Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno žádost o odškodné od zaměstnanců PSA


Wizzed

Hráč

4
8.6.2021 14:56

Podatel:
Leo Santa Nicolosi

Věc:
žádost o odškodné za rozstřílené auto, pokus o vraždu a bezdůvodného uzavření do cely.

odůvodnění:
včera dne 7.6. jsme s kamarádem jeli za jedním pánem když v tom na nás zastavila zaměstnankyně PSA jménem Evelyn Frost. Sjeli jsme tedy ke straně a ptali se co se děje.. Odpovědi se nám nedostalo, po nějaké době paní přijela posila, a to zaměstanec PSA jménem Andrew Rock. Až v tu chvíli paní Frost vylezla z auta a přistoupila k mému načež jsem se zeptal co jsme udělali.. zcela slušně. Na to paní Frost nereagovala a požádala mě o doklady které jsem jí hned dodal. Znovu jsem se zeptal co se dělej ale zase se mi nedostalo odpovědi a místo toho mě i kamaráda vyzvala aby jsme vystoupili z vozidla a opřeli se o něj, To jsem se už naštval a odmítl jsem, otočil jsem se na pana Rocka a zeptal se co jsme udělali že nás musí prohledat, pan Rock v tu chvíli vytáhl Osobní Obranou Zbraň se kterou na mě začal mířit a agresivně na mě začal křičet abych se opřel, hlaveň míříc na můj obličej mě trochu vystrašila a tak jsem se tedy opřel o auto. Snažili jsme s paní Frost mluvit a jelikož jsme si mysleli že nás zastavila protože jsme "pronásledovali" auto, tak jsme se snažili vysvětlit že jsme jeli za pánem který nás sám vyzval ať za ním jedeme, bohužel paní Frost nereagovala na nic co jsme řekli a rozhodli se nás prohledat bez jakéhokoliv důvodu. To se nám vůbec nelíbilo ale prohledat jsme se nechali ze strachu že by se nám něco stalo. Následně mi pan Rock nastoupil do auta aniž by měl povolení nebo se aspoň zeptal, stále se nám nedostalo odůvodnění proč jsme byli zastaveni a následně prohledáni. pak nás vyzvali aby jsme šli zpět do auta což jsme odmítali protože jsme nechtěli odjet jen tak po tom co nás bezdůvodně zastavovali a prohledávali.. jednoduše jsme se chtěli dobýt pravdy a odůvodnění. Dostalo se nám jen pořvávání aby jsme nastoupili zpět do auta, vzepřel jsem se a řekl že nenastoupím a že chci vědět proč nás zastavili, v tu chvíli pan Rock vytáhl tazer a pokusil se mě střelit ale nějak se netrefil. To už byla poslední kapka, zakřičel jsem že teď hned jedu na policii a že to budu řešit soudně, nastoupil jsem do auta jak chtěli a otáčel jsem se zpět na silnici. V tu chvíli mi Pan Rock a Paní Frost rozstříleli celé auto a málem mě zastřelili, Celý vystrašený jsem nevěděl co dělat, mohl jsem přijít o život. Pan Rock zakřičel aby jsme vystoupili z auta a lehli si na břicho, uposlechli jsme. Pak nám nasadili pouta a řekli že jsme měli jít jen do auta a né nastoupit a odjet, na to jsem odpověděl že to není důvod k tomu mi rozstřílet auta a skoro mě zabít. Odvezli nás na stanici a tam nás zavřeli do Cely. Doteď nevíme proč.
Kamarád který tam se mnou byl se jmenuje Lamar Lopata který to bude určitě také řešit soudně.
Mé auto je Lexus IS300 se spoilerem, přebarvenými koly a novým postřikem + zatmavená okna. To vše stálo kolem 320 000 ,-.

záměr:
Tímto bych chtěl odškodné ve výši 400 000,-  za ohrožení na životě/pokus o vraždu, rozstřílené auto a zavření do cely bez důvodu + potrestání paní Frost a pána Rock.

30.8.2021 01:40

Adresát: Leo Santa Nicolosi
Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Nicolosi,
děkujeme za zaslání podnětu.

Váš podnět se vrchní soud San Andreas rozhodl uzamknout. Pokud-li Váš zájem přetrvává, prosíme o znovu-podání podnětu.


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo