Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozloučení

1 2



neznamy#598

Smazaný účet

23
14.6.2021 19:47

Ahoj komunito Leosightu,
velká většina z Vás si mě pamatuje pouze jako administrátora, avšak pro mnohé z Vás jsem, nebo doufám, že se za to mohu považovat, byl i kamarádem a spoluhráčem. Mrzí mě, že to takhle dopadlo, avšak myslím, že tohle je pro mě správná cesta. Je na čase se rozloučit, s Vámi všemi, s Leosightem, se Skimem, s kolegy i s přáteli zde.

Důvod mého odchodu je čistě osobní a nechci mým názorem nikoho ovlivňovat, nebo špinit, proto sem sepíšu jen to nejpodstatnější. 

Na Leosightu jsem cirka 2 roky a poměrně stejnou dobu, asi tedy o měsíc méně, jsem i členem AT. Za mou kariéru zde na Leosightu jsem poznal mnoho přátel, skvělých lidí, úžasných RP a celkově, jsem vděčný, že jsem mohl být součástí této obrovské komunity, která z pár stovek, kdy jsem se poprvé registroval vzrostla na neuvěřitelných 5-6 tisíc jednotlivých uživatelů. Bylo pro mne ctí zde zastávat každou roli, každou pozici, kterou jsem si prošel a žádného dne nelituji. Nelituji žádné vteřiny, kterou jsem strávil zde v obklopení mý přátel a Vámi. Často jsem býval nepříjemný a frustrovaný, co si budeme, ne vždy má každý růžové dny, kdy se vyspinká, dá si ráno kafe, s úsměvem dojde do práce a pak hurá zpět si šupat jeden report za druhým. Často jsem mé pocity z reálného života přenášel i sem do komunity a to není správně. Můj postoj vůči Vám, hráčům a kolegům nebyl vždy příkladný, ikdyž se ode mě očekával opak a za to se omlouvám a doufám, že se skrze to na mě nezlobíte.
Suma sumárum, odstoupil jsem nedávno, asi ani né měsíc zpátky a teď rezignuji zas. Tentokrát, ale úplně. 


Tímto chci poděkovat všem mým kolegům z Leosightu, ano myslím tím i Helpery, kteří mi často ušetřili hromadu práce a přeji jim vše nejlepší do budoucna, mnoho vyřešených Reportů a skvělého RP.


Chci poděkovat i Vám, hráčům, kteří jste semnou Rpili, nebo jsme se jen tak bavili při reportu. 

Omlouvám se těm, na které jsem nebyl 2x příjemný a které jsem hanil.

A děkuji všem, že jste děláte komunitu takovou, jaká je.


Falleagle, Game Administrator.


14.6.2021 19:59

Falle, děkuji za vše, co jsi nejen pro mě udělal. Přeji ti do budoucna jen to nejlepší, ať se daří, šéfe.


14.6.2021 20:01
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Metr0

Hráč

13
14.6.2021 20:23

Čau Ahoj .

Kenny15

Hráč

19
14.6.2021 20:45, naposledy upraveno 14.6.2021 22:36 uživatelem Kenny15

Falle, díky ti za všechnu tvoji snahu, a úsilí. Jeden z mých nejoblíbenějších hráčů a adminů. 

Každý musí v životě udělat jednu změnu, ale stejně se nakonec vrátí🤫😅.

No nic, zbývá než říct jenom všechno nejlepší do dalších let, a hodně úspěchů do budoucna a třeba na nějakým srazu legend RolePlaye se uvidíme.

Tož kurňa, dojeď na pohárek!

EDIT: 22:31 Country roads, take me home, to the place, i belong. West Wirginia, mountain momma, take me home, country roads.

Veď mě dál, cesto má, veď mě dál, vždyť i já. Tam kde končíš chtěl bych dojít, veď mě dál, cesto má.

Pak na patník poslední, napíšu křídou, jméno své a pod něj že jsem žil hrozně rád. Písně své co mi v kapsách zbydou, dám si bandou cvrčků hrát a pujdu spát a půjdu spát.

Veď mě dál, cesto má....

 

Cepicka

Hráč

29
14.6.2021 21:07

Falle.. Díky za vše co si pro nás dělal za mě jsi prostě boží člověk a člen A-teamu.
Všem nám budeš chybět.
Doufám že se ještě někdy vrátíš.

Čauko :c

 

14.6.2021 21:12
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
14.6.2021 21:13, odstraněno 14.6.2021 21:16 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

izerman

Hráč

15
14.6.2021 21:16

Ahoj Falleagle snad se někdy vrátíš mam na tebe hezké vzpomínky :( Snad se ti bude dařit a přeju ti hodně úspěchu v živote :)

ice

Hráč

18
14.6.2021 22:11

Ahoj Falle/Marco.

Byl jsi pro mě kamarád/přítel a chtěl bych ti poděkovat za vše co jsi mi dal.

Možná to ani nevíš nebo si to neuvědomuješ, vlastně jsem to nikdy nikde neřekl, ale myslím si že je ten čas na to to říct.

Po té akci co jsem dělal poprvé pro komunitu jsi mi dost pomohl, šlo vidět že ti jde o komunitu Leosightu a že máš dobré úmysly celkově.

V tu chvíly jsi mi ukázal něco co mi asi chybělo a začal jsem se snažit starat se o komunitu a pomáhat jak lidem tak i těm co pomáhají lidem (AT).

Možná to nikdo neví, ale Falleagle byl ten důvod proč jsem za snažil zlepšit mé RP a pomoct nováčkům i když to nebyla moje povinnost, byl to i důvod k tomu, že jsem si podal přihlášku do HT. 

Chtěl bych pokračovat v tom co jsi dělal nejlépe a chci v tom pokračovat stejně dobře jako ty.

Budeš nám všem jak z AT tak z komunity chybět a snad se k nám někdy vrátíš nebo se aspoň ozveš.

Za vše ti osobně děkuju a přeju hodně štěstí na nové cestě.

S láskou Anxicek

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~107