Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Podání trestního oznámení na Madison Reyes z důvodu způsobení dopravní nehody, neposkytnutí první pomoci, útěku z místa nehody, způsobení škody na vozidle, vyhrožování a újmě na zdraví


Holub

Hráč

46
16.6.2021 17:17, naposledy upraveno 16.6.2021 17:21 uživatelem Holub

Podatel: Raymond Brantley

Věc: Podání trestního oznámení na Madison Reyes z důvodu způsobení dopravní nehody, neposkytnutí první pomoci, útěku z místa nehody, způsobení škody na vozidle a újmě na zdraví


Odůvodnění: Dnes v 13:22 jsem jel se svým vozidlem z Palomino Creek do Blueberry. U křižovatky poblíž radaru v obytné zóně do mě nabourala osoba jménem Madison Reyes (dále jen dotyčná osoba) v tahači Mack CX613 s registrační značkou 3SA 3651 ve vlastnictví All-In Corporation. Dotyčná osoba způsobila dopravní nehodu vlivem vjetí s tahačem do protisměru, přičemž, vzhledem k nulové šanci k odvrácení DN, způsobila dopravní nehodu se mnou v mém vozidle (stříbrný Mercedes Benz SL R129, SL60 AMG). Dotyčná osoba poté opustila vozidlo, omlouvala se za danou situaci a uvedla, že za volantem tahače se nedívala na cestu (Ja jsem se nedivala na cestu prepacte, 13:24). Dále nabízela své neprofesionální služby opravy na mém vozidle (rozuměj poskytnutí opravy zdarma), aniž by sama poskytla první pomoc mé osobě i přesto, že jsem zmínil svůj stav po DN. Sama osoba konstatovala, že mířila do Palomino Creek do obchodu s nábytkem s tahačem (Do palomina k obchodu s nabytkom, 13:28). Okolo času 13:30 slečna utekla z místa činu, čímž unikla z místa nehody bez poskytnutí první pomoci a bez řešení způsobené škody na vozidle a na zdraví mé osoby. Došlo k několika telefonátům ohledně dané situace.
 O nějaký ten čas později jsem byl ošetřen záchrannou službou a došlo na zabezpečení obou vozidel ze strany hasičského sboru. Poté jsem se ze své iniciativy pustil k zajištění posudků ohledně způsobených škod na vozidle. Vzhledem k tomu, že jsem očekával, že tahač nebude ve vlastnictví dotyčné osoby, došlo i na vypracování posudku na něj. Posudek měl být zpočátku vypracován u Garage 66, avšak vzhledem k tomu, že mechanik, který byl na místo zavolán, dorazil ve společnosti dotyčné osoby, z této cesty se svolilo z důvodu předpojatosti a narušování vyšetřování. Při odjezdu z místa a poté, co jsem dotyčnou osobu informoval ohledně toho, že se kvůli této věci uvidíme u soudu, mi bylo řečeno cituji "Aby ti dovtedy neskocila kulka v hlave". Vzhledem k této situaci se obávám toho, že dotyčná osoba se bude snažit násilnými a ne zrovna legálními prostředky sabotovat výsledky vyšetřování a řešení celé této věci. Poté došlo na řešení celé věci společně s Policií San Andreas, kdy došlo k předání materiálů, které jsou dále v příloze.


Záměr: Dořešení celé záležitosti se slečnou Reyes, proplacení způsobené škody jak mně, tak firmě All-In Corporation, proplacení škod na zdraví, kvůli kterým nemohu vykonávat svou pracovní činnost a odnětí svobody dotyčné osobě vzhledem k jejímu velice nečestnému a nezákonnému jednání.

Přílohy:
Záznam z autokamery. (13:22 - https://leosight.cz/logs/mRtDYhyQzd), https://www.youtube.com/watch?v=_X2YhUNxB5I
Lékařský posudek
Posudek ohledně způsobené škody na vozidlech (Mack CX613 ve vlastnictví All-In Corporation, částka (s prací): 400,00CZK, Mercedes-Benz SL60 AMG ve vlastnictví podatele, částka (s prací): 910,800CZK), snímky obou vozidel a zachycení jejich poškození před vypracováním posudku.





16.6.2021 21:38

Adresát: Raymond Brantley.

Věc: Vynesení rozsudku.


Vážený pane Brantley, 

Vašim podnětem se vrchní soud San Andreas pečlivě zabýval a vydal ke dni 16/06/2021 rozsudek, jenž naleznete v dokumentu [S-127]


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~37