Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pravidlo 40


neznamy#3803

Smazaný účet

2
30.6.2021 19:13

Brej, dostal jsem ban za pravidlo 40 plně si to uvědomuji, a zjistil se že mě nebavi prostě RP Legal, proto jsem se stím dnes chtěl ukončit, a omlouvám se že jsem si koupil zasobniky, ani když jsem ještě v PSA, mrzí mě to, trest jsem si schopnej odpikat celý, ale byl bych rád za zkracený trestu, ponaučil jsem se a nebudu to víckrat dělat, nebaví mě jednoduše Legal RP a nemužu prostě z nějakého důvodu držet Legál postavu, Prominte všem členou v PSA.

30.6.2021 20:02

Ahoj Shadowgu,

jak jsem ti již psal ve frakčním chatu, to, že máš v plánu odejít, neznamená, že se tě netýká pravidlo 40 ve znění

Příslušníci PSA se nesmí účastnit ilegálního RP. To zahrnuje, ale neomezuje se na: únosy, vykrádání a okrádání, ilegální převozy, spoluúčast nebo asistence postavám v ilegálních činnostech. Naopak je z hlediska pravidel povoleno páchat přestupky a brát úplatky (samozřejmě zde platí IC postihy).

Nedisponuješ zbrojním průkazem ani tvůj nákup nebyl součástí RP po domluvě s vedením PSA, proto je to bráno jako ilegální činnost, které se nesmíš dopustit. Se sammaelem jsem byl v tu dobu na TSku, kde jsme se o tom bavili a vzhledem k tvé historii

ti sammael udělil poměrně krátký trest, oproti dalším hráčům. Ale to je ovšem na sammaelovi, zda s UB bude souhlasit. Ostatně tvé důvody byly nesmyslné.

sammael02

Hráč

21
1.7.2021 14:01

Ban vypršel uzamykám.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~38