Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

scam o 100k


neznamy#5408

Smazaný účet

8
13.6.2021 17:05

dobry den,tu je Marek, dnes som hral na skimu, typkovi som povedal ci ma vyrobnu stanicu   a on ze ano mam tak som sa ho spytal ci nemozem u nho pracovat  a som mu povedal ze dam mu kazdy den 100k, tak mi povedal ze ked mu dam hned 100k tak mozem dal som mu isiel prec napisal ze ma pracu tak som cakal dlho potom som mu zacal pisat do pm prve odpovedal tak zacal ignorovat no pre neho je to easy scam btw je to proti pravidlam len toto som chcel majte sa uzivajte den 

Borwyx

Hráč

15
13.6.2021 18:01, naposledy upraveno 13.6.2021 18:24 uživatelem Borwyx

OK, Ale proč jsi psal mě? Já s tím nemám nic společného.

 

Pokud tě okradl, tak je to IC věc. Pokud jsi mu psal PM tak jako mně, tak se nediv.

13.6.2021 18:36

Ahoj Marku,

jak již zmínil Vefty, pokud tě někdo okradl, je to převážně IC záležitost a měl bys ji řešit tedy IC. Proč převážně? Správně, k obchodnímu podvodu potřebuješ souhlas od AT, ale v takovou chvíli se přeci vůbec nemusíš ptát hráče, jednoduše si podej report a zeptej se tam, případně své tvrzení podlož nějakými důkazy (logy, screeny, videa...)
Z tohoto incidentu taktéž vyplynul tvůj ban, jemuž ses divil na fóru a proto jsi tedy přidal dvě žádosti, které jsi posléze nechal prázdné:



Dovolím si tedy ještě zpětně odpovědět na tvůj dotaz, proč ti byl ban udělen, protože to souvisí přesně s tímto incidentem. Dostal jsi ban za vyhrožování banem jinému hráči, což je porušení pravidla 17. O banu rozhoduje pouze a jen administrátor, nikoli hráč.
Příště, pokud se ti něco takového stane, pokud jsi tedy podveden skutečně byl, se rovnou obrať přes report na administrátory a zeptej se, zda měl hráč podvod schválený, případně to s nimi dále dořeš. Ale vypisovat jinému hráči, a teď cituji, "PM od (68) Marek Fajeris: mas report uzi si ban", není cesta, kterou své problémy řešíme.


Přeji krásný zbytek dne.

ice

Hráč

18
13.6.2021 18:50

Toto téma se vyřešilo skrze report ve hře, zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~38