Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Otázka ohledně vozidla


Florian

Hráč

15
5.7.2021 17:30

Dobrý den, chtěl bych zeptat když ukradnu někomu vozidlo. Dostanu od Admina povolení na krádež vozidla a poté si ho nějak dovezu do své garáže. Tak co z vozidlem mám dělat? Protože když nelze získat žádnou možnosti klíče od vozidla ani tím že zaRPím výměnu všech zámku ( Myslím jak u dveří taktéž i startovací ). Tak proč nelze získat od něho poté klíčky ? Když vezmu tak vlastně ukradnu vozidlo a k čemu mi bude ? S pozdravem DarKiaN1234

MonsterSKGaming

Hráč

32
5.7.2021 21:14

S krádežou vozidiel je to dosť.. složité jelikož klúčik od neho len tak nedostaneš tudíž kradnuť vozidla nemá moc pointu jelikož na servery není čierny trh v štýle že by si to auto predal. Bohužial normálnemu hráčovi (ak by si zázrakom našiel spôsob ktorým by AT po dohode prikývol že ti klúčik dajú) pri predaji vozidla hráči zabudajú RPiť techničáky a celkovo papiere od vozidla čím sa pripravia o RP, ale taktiež nezistíš že vozidlo je kradnuté hlavne pri podávaní techničákov.

Taktiež rešpekt že chceš vymeniť zámky (snad s dobre kvalitným RPčkom), ale kde ich zoženieš ? Doména abo obchody s dielmi tu niesu, ano berem v potaz že "passive RP" ale tiež ti diely neprídu hneď, nehovoriac s kľúčom ktorý by ti odomykal centrál na vozidle.

Holt asi počkaj na vyjádrenie na kompetnejšej osoby čo s tým dalej, ale nemyslím si že sa s tým niečo dá robiť.

Jacko88

Hráč

41
5.7.2021 23:55

@Florian hele s tímhle  je to těžký, pak by se jen kradli auta a prodávali, nebyl by jinej nelegální byznys, Je dost jednoduchý (na Skimu) ukrást auto, třeba rozbít skla, vytrhnout plast pod volantem a nastartovat přes kabely. Pak s tím odjedeš a jak jsi psal vyměníš zámky (samozřejmě kvalitní RP), nebo vyrobíš nový klíče a ''nějak je nakóduješ'' což by v RPčku nebylo těžký a prodáváš. Když by jsi to RPil, jako třeba někdo RPí opravu auta, tak by jsi byl schopnej vydělat i 10 milionů denně.


Powered by LeoSight IFS
LT~25