Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Neadekvatni ban


Martin36

Hráč

1
17.6.2021 23:47

zdravim dostal jsem ban za to ze jsem rekl adminovy buzerante. a dostal jsem ho na 3 dny. nezda se mi to adekvatni ja rpil a sejmul ho palkou, nesel ani zabit a neerpil porusil sam pravidla.ano vim ze urazet se nema ale buzerant neni urazka v jeho pripade spis diagnoza a neni to tak silna kava jako sprostejsi vyrazy, proto zadam o unban bo si na me honi ego. chodit vsude a rikat jsem AT a co mam se z toho postavit na hlavu? to ze je AT muze delat vse? kdyby dal ban na hodinu tak ok, vychladnu a jdu zpet do hry a uz ho neresim ale tri dny? ted mam chut pozit sprostejsi vyrazy za toto jednani. prosim o unban nebo o snizeni trestu. dekuji

sammael02

Hráč

21
17.6.2021 23:58

Tak abych to uvedl na pravou míru,

Sledoval jsem tvého kamaráda a poté co udělal non-rp drive jsem se na něj portl a nabídl jsem mu pomoc od helpera. Ty si dojel a začal si do mě jet s tím že proč ho buzeruji a že si mám dát odchod. Poté si na mě vytáhl basebollku a umlátil si mě. Promiň, ale pokud je u tebe někdo s nápisem GA,GM,TM. Tak je u tebe OOC. Prosím - nauč se rozeznávat mezi pojmy IC a OOC. Dále si pročti pravidla a zkus si je zapamatovat. Unban či zkrácení zamítám.

17.6.2021 23:58

Já ti sem s dovolením připíšu pravidla který jsi porušil:

3. Každý hráč je povinen respektovat členy AT. Člen AT, který právě přihlíží RP akci, má konečné slovo a může ji ovlivnit, je-li to třeba. Nesouhlasí-li hráč s rozhodnutím člena AT, může si podat stížnost na fóru portálu (leosight.cz/forum), nemůže se však přímo ve hře odvolávat členům AT s vyšší úrovní. Člen AT ve službě není součástí IC světa.

5. Útočení na ostatní hráče, jejich majetek a objekty herního světa bez vhodného RP důvodu je zakázáno (DM).

21. Výhradním jazykem pro OOC chat je čeština nebo slovenština. V OOC chatu je zakázáno využívat vulgarismy a nadávat ostatním hráčům. Spamovat v jakémkoliv (IC i OOC) chatu je zakázáno.

Dle mého to co jsi udělal je dost špatný a dělat bys to neměl, proto mi přijde že ban, který ti sammael udělil je plně adekvátní.


Powered by LeoSight IFS
LT~41