Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

non rp fear, cop provoking, non rp acting, pravidlo 0 (Permanent)


neznamy#3803

Smazaný účet

2
2.7.2021 19:58, naposledy upraveno 2.7.2021 20:03 uživatelem neznamy#3803

Jako vážně ? Dostanu ban za non rp fear ? I když jsem fear měl od ted ujižděni PSA je non rp fear ? Nepřijde mi, rpil jsem že dával ruce nahoru, nasledně jsem využil volné chvilky kdy se otočil a tak jsem ujel, cop provakating to jako když máš radio na 100 a posloucháš Rap  je cop provokating ? non rp acting ? jakoby, co tim myslite  nic tkaového jsem neudělal, pravidlo 0 ? dalši co se ani nestalo ? jakoby, já nevim ani nevim co je smysl banu

jo, a proč PSA nemá fear když na něj miři  4 PDWčka a je schopná ujet ? Proč by normální hráč v tom připadě nemohl ujet, a z Taseru fakt fear mít nebudu :D

 

2.7.2021 20:04

Ahoj ahoj ahoj.

Jakožto nahlašovatel tvého posledního prohřešku se k tomuto mile rád vyjádřím.

1. Zakládáš si postavy, kde chodíš dělat bordel na benzínku. Dnes jsme tě takhle chytili za dvě postavy v rozmezí cca jedné hodiny. Kdyby to byly jen tyto dvě postavy, ok, ale máš jich hned několik. 

2. Když na tebe míří policista PDWčkem a ty se vůbec nebojíš, zároveň během toho, co píšu, prostě jen tak ujedeš - zero tolerance.

3. O tvé rádio tu vůbec nejde, jde o tvé chování. Vyloženě se vracíš na stejné místo hned několikrát, aby za tebou PSA běhala a pak zase ujedeš. To je nesmysl.

Obecně k pravidlu 0... Tvé RP odpovídá přesně pojmu trashRP. Jakmile někdo něco neRPí tak, jako ty, ihned jsi toxický v PMs, současně s tím i na LeoSight discordu. Prostě by bylo fajn, kdyby ses nad sebou zamyslel, akorát všem kazíš chuť RPit.

Aby sis nemyslel, že jsi nedostal šanci. Deset minut jsem s tebou čekal v admin loungi, že si pravidla projedeme. Tvá reakce? Žádná, byl jsi po celou dobu AFK, ani na PM zvuk jsi nereagoval. 

V závěru jen děkuji Bačovi za vykonání něčeho, co si přála spousta hráčů. Hodně štěstí do budoucna.

Dzardys

2.7.2021 20:08, odstraněno 2.7.2021 20:10 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
2.7.2021 20:18

1. Zakládání postav za stejným účelem, který reálně nemá žádnou větší váhu vůči RP PSA, není v pořádku. Konzultoval jsem to s Bačou již dnes odpoledne. Jen se to přičetlo k závěrečnému trestu.

2. Nemusíš to vidět, stačí slyšet zvuk, ale to je fuk.
Neřešíme tu jiné, řešíme tu teď tebe.

3. Nebyl to první případ cop provokingu, můžu počítat třeba i tvé postavy za účelem PSA výjezdu.





Těch obrázků by bylo více, ale nechce se mi to dávat na Imgur.

No a co že jsem šel afk? Nesmíš AFKovat, od toho slouží Změna postavy.

2.7.2021 20:19, odstraněno 2.7.2021 20:19 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
2.7.2021 20:46
Rataj udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č.9,19
3.7.2021 20:46, odstraněno 3.7.2021 20:47 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
4.7.2021 17:30
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

acaBeNendohzoR

Hráč

69
4.7.2021 17:37, naposledy upraveno 5.7.2021 09:19 uživatelem acaBeNendohzoR

Tak jo, původně jsem si s touto odpovědí dal záležet, ale s tím jak nejen mě, ale všechny okolo neustále otravuješ, budu muset odpovědět stručněji.
Tvoji žádost zamítám, jistě se ptáš proč.
Tvůj přístup k řešení problémům, arogance, drzost, to že jsi neskutečně otravnej a neustále někoho spamuješ, to že kolem sebe stále jen kopeš a otravuješ lidi nejen ve hře ale i na foru a na discordu ( nejen v PM) - nejen že tohle chování ztěžuje řešení jakýkoliv  věcí s tebou, kazíš to tu ostatním.
U každého banu pláčeš, stěžuješ si a tvrdíš, že je neprávem, veškeré argumenty ignoruješ a stojíš si za svým, i když se ti to lidi snaží vysvětlit, nebo ti nabízí radu, tu je v nejlepším případě ignoruješ viz: snahy Dzardyse

Dobře, to že jsi toxickej umíneněj všeználek je sice špatné, ale není to na permu

To jistě ne, problém je však v tom, že soustavně porušuješ pravidla a to takovým stylem že kazíš hru ostatním, z tvého chování je vidět, že jediný tvůj záměr je někoho naštvat, někomu pokazit den, o pochopení pravidel a jejich dodržování se nesnažíš.

Takové lidi jako ty tu nepotřebujem, neustále řešit bordel, co za za sebou zanecháváš, nebo odrážet návaly tvoje výlevy. Admini mají lepší věci na práci a hráči taky ocení lepší využití svého času.

Další žádost o UB si můžeš podat za měsíc odedneška.


Powered by LeoSight IFS
LT~114

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo