Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Odvolání vůči rozsudku [S-131]


Kenny15

Hráč

19
25.6.2021 18:07

Podatel: Kenny Wright

Věc: Odvolání vůči rozsudku [S-131]


Odůvodnění: Vážený soude. Dne 25.6.2021 bylo vydáno rozhodnutí o odvolání mé osoby z pozice majora hasičského záchranného sboru, (dále jako HZS). Když jsem před dvěma měsíci nastupoval na pozici majora, bylo mým cílem vytáhnout HZS ze samého dna až na vrchol. Ze začátku to vypadalo, že to bude hodně těžká bitva, kterou nebude lehké vyhrát. Ze strany již sloužících hasičů byla u nich nedůvěřivost, špatná komunikace, apod. Postupem času jsem si u všech našel cestu, jak mi důvěřovat a ujistil jsem jich, že udělám vše pro to, aby ten výsledek stál za to.

Cesta to byla trnitá, těžká na prosekávání.... Začal jsem vylepšovat vztahy mezi složkami IZS, které bylo na celkem dobré úrovni. Postupem času se HZS, vyhouplo až na samý vrchol. Lidé kteří sloužili pode mnou, nebo ještě pořád slouží, je za poslední dobu nejlepší parta hasičů, které celé Red County mělo. Troufnu si říct, že za poslední 2-3 měsíce se jednalo o to nejlepší sestavení vůbec. Obyčejného člověka, by ani ve snu nenapadlo, že to jde tak hodně vylepšit ale sen se stal skutečností a teď tady stojíme s tím nejlepším týmem.

Před asi 3 - 4 týdny mi z řad HZS zemřeli dva lidé, kpt. Patrik Lovecký a npor. Jenny Lovecká. Tyto dvě osoby tu byly aby dávali jak členům tak i mě energii na to, se starat o to aby vše fungovalo hladce. S láskou rád na ně vzpomínám, protože jejich práce byla vždy na tom správném místě.

Včera došlo ze strany HZS k fatální chybě, ze které jsme si všichni odnesly následky a poučili jsme se. Naše kolegyně byla v ohrožení života. Nasadil bych v tu chvíli i vlastní život, než bych viděl mrtvé a bezvládné tělo. Opět tady došlo k té chybě, že obě složky mezi sebou nekomunikovali, čím si to sám uvědomuji. Po téhle zpackané akci, jsem byl převezen na stanici PSA, kde jsem čekal asi 15 - 30 minut, než se celá věc nějak vysvětlí. Za tu dlouhou dobu se mi nikdo nevěnoval. Po nějaké době došel strážník a řekl mi že si jdu na hodinku sednout. Když už se něco začne řešit, tak pořádně. Ani mě nikdo nevyslechl, vůbec nic. Tohle byla ze strany PSA fatální chyba, která by se měla taktéž prošetřit.


Záměr: Opětovné prošetření mého odvolání, z pozice majora HZS. 

Přílohy: N/A

29.6.2021 21:30

Adresát: Kenny Wright

Věc: Odpověď na odvolání.


Vážený pane Wright,
Vaše odvolání se vrchní soud San Andreas rozhodl přijat. Vůči Vašemu odvolání bude zahájeno trestní řízení, o jehož termínu a průběhu Vás budeme informovat skrze předvolání, které bude v nejbližší době zasláno na Vaši doručovací adresu, či datovou schránku. 


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas

 

Powered by LeoSight IFS
LT~51