Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[S-133] Trestní řízení - mjr. Kenny Wright.


30.6.2021 20:37

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Předvolání 
k trestnímu řízení ve věci

Odvolání majora Kennyho Wrighta vůči rozsudku S-131


žalobce:
Policie San Andreas
Steve Zayas jako prokurátor 

obžalovaný:
Kenny Wright 

obvinění:
1.) Obecné ohrožení (§39, trestního zákoníku 14/2020, článek sedmý ,,Trestné činy obecně nebezpečné")


Vrchní soud San Andreas nařizuje na den 01/07/2021 v čase 20:00 v hlavní zasedací místnosti úřadu Blueberry trestní řízení ve věci odvolání majora Kennyho Wrighta vůči zrychlenému soudnímu procesu a jeho rozsudku S-131.

Vrchní soud San Andreas tímto předvolává pana Steva Zayase, zastupující žalující stranu policie San Andreas (dále jen ,,žalobce", či ,,prokurátor") a obžalovaného, pana Kennyho Wrighta (dále jen ,,obžalovaný") k dostavení se na trestní řízení. Obě strany řízení prosíme, aby se do zasedací místnosti v budově úřadu Bluberry dostavili minimálně deset minut před zahájením trestního řízení, pro ověření totožnosti.

Obžalovanému je povoleno dostavit se se svým obhájcem, či se u trestního řízení hájit sám. Obě skutečnosti musí soud uvědomit před zahájením řízení. V případě dostavení-li se obhájce obžalovaného je taktéž povinen prokázat svou totožnost. 

Trestní řízení bude probíhat v souladu se zákonem č. 4/2020 o soudním řízení.

Soudcem pro toto trestní řízení bude soudkyně Violleta Laurenzo, J.D.

Soud dle §7, zákona o soudním řízení č. 4/2020, článku dva rozhodl, že nebude pro toto řízení sestavena porota.

Soud rozhodl, že řízení může proběhnout i v nepřítomnosti obžalovaného, čímž se automaticky vzdává své obhajoby. 

Trestní řízení nebude veřejnosti přístupné.

((Toto předvolání bylo zasláno na adresu policie San Andreas, obžalovanému Kennymu Wrightovi na jeho doručovací adresu, či datovou schránku. Taktéž žalobci za stranu PSA Stevu Zayasovi. @Kenny15, @Dzardys))


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas

1.7.2021 21:55

VRCHNÍ SOUD SAN ANDREAS

Vrchní soud San Andreas


Rozsudek 
k trestnímu řízení ve věci

Odvolání majora Kennyho Wrighta vůči rozsudku S-131


žalobce:
Policie San Andreas
Steve Zayas jako prokurátor 

obžalovaný:
Kenny Wright 

obvinění:
1.) Obecné ohrožení (§39, trestního zákoníku 14/2020, článek sedmý ,,Trestné činy obecně nebezpečné")


Dne 01/07/2021 vydal vrchní soud San Andreas rozsudek v rámci trestního řízení v následujícím znění:

Obžalovaný Kenny Wright se shledává vinným z prvního bodu obvinění, obecného ohrožení dle §39, trestního zákoníku čísla 14/2020, článku sedmého, obecného ohrožení. 

Soud dle dokazovaní, jenž provedl při trestním řízení vznesl další dvě obvinění, a to ,,Přisvojení pravomoci úřadu", dle §65, trestního zákoníku čísla 14/2020, článku osmého a ,,Maření úkolu úřední osoby", dle §67, trestního zákoníku čísla 14/2020, článku osmého. 

Soud shledal obžalovaného Kennyho Wrighta vinného i z těchto dvou obvinění, díky předložení videozáznamu z místa události.

Vrchní soud San Andreas tímto shledal vinného Kennyho Wrighta ze všech tří obvinění, a odsuzuje jej ke tří dennímu pobytu v nápravném zařízení Las Venturas s minimální ostrahou.

Dále vrchní soud San Andreas dle §12, zákona o státem financovaných organizací, čísla 5/2020, článku pátého odvolává odsouzeného z funkce majora hasičského záchranného sboru San Andreas.

Vrchní soud San Andreas stanovil kauci, dle §6, zákona o výkonu trestu odnětí svobody, článku třetího, a to ve výši tří miliónů korun. 

Proti tomuto rozsudku soud stanovil dle §23, zákona o soudním řízení čísla 4/2020, článku pátého možnost odvolání obou stran, a to nejpozději do sedmi kalendářních dnů od vydání písemného rozsudku. Odvolání vůči tomuto rozsudku by zapříčinilo soudní řízení, řízené předsedou vrchního soudu San Andreas.

Ratio decidendi
Odsouzený vstoupil do objektu, kde byli nahlášeni potencionálně nebezpeční a ozbrojení únosci, i po předchozím upozorněním ze strany policie San Andreas, se slovy ,,Nevstupovat!". Tímto se pan Kenny Wright dopustil obecného ohrožení, kdy mohl ohrozit nejen sebe, ale i ostatní přítomné.

Odsouzený se dožadoval policie San Andreas o půjčení plně automatické zbraně PDW, které mu poskytnuto nebylo. Při vstupu do objektu napodoboval zásahovou službu policie San Andreas se slovy ,,Zásahovka HZS", čímž si přivlastnil pravomoce zásahové služby. 

Odsouzený nerespektoval pokyny policie San Andreas, které mu nařizovaly zdržet se vstupu do objektu. Odsouzený tyto slova ignoroval, čímž se dopustil maření úkolu úřední osoby.

((Rozsudek byl zaslán na doručovací adresu, či datovou schránku odsouzeného, prokurátora a policie San Andreas. @Kenny15, @Dzardys))


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~41

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Vysocak

250Kč dnes v 00:09

DarkEvilBetty

99Kč včera v 13:24

DarkEvilBetty

425Kč včera v 12:59

Nejnovější uživatelé
Nik0oo

Registrován 18.5.2024

Tomasek12333CZZ

Registrován 18.5.2024

Tomik123CZ

Registrován 18.5.2024