Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Petr Polikowsky, obecné ohrožení.


Dave323

Hráč

32
15.6.2021 16:31, naposledy upraveno 15.6.2021 16:31 uživatelem Dave323

Podatel: Nikol Kriegerova.

Věc: Obecné ohrožení.

Odůvodnění: Dnešním dnem, okolo 15:30 se na VS stala dopravní nehoda, při které byl zraněn i kolega od HZS. Ošetření probíhalo v klidu. Problém nastal při převozu pacienta do nemocnice. Rozhodlo se pro převoz do FNSF, i když kolega měl pouze lehké zranění PHK. Celou dobu jsem za RZP jela, a její chování bylo opravdu divné. Celý převoz se konal bez majáků a VRZ, RZP jela rychlostí přibližně 40km/h. Tímto ohrozil provoz na pozemní komunikaci, a to i na úseku dálnice. Několikrát bylo ze sanitky slyšet křiku kolegy o pomoc, ovšem bez reakcí a vysvětlení od pana Polikowského. Obecné ohrožení, kdy mohl způsobit po cestě DN a ohrozit nejen pacienta.

Záměr: Potrestání pana Petr Polikowsky.

Přílohy: Písemná výpověď pacienta.

Začlo to menší nehodou s VEA-1 a Mii 350zetkem. Řekl jsem doktorovi že mě bolí ruka jestli se na to podívá. On trval na tom že mě musí hodit do fakultky. Tak říkám okey je to hned vedle.... A on jede do FNSF asi tak 40kmh nejdelší cestou kterou mohl. Ještě to tam 3x objížděl. Když jsme mu říkal že to dojdu vysaď mě, tak prostě neodpovídal a měl mě zamklého. Bál jsem se tak jsem radši zavolal Doma a Trevora. Když dojeli tak radši trochu zrychlil a už jen k FNSF. Nevím co měl v plánu ale bylo to velmi divné. A celou dobu jel pod C1.

 

15.6.2021 17:41

Adresát:  Nikol Kriegerova.

Věc: Vynesení rozsudku.


Vážená slečno Kriegerová, 

Vašim podnětem se vrchní soud San Andreas pečlivě zabýval a vydal ke dni 15/06/2021 rozsudek, jenž naleznete v dokumentu S-126


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~31