Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva ze dne 15. 6. 2021 - Jak v současné době fungujeme?


15.6.2021 16:53



V poslední době jste o nás, jakožto o ZZS San Andreas, dlouho neslyšeli, alespoň co se týče tiskových zpráv. Je čas vás konečně informovat o všem, co se v od poslední zprávy událo.

Dne 3.5. 2021 rezignoval pan Schmidt ve funkci vedoucího záchranáře ZZS San Andreas, na jeho místo byl přijat tehdy ještě Mgr. Jan Lemka. Od té doby se v ZZS prostřídalo několik zaměstnanců, někteří zůstali věrni svému předchozímu povolání, jiní našli zálibu v pomáhání lidem. Současně se znovuzprovozněním Kongresu tak ZZS měla možnost jednat o změnách v ZZS nepřímo s Vládou San Andreas, což vneslo do organizace několik nových pozitiv. ZZS v současné době čeká na nová vozidla s označením RZP, občanům známé spíš pod pojmem "sanitka". Nějakou dobu po schválení a objednání nových vozů RZP taktéž ZZS dostala dotace na nové vozidlo Mercedes-Benz Sprinter, pomocí něhož se zásobuje sklad zdravotnickými a lékařskými pomůckami, které jsou potřebné pro výkon služby zaměstnanců při výjezdech. 
Taktéž se začalo jednat o výstavbě nové nemocnice v Montgomery, vzhledem k zastaralému interiéru, nedostatku lůžek a ordinací pro různorodé účely, vinou toho se ZZS doteď musí ve spoustě případů spoléhat na asistenci Fakultní nemocnice Las Venturas, čemuž bychom chtěli zamezit. 
14.5. 2021 oficiálně přerušil MUDr. Rotte Wallied úvazek ve funkci ředitele ZZS a do jeho funkce nastoupil MUDr. Mgr. Jan Lemka, který je na postu ředitele dodnes. Pan Wallied se stal vedoucím oddělení inspektorů provozu. V tuto dobu byla taktéž obnovena činnost psychologů pod vedením MUDr. Marangoniho, což umožnilo občanům opět zažádat o psychotesty pro vyhotovení zbrojních a leteckých průkazů. 
Koncem května byli přijati do řad ZZS dva zaměstnanci do personálního oddělení, což napomohlo k efektivnímu zpracování žádostí o pracovní úvazek se ZZS, díky čemuž naše výjezdové stanoviště méně vytěžuje kolegy z fakultních nemocnic v Los Santos, Las Venturas a San Fierro. 
13.6. 2021 znenadání ukončil pan Marangoni pracovní úvazek se ZZS, což vedlo k prvnímu oslabení týmu psychologů. V jednání bylo výběrové řízení na post vedoucího psychologa, kdy se jím mohl stát buď pan Strasz, nebo slečna Laurenzo. Bohužel nás včera, 14.6. 2021, náhle nadobro opustil i pan Strasz, jehož rodině tímto jménem celé ZZS přeji upřímnou soustrast. V současné době je tedy činnost psychologů pozastavena do doby, než se ZZS vzpamatuje ze ztráty těchto dvou skvělých zaměstnanců a přijme nové kolegy do svých řad.
Více o náboru mezi psychology se dozvíte zde.
Závěrem bych zde rád zmínil ještě jednu pozitivní zprávu, včera, 14.6. 2021, proběhla diskuze mezi Kongresem a jednatelem ZZS, MUDr. Mgr. Lemkou, o vystavění nového výjezdového stanoviště pro ZZS, což by nejen napomohlo k lepším vztahům s HZS, se kterou v současné době ZZS sdílí prostory, zároveň by VS bylo napojeno na novou nemocnici, díky čemuž by se teoreticky mohla zvýšit aktivita v ordinacích, ale především by byly prostory nového VS komfortnějším místem pro zaměstnance ZZS, ježto je současné VS vybudováno pro HZS, která je mimo jiné taktéž majitelem celého objektu VS. Vše je zatím jen označeno slovy "bylo by to možné", ovšem nikoli ve zpracování, tudíž můžeme jen doufat, že to celé vyjde. Než bude celá žádost fyzicky odeslána Kongresu, bude ZZS muset sehnat schopné architekty, kteří by pomohli prostory VS + nemocnice navrhnout. Nebráníme se tedy ani pomoci ze strany občanů, pokud je zde někdo z vašich řad, kdo by měl zkušenost v oboru architektury a měl by zájem za finanční ohodnocení ZZS pomoci, může se ozvat na SMAILovou adresu jan.lemka@smail.ic ((Pokud vám nefunguje, postačí Discord: Dzardys#0420))


Za Zdravotnickou záchrannou službu San Andreas, 
MUDr. Mgr. Jan Lemka
ředitel ZZS San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~18