Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Těžké ublížení na zdraví a málem způsobená smrt za bezohlednost


2.7.2021 21:59, naposledy upraveno 3.7.2021 11:07 uživatelem Kolpanek

Podatel: JUDr. Kristina Lopez Ph.D.
Věc: Těžké ublížení na zdraví a málem způsobená smrt za bezohlednost.


Odůvodnění: 
Vážený soude,
Před dvěma týdny jsem byla sražena za bezohlednost. Co jsem se dozvěděla od recepce z ZZS, tak jsem měla zlomenou pravou ruku, zlomené obě nohy, silné krvácení z úst, vnitřní krvácení, silný otřes mozku a byla jsem celá doškrábaná, měla jsem zlomené a pohmožděné žebra, taktéž mi údajně bylo vidět kost z pravého kolena, taktéž jsem měla všechny zdravotní hodnoty na body mrazu. Nechybělo blízko a již bych na tomto světě nebyla. Byla jsem týden v umělém spánku a připojena na nějaké přístroje, které mne udržovali ve stabilizovaném stavu. Další týden jsem podstoupila rehabilitaci, kde jsem se musela znova učit chodit. Koukala jsem se na bodycam a srazilo mne vozidlo od mého kolegy z práce Doma Blacka. Bodycam byl naštěstí bez žádných poničení, tudíž mám celý záznam. Co jsem se koukala, tak jsem šla po chodníku a najednou do protisměru najelo ve velké rychlosti růžové evo, pak na chodník a srazilo mne. Vůbec si nepamatuji, co jsem dělala v ten den, co se udál incident. Stále nedokážu normálně chodit... jsem ráda, že aspoň dokážu dojít domů, ale s problémem. Nejvíce mne bolí hlava a kolena na nohou. Doktoři mi doporučili, abych raději ležela doma a sbírala síly. Nerada se koukám na ten záznam... žene mi hrůzu a nahazuje husí kůži. Jsem ráda, že jsem přežila. Tímto bych chtěla žalovat pána Doma Blacka za těžké ublížení na zdraví za bezohlednost a málem způsobenou smrt.


Záměr: Požadovala bych odškodné určené soudem, ale nejraději bych byla za odškodné ve výši - 2 000 000 až 3 000 000 kč a nějaký trest pro pána Blacka za málem způsobenou smrt. 

Přílohy:
Bodycam:
Na bodycamu lze vidět, jak ve velké rychlosti jelo růžové evo, které srazilo Kristinu. Kristina byla mírně odmrštěna na stěnu a následně spadla na záda. Růžové evo se navrátilo a lze vidět, jak Dom Black stojí nad Kristinou. Následně přijeli jeho kumpáni. Slečně začali pomáhat a mezi tím Dom Black omdlel. Následně přijela ZZS, která musela podat Kristině antropín. Následně záznam pokračuje, ale nelze nic vidět, protože doktor musel prostřihnout tričko, kde byl připnut bodycam, tudíž byl bodycam kamerou směrem na zem. 

3.7.2021 11:21, naposledy upraveno 3.7.2021 11:28 uživatelem Kolpanek

Dodatek k žalobě:
Vážený soude,

Dneska ráno jsem zjistila, že jsem byla vyhozena z Hasičského Záchranného Sboru (Dále jen "HZS") dotyčným, co způsobil dopravní nehodu a málem mě připravil o život, neboli Domem Blackem. Do HZS jsem nastoupila dne 25.6. 2021 tudíž jsem u HZS pracovala minimálně jeden týden. Za tu dobu jsem byla jenom na jednom výjezdě a na jedné kondiční jízdě, nebyla jsem ani řádně zaučena, zda mohu samostatně vyjíždět na výjezdy. Pán Dom Black nás na HZS aplikaci informoval, že máme hroznou aktivitu, odepsala jsem, že se ji pokusím zlepšit a že jsem si toho vědoma. Tímto skutkem mne pán Dom Black připravil a polovinu mých finančních příjmů.


Dneska mi přišel smail s výpovědí, který můžete vidět níže. 

Zpráva, která mi přišla na smail:

Dobrý den,
s důvodu vaší neaktivity sem nucen svami rozvazat pracovní smlo
uvu
s Pozdravem Npor. Dom Black



30.8.2021 01:30

Adresát: JUDr. Kristina Lopez Ph.D.
Věc: Odpověď na podnět.


Vážená paní doktorko,
děkujeme za zaslání podnětu.

Váš podnět byl v již dřivěji vydaném rozsudku vyřešen. Rozsudek Vám byl zaslán na doručovací adresu, popř. datovou schránku.


Violleta Reed, J.D.
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~62