Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání trestního rejstříku


neznamy#3962

Smazaný účet

15
7.6.2021 01:12

Podatel: Igor Lampa

Věc: Žádost o vymazání trestního rejstříku


Odůvodnění: Zdravím, chtěl bych zažádat o vymazání trestního rejstříku... Důvodem je že poslední dobou se v RC obecně dějou střelby, přepadávání a vykrádání. Jelikož pracuji pro společnost PSG neboli Phoenix Security Group tak dělám vlastně ochranku kamionistům a občas vypomáhám PSA. Ale občas potřebuji střelnou zbraň na sebeobranu. Což bohužel mít nemohu jelikož mám rejstřík. Ale už jsem 3 měsíce neprovedl nic ilegálního či trestného. Myslím si že 3 měsíce je dost dlouhá doba. Tímto bych chtěl požádat o vymazání mých 3 prohřešků z rejstříku. Brzdí mě to v práci IZS. A činnostech u PSG. Předem děkuji za kladnou či zápornou odpověď s pozdravem Igor Lampa.


Záměr: Rád bych si udělal zbrojní průkaz

Přílohy: N/A

Rezekvitek

Hráč

8
9.6.2021 14:56

Podatel: Igor Lampa

Věc: Žádost o vymazání trestního rejstříku


Vážený pane Lampa,

činy zapsané ve vašem trestním rejstříku neporušuje zákon č. 14/2021, nýbrž Zákon o provozu na pozemních komunikacích, tudíž váš podnět zamítám. Obraťte se s žádostí na bezpečnostní složku Policie San Andreas podle zákona č. 20/2021 - Zákon o rejstříku trestů§4

Děkuji za pochopení


S pozdravem Mgr. Benjamin Harvey
Asistent Soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~29