Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost u Unban/zkracení


neznamy#3803

Smazaný účet

2
2.7.2021 09:12, naposledy upraveno 2.7.2021 09:18 uživatelem neznamy#3803

Brej dsotal jsem ban Totální Non-RP, Vyhýbání se IC trestu tím že píše že si dá CK, Metabaiting, Odpojení z RP akce. (72 hodin) Jakoby,

Nechápu co tím myslí totalní non-RP řekněte mi že Land nevyjede  menši kopeček, a tím že dostanu malej ram, kde jsem RPil Injuries, nasledně nahanečka s polovinou serveru :), Vyhábani se IC trestu?  To že jsem si chtěl napsat CK? ch těl jsem se dnes domluvit s adminem ohledně CK, psal jsme tomu PSA jestli mu to vadi nebude, psal že nebude, dodám log, máte dole pod textem celý

MetaBaiting ? o jaké se jedná ? slovo napsaní že jde po mě celý server je metabaiting? Odpojení z RP akce? já se neodpjil čekal jsem na self ck, ale prostě admini aktivni a pak jsem mu napsal jestli nemužu si zitra domluvit admina, který mi CK dá, souhlasil, také vám tu dodám log.

Tak, dnes jsem chtěl napsat Lexikovi, kdy bude ve hře.

Zatím bez odpovědi, naprosto chapu, ale nebudu vzhuru celou noc, že admini nemužou vzit report #1 ohledně CK.... A z odpojeni z RP akce souhlasil že si mužu udělat novou postavu, nasledně jsem to asi po 15 minutách vzdal a jsem si šel lehnout.

Prosim o vyřešení, protože 2 dny se mi fakt čekat nechce, prosim o uplné zrušení, či zkracený, děkuji.

ice

Hráč

18
2.7.2021 10:20

Ahoj ban jsem ti dal já. Byl na tebe report za to co jsem napsal do důvodu a to jest: Vyhýbání se IC trestu tím že píšeš o Ck. Nicméně si myslím že na straně Veftyho i tebe došlo k nedorozumění. Asi to nemyslel doslova že můžeš změnit hned postavu. Tak jako tak ale by tě mělo napadnout, že když nemáš CK tak bys měl rpit dále. Nicméně ti ban odstraním skrze toto nedorozumění. 


Powered by LeoSight IFS
LT~25