Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Podání trestního oznámení na Dragon Group z porušení Usnesení č. 28/2021 a Usnesení č. 40/2021


Holub

Hráč

46
19.6.2021 13:28, naposledy upraveno 19.6.2021 14:53 uživatelem Holub

Podatel: Raymond Brantley

Věc: Podání trestního oznámení na Dragon Group z porušení Usnesení č. 28/2021 a Usnesení č. 40/2021


Odůvodnění: Firma, jež je dle registru firem spravována Nathalii Hilton, již od započetí svého působení na území státu San Andreas neoprávněně parkuje svá vozidla na pozemku, který dle katastru nemovitostí není ve vlastnictví jak slečny Hilton (dále jen osoba), tak firmy Dragon Group (dále jen firma). Vozidla již byla několikrát z daného místa odtažená, avšak situace se nemění, ba naopak se zhoršuje. K dnešnímu dni na tomto nikým nevlastněném pozemku již parkovaly dva tahače namísto jednoho. O skutečnosti, že daná firma porušuje Usnesení č. 40/2021, které se týká označování pozemků a parkovacích míst na nich (která jsou mimochodem vyhrazená pro vozidla firmy). Dotyčná osoba je na základě celé řady odtahů z daného místa plně informována o skutečnosti, že parkováním vozidel, která jsou ve vlastnictví její firmy, se dopouští porušení hned několika zákonů na území San Andreas. Stejně tak skutečnost, že si firma ve vlastnictví dotyčné osoby nárokuje parkování na pozemku, který není v jejím vlastnictví, je trestuhodná. Odtah z těchto nelegitimních "parkovacích míst" (na základě kontroly katastru nemovitostí) momentálně řešíme jako jediná firma, neboť slečna Hilton ke dni sepsáni tohoto dokumentu pracuje (či pracovala) v Garage 66.


Záměr: Finanční sankce pro uvedené subjekty vzhledem k jejich krajnímu nerespektování Usnesení kongresu a soudu.

Přílohy: Záznam z katastru nemovitostí (příloha 1), snímek z místa (příloha 2).

2.11.2021 13:19

Adresát: Raymond Brantley

Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Brantley,

Váš podnět má charakter trestního oznámení. To byste měl dle systému Soud 2.0 prvně ohlásit na policii.

Co nejprve ohlásit na policii? Oznámení o přestupku, trestní oznámení.

Policie se bude případem zabývat (z povinnosti) a vyřeší danou situaci buď v rámci svých pravomocí, nebo případně tuto věc postoupí soudu. Nedošlo-li by k řešení ze strany Policie San Andreas, poté máte právo danou věc opět oznámit k nám na soud.

Děkujeme za pochopení.


Arnold Cornell, J.D.,
předseda vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~41