Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o skrácení banu


29.6.2021 16:32

Takže začneme s tím co se stalo.

Dostal jsem od @FLYER ban, samozřejmě si uvědomuji za co ale pár věcí mi zde nesedí.

Abych začal první věcí a to pravidlem 1, nechápu kdy jsem vytvořil OOC situaci byl bych rád za vysvětlení.

Ohledně pravidla č.8 taktéž nevím oč jde, byl bych rád za vysvětlení.

Ohledně injuries chápu o co šlo a uvědomuji si svoji chybu a myslím si že zrovna tento bod byl oprávněn.

A teď hlavní bod, metagaming.

Z jednoho a toho stejného dne, 24.06.2021. byla vynešena nahrávka kde jsem "metoval" o hráči který byl v LS a já se ho zeptal kde je i když jsem byl za budovou aby si myslel že nejsem u něho a pak až jela kolem Audi tak jsem jí začal pronásledovat a jel kolem něho ( Přemístil se k ůřadu v LS, vedle policejní stanice ) tak jsem se u něho zastavil a začal diskutovat o jedné ilegální věci kterou zde nebudu zmiňovat. Z tohoto dne byla další nahrávka kde jsem se zeptal to stejné akorát s tím rozdílem že hráč mířil k restauraci v Montgomery a já ho pronásledoval z dálky, zeptal jsem se ho kde je a pak šel dovnitř a já taktéž ale z nějakého důvodu si tohle vyložil jako metu ( možná mě neviděl, nevím ale sám mám nahrávku takže jí doložit můži ).

Zde je cenzurovaný chat s nahrávkou která je dokonce z plochy se zvukem jenže tuhle nahrávku jsem nedostal takže určit nedokáži jestli byla pouze z plochy nebo i ze hry ale bylo to z podobného času jak moje nahrávka. ( Abych nešťoural danému hráči soukromí tak je cenzurována. )

Ohledně pravidla 30? Bylo řešeno s @Rezekvitek a bylo usouzeno že to je v pohodě a nebude se nadále řešit.

Nulté pravidlo? Nevím o něm nic.

Byl bych tedy rád aby mi byl ban zkrácen díky mému vyjádření a klidně poskytnu i důkazní materiál.

 

Rezekvitek

Hráč

8
29.6.2021 17:27, naposledy upraveno 29.6.2021 21:16 uživatelem Rezekvitek

Neřekla jsem, že je to v pohodě, promluvili jsme si o tom s tím, že se budeš chovat slušně. Pořád dostáváš další a další šance. Na žádná moje doporučení nedbáš a pokračuješ v porušování pravidel... Škoda

2.7.2021 08:12, naposledy upraveno 9.7.2021 12:14 uživatelem Derbo

Bylo by nejlépe potřeba vyjádření @FLYER, už to trvá nějakou tu dobu.

Drelamond

Hráč

9
11.7.2021 18:47

Ahoj síce , niesom admin nemal by som sa tu vyjadrovať, ale som ten ktorý ti ten permaban zariadil.

Pozri, veľa hráčov ťa nemá rád kvôli tej mete ale aj ostatným porušeným pravidlám.

Neverím, že keby ti dali unban že by si prestal metovať , alebo porušovať pravidlá. 

Ty mne neustále na discorde hovoríš , nech idem za Flyerom a že nech ho presvedčím nech ty dostaneš unban.

Pevne verím tomu keby ti ten unban dali, tak by si metoval stým tvojím kamarátom brbezmem-om, alebo s tvojimi kamarátmi , pozri poznám ťa už celkom dlhú dobu aj ked som začínal na skimu tak si ma zaučil a ukázal si mi to tu , čo si moc cením lenže naštval si ma už niekoľko krát nepamatáš ? jak som s motorkou dal /glue na moju M5 a natočil si to a poslal adminovi ? vieš spravil som to isté lenže ty si schytal permu. Veľa krát od hráčov počúvam že ty len metuješ , mne to BOLO jedno až do tej doby pokiaľ si nezačal dohadovať na mňa CK čo už mi je jedno, lebo skimo už nechcem ani zapať, pýtaš sa prečo? lebo komunita to tam kazí viac už ti nenapíšem. 

Pokiaľ ty chceš unban na tvoj perma-banned acc, tak by som to riešil g-mailom, lebo táto komunita ťa ešte vysmeje. (dávam ti len radu využi pokiaľ chceš, já ťa nenútim) 

Derbo, mal som ťa rád ale to metovanie si prosím odpusti, moc ťa o to žiadám, lebo ked dostaneš unban a spravíš to zas, tak nemusíš už skimo vidieť, lenže tu sú dobrý staff a oni ti šancu dajú , čo som ešte nevidel aby permabanned dávali unban , toto si tu cením u staffu. Skimo mám moc rád, lenže nehrám tu kvôli pár ľudom ktorý ma prinútili skimo ani nezapať. 

31.8.2021 22:53

Ahoj @Derbo,

prosím, vyčkej na vyjádření od @FLYER.

1.9.2021 17:51, odstraněno 1.9.2021 19:11 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
23.9.2021 20:36

Ahoj Derbo, myslím, že mluvím snad za všechny, když napíšu, že v případě tvého banu nešlo jen o to, cos přesně udělal, ale i o tvou historii. A o tvá další porušení pravidel, která jsi dělal, na které sice nebyly důkazy, ale každou chvíli si mi(a nejen mi) někdo stěžoval.

Lidi si stěžovali na hodně věcí, jako třeba nonRP drive, ale i ten metagaming- doslechl jsem se dost šílený věci. No, nakonec jsem se rozhodl, že na to kouknu sám, a tak jsem tě sledoval... a celkem dlouho, viděl jsem dost věcí, některý věci jsem dost možná ani nenapsal do důvodu banu, každopádně tvůj driving, injuries, i ten metagaming, či pravidlo 8(to je to pravidlo o tom, že jsi povinen nahlásit hráče, co porušuje pravidla), které jsi porušil hned několikrát. Viděl jsem dost zvláštní věci, jako například to, že jsi přišel do banky, pak sis nasadil masku, pak jsi jen tak vrtnul do trezoru, a buď jsi ujel pryč, nebo jsi přepnul postavu. Tohle jsi udělal několikrát, což mi přišlo jako totální nonsense, a bral bych to jako porušení pravidla 0(ano, někdo by řekl že to je IC věc, já říkám že to je prostě blbost co by vykradač banky nikdy neudělal). Samozřejmě že jsi se vždy po chvíli k sejfu vrátil, jen aby jsi zjistil že z něj policisti vybrali všechny peníze. Každopádně ano, tvůj "kamarád" mi naposílal několik nahrávek, a i nějaké video. Myslím, že to více rozebírat nemusím. Jde mi hlavně o to, aby jsi si uvědomil, že ty pravidla v té hře nejsou jen tak, a musí se dodržovat.

Tvá žádost o unban se zamítá, zkus to znovu za měsíc. Pokud budeš mít stále zájem hrát, tak doporučuju si prostudovat pravidla hry, která najdeš *zde*, a poté se naučit je neporušovat.


Powered by LeoSight IFS
LT~98