Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o smazání trestního rejstříku


Maxik

Hráč

4
15.6.2021 22:20, naposledy upraveno 15.6.2021 22:25 uživatelem Maxik

Podatel: Mgr. Amy Hafenberg

Věc: Smazání trestního rejstříku na základě špatně pochopené situace ze strany PSA.

Odůvodnění: Můj bratr který řídil opilý zamkl auto a nechtěl mě z něj pustit, po upozornění hlídky PSA na silniční kontrolu začal bratr ujíždět a výzvy neuposlechl. Po delší honičce nás policie zastavila díky jejich schopnostem ramování (blokování) vozidel které jsou na útěku. Bratr utrpěl zranění ale ne nijak vážná. Bez jakéhokoliv výslechu jsme byli zavřeni do cely. Poté co sem naléhala aby mě vyslechli, nepochopili mojí situaci a mysleli si že sem také utíkala (ujížděla) před zákonem. Když sem byla z výslechu navrácena do cely k mému bratrovi, udělalo se mu zle, volala sem na strážníky kteří ignorovali mojí žádost o léčení mého bratra se slovy že lže o svém zdravotním stavu, ovšem to se později ukázalo jako pravda ale já to bohužel nepoznala vzhledem ke strachu o mojí rodinu (bratra). Byla sem v rozpacích a nechutně sem se styděla jako občan této země, když si neprověřili zda můj bratr říká pravdu či lže. Z tohoto důvodu sem napadla strážníka úderem dlaně do tváře(ne silně) ale bylo to bráno už jako napadení úřední osoby.

Záměr: Chci mít čistý trestný rejstřík vzhledem k mé profesi a vystudované vysoké škole bych chtěla tímto dosáhnout platného nástupu do řad IZS a chránit zákon tak jak sem chtěla již od malička. Doufám že v této věci mi bude vyhoveno a budu tak moct naplnit můj životní cíl za kterým si jdu již několik let.

16.6.2021 00:29

Adresát:  Mgr. Amy Hafenberg

Věc: Odpověď na podnět


Vážená paní magistro, 

Vaše odůvodnění podnětu nesouhlasí s udělenými tresty ve Vašem trestním rejstříku. Váš trestní rejstřík obsahuje tři záznamy. Dle §5 zákona 20/2021, článku 2. ("Výmaz záznamu z rejstříku trestů") může soud nařídit výmaz z trestního rejstříku pouze takový přečin, jenž je uveden v trestním zákoníku 14/2020. 

Soud tímto schvaluje výmaz trestného činu ze dne 02/03/2021 - §61 trestního zákoníku 14/2020, článku 8.


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~26