Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Obnova procesu z připadu Jakub Bocek


neznamy#3931

Smazaný účet

19
5.7.2021 00:13

Podatel: Jakub Bocek

Věc: Obnova procesu z připadu Jakub Bocek

Odůvodnění: Vě vazbě jsem trafil taktež celkem delši dobu a nyni sedim ve věznici Las Paysadas odkud posilam dopis,Nyni po dlouhe době bych se chtěl vyhnout Lidem v Illegalnim prostředi a rozhodnul jsem se poslat na zpravu Soudu,Chci začit novy život,najit si praci,najit lidi s kteryma mi prospěje život a tak samy je mi 24 let a těch činu kterych jsem se dopustil mně važně mrzi a ve vazbě jsem trafil čas 4 měsicu a ve Vězeni to bude necely měsic,Přal bych si obnovu procesu pokud to soud schvali.

Záměr: Zkraceni vykonu trestu.

Podpis: Jakub Bocek

Dopis byl vyslan Vězenskou službou z: Věznice Las Payasadas, Bone County 2391.

5.7.2021 04:03

Adresát: Jakub Boček.

Věc: Odpověď na podnět.


Vážený pane Bočku,
Vašim odvoláním se vrchní soud San Andreas pečlivě zaobíral, ačkoli se rozhodl Váš podnět dle §21 a §23, zákona č. 4 o soudním řízení z roku 2020 zamítnout. 

I kdyby náš bývalý soudce, JUDr. Tereshchenko stanovil maximální odvolací lhůtu, a to jest devadesát dní od vydání rozsudku, tento termín byste stejně prošvihl. Nehledě na odvolací lhůtu, byl jste odsouzen k doživotnímu trestu v nápravném zařízení za recidivu za spáchané zvláště závažné trestné činy. Byl jste označen jako velice nebezpečný a nenapravitelný recidivista. 

Zvažovali jsme dokonce opětovné otevření případu a znovu provedení soudního řízení, tentokrát v osobním setkání, nikoli zrychleném soudním procesu. Zvažovali jsme i následky udělení podmínečného propuštění, které by vzhledem k Vaši minulosti dle našeho názoru nedopadlo vůbec dobře. Zvažovali jsme i udělení kauce pro podmínečné propuštění, která by ale k délce Vašeho trestu a za Vaše tresty, jenž jste spáchal přesahovala obrovskou sumu, a to nejméně padesáti milionů. Tato částka je pouze odhadovaná, a je to spodní hranice. 

O zahájení soudním řízení týkající se Vašeho odvolání Vám může být umožněno, ale to POUZE v případě, kdy podstoupíte osobní schůzku s pověřeným psychologem. Pověřený psycholog znamenaje psycholog zaměstnán zdravotnickou záchrannou službou, nebo psycholog zaměstnán vězeňskou správou. Psychologická zpráva osobního psychologa se nebere v potaz. Pokud-li psycholog dopěje toho názoru, že JSTE schopen nápravy, budeme moct Váš podnět znovu probrat. 


Violleta Laurenzo, J.D.,
Soudce vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
baladaaa

100Kč dnes v 01:36

p0KyX

38Kč včera v 19:27

marekvoe

400Kč včera v 16:17

Nejnovější uživatelé
HellenWong

Registrován 11.5.2024

MilanPtacek

Registrován 10.5.2024

Zudy

Registrován 10.5.2024