Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Navrácení Předmětu

25.6.2021 07:29

Mám takový problémek, měl jsem na webu trade offer kde jsem nabízel předmět Void za kredity. Tuto nabídku jsem šel zrušit a v tom okénku bylo vypsáno Neplatný Předmět s obrázkem žlutého vykřičníku a po zrušení Void jednoduše zmizel. Potřeboval bych ho tedy navrátit.

@Rataj

25.6.2021 10:43, naposledy upraveno 25.6.2021 10:48 uživatelem Rataj

Neplatný předmět se žlutým vykřičníkem nastává tehdy, kdy už daný předmět nemáš. Jinak řečeno, stále jsi měl nabídku obchodu ve které jsi nabízel Void, ale o ten jsi pak přišel jiným způsobem (např. ho prodal někomu jinému, nebo umístil na tržiště). Nabídka obchodu ti nic z inventáře nebere dokud není úspěšně proveden obchod. Narozdíl od tržiště, které ti předmět po dobu, kdy je na tržišti, dočasně odebere z inventáře. A to je přesně to, co se stalo s tvým Voidem.

Takže nám laskavě nelži, že jsi o něco přišel. Ne, prostě jenom visí na tržišti. Kdybych ti ho "vrátil," tak ho máš dvakrát. Pokud ho chceš zpět do inventáře, stačí zrušit toto umístění na tržišti.

Žlutý vykřičník je právě ochrana proti duplicitám, aby jsi nemohl prodat něco, co už nemáš (nebo máš jinde, než ve svém inventáři - třeba právě na tržišti).

25.6.2021 12:16

Já se tam prvně koukal ale nebyl tam, až pak jsem zrušil nabídku.