Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zneuživaní F2


neznamy#3803

Smazaný účet

2
18.6.2021 13:07

Dobrej, dostla jsem ban za zneužívaní report systému, 

ale tak napišu si F2, najednou /fr  a za co? Nedodá ani admin důvod, tak jsem si to napsal znovu, po druhé jsem nebyl ani upozornen a dostal jsem dalši /fr stím že se mám udajně naučit psát reporty, napsal jsem si to znovu a co jiného než ban? :) tak přistě mě nenabádej k tomu, abych dostal ban, dík, prosim o zkracení banu, protože jsem ch těl RPIt injuries, ani duvod /fr se mi nedostal, díky za vyřešeni

 

18.6.2021 13:25

Administrátor není povinen ti dodávat důvod. Pokud je tvůj report nesmyslný/neplatný, tak jej tak označí a ty si v tu chvíli máš uvědomit, že tvému požadavku nevyhoví a nespamovat ten stejný report 5x znovu a doufat, že se nad tebou snad někdo z AT slituje. Zbytečně tak zatěžuješ administrátory svým hloupým požadavkem (ve stylu "dostal jsem PK, ale nechci přijít o zbraň, takže chci revive"). Administrátoři mají dost práce a proto prostě mohou zamítnout report, kterému z logických důvodu nemohou vyhovět, nemusí ti žádný důvod vysvětlovat. Unban tedy nedostaneš, aby sis uvědomil svou chybu a nezatěžoval AT přitom, co se snaží řešit reporty ostatních hráčů.

Přesto ti vysvětlím, proč ti tedy byl report zamítnut. Je to velice prosté. Pokud "zemřeš" (PK), jedná se o těžké zranění, ze kterého by ses sám nedostal a respawn v RP světě značí hospitalizaci. Při převozu do nemocnice ti samozřejmě zabaví ilegálně držené zbraně a proto zde je tato funkce. Kdybychom každého revivnuli, aby se tomuto systému vyhnul, tak proč bychom ten systém vůbec na serveru měli? Je tam zcela záměrně. Žádné "budu RPit Injuries" tě nezachrání, když jsi uprostřed LS, kde nikdo není, kdo by ti pomohl nebo zavolal záchranku. Vzhledem k tvé historii, která obsahuje i Non-RP Injuries předpokládám, že by ses jen tak probral z bezvědomí a ošetřil se sám. V tom ti opravdu administrátoři dopomáhat nebudou.

18.6.2021 13:30, odstraněno 18.6.2021 13:39 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
18.6.2021 15:31

Rataj už ti psal, že ne. Přečti si to znovu.

 

Zamykám téma 


Powered by LeoSight IFS
LT~33