Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rozloučení

1 2



bit

Hráč

49
14.6.2021 22:17, naposledy upraveno 14.6.2021 22:17 uživatelem bit

Every journey ends. Good luck out there.

KukisTV

Hráč

38
14.6.2021 23:16

Děkujeme za vše, úžasnej člověk 🥰

MonsterSKGaming

Hráč

32
15.6.2021 01:33

Falle Falle,

budeš nie len komunite, určitým luďom ale aj portálu chýbať ako jeden z ľudí ktorý pre server a portál robil mnoho. Je veľká škoda že končíš ako jeden z tých aktívnejších Adminov čo sa týka reportov ale najviac ako dobrý človek ktorý vždy pomohol a odpovedal na dotazy ktoré sme mali. Si jeden z mála ktorým sa naozaj pod také vyjádrim, ale bol si jeden z mála ľudí s ktorými som sa dokázal pobaviť, pokecať a bol ochotný pomôcť a taktiež vyššie napísané, odpovedať na dotazy.

Taktiež si jeden z tých, ktorých som mal aj za vzor z dôb Ar*****u a je ťa veľká škoda. Hlavne ti prajem vela zdravia a nech sa ti ten tvoj zlomený palec uzdraví čo najskôr a taktiež aby sa ti v osobnom živote čo najviac darilo. Dúfam, že ešte niekedy sa stretneme na TSku a pokecáme jak sa ti darí v práci a celkovo v živote a snaď sa ti už nič vážne nestane, takže dávaj na seba pozor.

Drž sa Falle ty profesionálny lúskač orechov.

romus123

Hráč

11
15.6.2021 10:34

Falle, nemá cenu abych tu psal co ostatní. Takže jen chci poděkovat za vše, plno srandy u reportů, kdy jsme z toho měli často prdel. Za neskutečnou ochotu, jak na skimu, tak tvoje ochota ohledne template. Celkově jsem rád, že jsem tě poznal. at se daří a nepracuj tolik. Pac a pusu.

Halucinace

Hráč

29
15.6.2021 14:16, naposledy upraveno 15.6.2021 14:17 uživatelem Halucinace

Falle, už nějaký ten pátek se známe. Na to, co jsme spolu, co se MTA týče zažili jen tak nezapomenu. 
Vlastně díky tobě jsem se dostal do LeoSight komunity, díky tobě jsem tam, kde jsem. Jak už nějakým postavením v komunitě, tak i mým RP. Nebýt tebe, na LS bych se pravděpodobně nedostal a s RP skončil již před několika lety.
Pro komunitu, ale i pro mě jsi zde mnoho znamenal. Vždycky jsem si tě vážil, jakožto člověka, ale i hráče, administrátora, prostě celkově. Ačkoli se v RP komunitě pohybuji o něco déle, poslední dva roky jsi byl takový můj malý vzor, který jsem se snažil následovat.

Proto se s tebou chci takhle veřejně rozloučit a ještě od mojí maličkosti očekávej nějakou tu zprávičku <3 (ZASPAMUJU TĚ AŽ BUDEŠ SPÁT TY HAJZLÍKU MŮJ MILOVANEJ) 

Dominick, tvůj nějakátachvilkaužtobudeletý internetový kamarád <3

Jacko88

Hráč

41
15.6.2021 19:11

Taky jsem chtěl napsat něco milího a srdcervoucího, ale zase tak moc jsem se s tebou neznal, a navíc tady všichni to nejlepší už zmínili, takže asi jen prostě ahoj a díky za pomoc s reportama a těma mejma autama, když jsem potřeboval na autě ušetřit každej halíř. <3

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~48