Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-131] ZSP - rozsudek ve věci "Odvolání majora hasičského záchranného sboru San Andreas, Kennyho Wrighta."


25.6.2021 17:20

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudek
ke zrychlenému správnímu procesu ve věci:

Odvolání majora hasičského záchranného sboru San Andreas, Kennyho Wrighta.


Dne 25. června 2021 byl vydán vrchním soudem San Andreas, soudkyní Violletou Laurenzo, J.D. následující rozsudek:

Vrchní soud San Andreas po nařízené inspekci zjistil, že major hasičského záchranného sboru San Andreas (dále jen ,,HZS") vědomě zaměstnává zaměstnance, kteří se po dobu pracovního poměru dopustili ne jednoho přečinu, trestného činu i závažně trestného činu. 

Pan mjr. Kenny Wright se taktéž během svého pracovního poměru dopustil trestného činu, jež je uveden ve 14/2020 trestního zákoníku San Andreas. 

Tímto se vrchní soud San Andreas rozhodl, dle §12 zákona č. 5/2020 článku pátého k propuštění mjr. Kennyho Wrighta z funkce majora HZS.

Na funkci nového majora HZS bude vydáno výběrové řízení, které bude mít na pokyn kongres San Andreas. Vrchní soud San Andreas tímto udává povinnost kongresu vydat výběrové řízení, a to nejpozději do sedmi dnů od vydání rozsudku.


Pan Kenny Wright má právo na odvolání, dle §23 zákona č. 4/2020, článku pátého, a to nejpozději do pěti dnů od vydání rozsudku.


Ratio decidendi
Dopuštění se trestného činu během pracovního poměru na vedoucí pozici integrovaného záchranného systému je nepřípustné.

((Tento rozsudek byl zaslán na doručovací adresu, či datovou schránku Kennyho Wrighta @Kenny15 a předsedy kongresu Rotta Wallieda @nereznavzdy))


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~24