Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vedení PSA/získání ZP


Qermo

Hráč

16
27.6.2021 12:19

Zdravíčko. Nejsem si zrovna jiste, jestli to patří přímo sem, ale stejně to sem prostě dám lol.

 

Každopádně, pokud jsou informace, které se ke mně donesly správné, tak ZP mi může udělit pouze vedení PSA, pokud již mám osvědčení a psychotest. Mám jak osvědčení tak psychotest, ale bohužel, naše skvělé a funkční vedení PSA se bohužel nedá moc kontaktovat. Už tak tři dny se k nim snažím dostat, i v době úředních hodin, ale bohužel bez jakékoliv odezvy, či-li by za mě nebyl nejhorší nápad vymyslet jinou formu získávání ZP, nebo prostě dát pravomoce více lidem než pouze vedení. 

                                                                        Děkuji za vyslyšení mého brečení. <3

27.6.2021 12:38

Pozdravujem ťa,

Ano tvoje informácie sú správne, ZP môže vydávať len vedenia PSA alebo inak povedané kapitán a nadporučík. To že chodíš na stanicu v dobe úradných hodín je síce pekne, ale neni našou povinnosťou sa venovať občanom v úradných hodinách. Je to skôr čas kedy ak mame čas sa vám venovať tak sa venujeme. To že sa 3 dni o to pokúšaš je možno tým že momentálne to vyzerá tak že každú chvíľu sa vykráda banka či obchod a na stanici ostávajú len policajti ktorý tam afkuju. Keby aj chceme dať ostatným členom PSA kompetence na vydávanie ZP tak to neni tak ľahké keďže nižšie hodnosti nemajú v /duty FLU zariadenie. Ja ti ale teda spravím radosť a dnes na teba budem čakať na recepci celý deň aby si ten svoj vysnívaný ZP dostal a budem ignorovať vykradáčky a únos sudkyne. :) 

s pozdravom,

nacista a komunista, kpt. Scott :)))))

Qermo

Hráč

16
27.6.2021 12:42

Děkuji za odpověď a mrzí mě, že jsem tě očividně mírně rozhořčil. Samozřejmě tam nechodím jen v době úředních hodin, nýbrž průběžně přes celej den i v době, kdy není žádnej výjezd. (jsem ZZS, takže nějakej menší přehled mám) Můj point nebyl pí*ovat na PSA, ale chtěl jsem jen upozornit na tento problém. Přeji krásný zbytek dne.


Powered by LeoSight IFS
LT~38