Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Heist Update 💰


14.6.2021 23:09, naposledy upraveno 14.6.2021 23:12 uživatelem Rataj

Ještě dávno před Crypto Updatem jsem měl připravený, téměř hotový skript na vykrádání obchodů. PREMIUM členové o něm věděli už někdy v březnu. Jak už mě znáte, pracuju mnohdy na více věcech najednou a to někdy znamená, že dlouho není žádný zajímavý update a jindy to zase znamená, že vyjdou dvě aktualizace po sobě. Tak je tomu i teď.

Řekl jsem si, že i vykrádání banky si zaslouží velkou aktualizaci a tyto dvě novinky vám tedy teď přináším v rámci nové aktualizace Skimo RolePlay - Heist Update (v5.2.5)!

 

Redesign banky

V první řadě si naše milovaná banka v Palomino Creek zaslouží nový kabátek. A to jak v texturách, které dodávají trochu jiný nádech, tak především ve svém layoutu. Jak si můžete všimnout, už zde není vchod do podzemí, nýbrž nová trezorová místnost namodelovaná přímo do exteriérového světa.

To řeší především obrovský problém, který doposud nastal snad při každém vykrádání banky - lupiči čekali uvnitř a mířili na východ z interiéru, venku zase policisté mířili na vchod do interiéru. Kdo první vylezl, ten to schytal, bez šance, bez tolerance, bez RP. Nově navržený prostor nabídne spoustu nových možností k RP, ke krytu při přestřelce, ale také nové možnosti plánování celé akce.

 

Jak vykrást banku?

Budete potřebovat spoustu místa v inventáři (viz screen níže) a termální vrtačku (jako doposud). Pokud si chcete zvýšit šanci na úspěch, určitě se hodí střelná zbraň a pár kamarádů. Nově se veškeré interakce u vykrádání banky ovládají pouze kliknutím myši. Před dveřmi do trezoru stiskněte M a klikněte na dveře. Stejně tak kliknete na schránky uvnitř trezoru, aby se otevřeli a poté znovu, abyste z nich vybrali peníze. Peníze se vám objeví ve formě pytlu s penězi v inventáři a na zádech postavy.

Vykradení by mělo být dobře naplánováno, abychom podpořili takové RP, rozhodli jsme, že braní rukojmí v bance se nepovažuje za porušení pravidla č.7 (zákaz únosu před NPC).

 

Pytle s penězi

Aby to nebylo tak jednoduché, nedostanete nyní z banky peníze do kapsy, nýbrž budete krást pytle s penězi. Celkem jich můžete ukrást až devět (pokud to stihnete) a hodnota každého pytle je mezi 100 a 200 tisíci. Z vykradené banky si tak můžete odnést až 1,8 milionu Kč a to i když vykrádáte banku bez pomoci dalších hráčů. Samozřejmě s pomocí dalších je vykrádání snazší, ale o lup se pak zřejmě budete muset rozdělit. Nutno podotknout, že nyní již neexistuje časové omezení na vykrádání banky (dříve jen od 14:00 do 00:00), avšak bylo nahrazeno minimálním počtem policistů online (4+).

https://cdn.discordapp.com/attachments/535893702330286118/853674238849843270/unknown.png

Vykrádání banky ale opravdu nebude lehkou záležitostí. Největší komplikací bude velikost těchto pytlů. Pokud chcete vykrást banku kompletně, budete si muset pytle s penězi odnosit do auta.

 

Safehouse

No a samozřejmě si ukradené peníze nemůžete do banky hned vložit, proto je potřeba pytle s penězi odvézt do safehouse. Těch je po mapě rozmístěno hned několik a musíte si je sami najít (nejlépe ještě předtím, než se na banku vrhnete). Jedná se o veřejně přístupné interiéry, které vlastní mafie NPCček. Tato NPC vám vymění pytle s penězi za čisté peníze. Dávejte ale pozor, policie vás může sledovat třeba až do safehouse a zadržet vás třeba i v něm. V každém městě (LS, LV, SF) se nachází alespoň 1 safehouse.

 

Vykrádání obchodů

Pro vykrádání obchodů je potřeba být členem ilegální frakce, pak stačí v libovolném obchodě (u jakéhokoliv NPC obchodníka) vytáhnout střelnou zbraň a namířit na NPC za pultem. Tím se zahájí vykrádání, které postupně připisuje peníze. Průběh vykrádání můžeš kdykoliv přerušit tím, že prostě odejdeš - dostaneš tak pouze část výdělku, ale můžeš bezpečně prchnout dříve, než přijede policie.

Čím blíže je obchod k policejní stanici, tím vyšší je výdělek. Pokud si chceš vykrádání prvně vyzkoušet v bezpečnějším prostředí, klidně vykradni nějaký obchod v San Fierru nebo Los Santos, přijdeš si tak jen na drobné peníze, ale systém si tak můžeš ozkoušet a policii bude trvat dlouho, než se k tobě dostane.

Policie je však o vykrádání obeznámena ihned při vytažení zbraně, tak na to mysli. Stejně tak se policie po tvém odchodu dozví, s kolika penězi jsi prchnul a pokud tě chytí, zabaví ti je.

Vykrást lze každý obchod krom obchodů se zbraněmi, vlastních podniků a obchodníků v exteriéru.

 

Dvě nová auta

V rámci tohoto updatu se na serveru objeví také dvě nová auta.

Dodge Polara - Bude k dostání v běžném prodeji v autobazaru Blueberry.

Pontiac Grand Prix - Speciální vůz, který však nebude na objednávku pro X nejrychlejších, ani v aukci. Tento vůz budete moci získat jedině splněním tajné mise přímo ve hře. Nebo pak koupí od jiného hráče.

 

Aktualizace MTA

V noci (společne s touto aktualizací) také nahraji nejnovější verzi MTA na server, to by mělo opravit několik chyb (jako například mizení spoilerů při vjetí do garáže).


Powered by LeoSight IFS
LT~59

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

dnes 16:00

tootsao hledá spoluhráče na Counter-Strike 1.6 dnes v 22:00
Kdo je online?
AsiLucker

280Kč včera v 20:34

Jablkoo

154Kč včera v 17:28

rock

130Kč včera v 15:46

Nejnovější uživatelé
Adameek58

Registrován 20.4.2024

Sumakts

Registrován 19.4.2024

Dantero

Registrován 19.4.2024