější inspektor provozu u zdravotnické záchranné služby, výjezdové stanoviště Montgomery a stálý soudní znalec u vrchního soudu.
Díky těmto pozicím se furt často, ukazuji na krajském zasedání. Jsem z orientován v zdejší politické scéně.
Pokud, bych se stal starostou, vybuduji během mého mandátu PODZEMNÍ PARKOVIŠTĚ, v obci Montgomery, dále bych chtěl zajistit větší silniční bezpečnost, jelikož stav, dopravních nehod, s poměry s ostatními kraji SA, je více než podivuhodný.
Dne 1.6.2021 v Montgomery,
MUDr. Rotte Wallied.

*U dopisu, se nacházel dopis, sponkou připnutej, v něm stojí:*
Jméno a příjmení: Rotte Wallied
Titul před jménem: MUDr.
Datum narození: 2.1.1969
Trvalé bydliště: Los Santos, Vinewood 302
Adresát:
Vrchní soud San Andreas,
Las Venturas 1154.
Vážený soude,
já, MUDr. Rotte Wallied, tímto potvrzuji svou kandidaturu do VOLEBNÍHO OBVODU MONTGOMERY.
Vážení občané,
těší mne, že čtete tyto řádky, zajímáte se o budoucnost státu San Andreas.
Jmenuji se Rotte Wallied, možná, jste o mně již slyšeli, tehdejší ředitel, nynější inspektor provozu u zdravotnické záchranné služby, výjezdové stanoviště Montgomery a stálý soudní znalec u vrchního soudu.
Díky těmto pozicím se furt často, ukazuji na krajském zasedání. Jsem z orientován v zdejší politické scéně.
Pokud, bych se stal starostou, vybuduji během mého mandátu PODZEMNÍ PARKOVIŠTĚ, v obci Montgomery, dále bych chtěl zajistit větší silniční bezpečnost, jelikož stav, dopravních nehod, s poměry s ostatními kraji SA, je více než podivuhodný.
Dne 1.6.2021 v Montgomery,
MUDr. Rotte Wallied.

*U dopisu, se nacházel dopis, sponkou připnutej, v něm stojí:*
Jméno a příjmení: Rotte Wallied
Titul před jménem: MUDr.
Datum narození: 2.1.1969
Trvalé bydliště: Los Santos, Vinewood 302