Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání trestního rejstříku


Jacko88

Hráč

41
21.6.2021 13:41

Podatel: Nathalia Hilton

narozena:  14.6. 1999, věk 22 let

Věc: Vymazání trestního rejstříku.


Odůvodnění: Žádám o vymazání trestního rejstříku, mám v něm dva záznamy a to z dob, kdy mi bylo 18 let, teď už je mi 22 let. První záznam se týká toho, že jsem jednou vytáhla basebalovou pálku a bouchla jsem kamarádovy do dveří na autě, kamarád to ani nechtěl řešit, ale vyděl to člen PSA a měla jsem z toho trest, odnětí svobody na 30 minut. Druhý záznam je již závažnější, ale také jsem si ho odpykala a lituji ho, taktéž ve svých 18-ti letech, jsem se dvakrát opila a to proto, že se se mnou chtěl rozejít můj nejmenovaný přítel, v tu dobu mi na něm velice záleželo a opilá jsem nasedla do auta a když jsem projela okolo PSA, tak se zamnou rozjeli, ale rychlost jsem nepřekročila, tudíž jsem pokračovala v jízdě, no a potom začali houkat, jenže já jsem byla jak se říká v náladě a nějak jsem nepřemýšlela a prostě jsem sešlápla plynový pedál a jela jsem dál, poté si na mě tako hlídka povolala další 3 posily, no a když jsem to viděla, zastavila jsem, PSA mě prohledali a nic nelegálního u mě nenašli a alkohol mi neměřili, nedýchala jsem. Ale od tohoto incidentu uběhlo už dost času, já jsem jiný problém s PSA nebo tak neměla a hlavně už jsem od tohoto incidentu nepožila alkohol.


Záměr: Tudíž prosím vymazání trestního rejstříku.

Předem moc děkuji za odpověď soudu, s pozdravem Bc. Nathalia Hilton

2.7.2021 03:53

Adresát: Nathalia Hilton

Věc: Odpověď na podnět.


Vážená paní Hilton, 
Váš podnět byl vyřízen. Rozsudek Vám byl zaslán na doručovací adresu, adresu trvalého pobytu, či Vaši datovou schránku se spisovou značkou S-134


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~26