Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

PSA - Aneb jak si Admin tým dělá co chce - Aneb Skimovská dohoda 2.0

1 2



Jaucuko

Hráč

11
6.7.2021 12:09, naposledy upraveno 6.7.2021 12:14 uživatelem Jaucuko

Ták, nikdy jsem netušil, že budu jako lidi co píšou 1000 slovovej příspěvek kde pomlouvá AT a podobně, ale well, musím.

Vezmeme si to od začátku.

Začátek

Já jsem u PSA od 3.1.2021, což už je poměrně nějaká chvíle, když jsem nastupoval měl to Vlkovod, všechno do jistý míry fungovalo a podobně, jasně mělo to svoje chyby ale fungovalo to obecně a šlo to. Pak Vlkovod odešel a dostal to @Zchovankyo. S nástupem Zchovankya přišlo pár změn, pro někoho dobré změny a pro někoho špatný, za mě byl Zchovankyo hodně schopnej člen PSA a kapitána, všechno fungovalo, aspoň co se týče venkovní stránky PSA, uvnitř byli nějaký problémy, rozpory, ale nic co by viděla komunita která nebyla uvnitř PSA a to ještě na vyšších pozicích, takže za mě to taky fungovalo natolik, aby to zůstalo v rukou Zchovankya. 

Skimovská dohoda

V této kapitole "knížky" už se dostáváme k zajímavým věcem. A protože je to vskutku otevřená knížka z pohledu autora (mě), tak zde budeme upřímní. PSA funguje, žijeme v míru a tak nějak to jde.

Píše se 20.4.2021 a přichází @Rataj. A je to celý v hajzlu....  Tady začíná chvíle kdy jde PSA do hajzlu.

Aktuální hierarchie PSA (před 20.4.2021)

Kapitán - Zchovankyo
Nadporučík - OurMatthew
Nadporučík - DnOndra
Poručík - Jaucuko

Poručík - Čokoláda

Poručík - Deepee

Ještě pár jich tam bylo, ale bylo nás tam 6 (myslím). Mno nastala skimovská dohoda.

A řekneme si jak vlastně taková skimovská dohoda probíhala. Kdo si pamatuje z dějepisu, takzvaně "o nás bez nás" tak to se přesně stalo.


Rataj a banda členů AT co v PSA nikdy nebyli si řekli "Hmmm, PSA funguje ale má malinkatý chyby, co to napravit" a tak se vrhli do práce, usilovně vymýšleli plán a udělali Skimovskou dohodu. Den před uskutečněním se Rataj a jeho výprava rozhodli přednést plány i členům vedení PSA (členové vedení už to věděli, protože uvnitř měli krysu, ale ticho). Skimovská dohoda vypadala takto "Zchovankyo, jakoby, sice to vedeš fajn a jde ti to, ale jakoby, jak to říct, jestli chceš, tak jakoby, můžeš v PSA zůstat, ale jakoby, ti snížíme pravomoce a budeš k ničemu".

Tak @Zchovankyo, udělal jedinou rozumnou věc, kterou jsme měli udělat všichni.

Uskutečnění Skimovské dohody

"Mno dobře, Zchovankyo je venku, co teď." Pomyslel si Rataj "Tak budoucnost HS je jasná, dáme to DeePeemu, KSko necháme Ondrovi, oba je dáme na kapitána."

Mezitím PSA bylo jakože "2 kapitáni OK"

V tom přišel Rataj, který doteď s PSA neměl nic společného a řekl "Nebojte nebudou 2 kapitáni". "Oni budou totiž tři!" a byli 3 kapitáni. 

Mno dobrá, máme 3 kapitáni, tak zde to končí ne? Ne.

V tom přišli další kolegové ze zámoří. Poručík Primalex (RozhodněneBača), poručík Flájer a Navy Metyu (a ano, skutečně přišel na stanici v uniformě Navy ._. ).

No nic, tak poručíci za nic, nevadí nám to.

Mno, v této době probíhala u PSA ohromná korupce IC (což je zakázaný, ale nevadí to ne), protekce apod. Třeba KS je od hodnosti nadpraporčík. Metyu tam byl od rotnýho a vyjádření kapitána KS? "No on ho tam chce rataj". Mno v tenhle moment vznikla u PSA skupina OFI, jejíž členové zůstanou skryti, ale k tomu se ještě vrátíme.

Co ještě změnila Skimovská dohoda?

Je dobře že se ptáš!

Tak třeba, poručík Flájer tak dostal hodnost poručík z důvodu toho, že bude poručík operačního střediska, kterej jako update vyjde velmi brzo. Weeelllllll, to nevyšlo nevadí.

Poručík Primalex dostane na starost výcviky, aby to mělo kvalitu pořádnou! Drží si krásný číslo "0"

Nevadí, co to nový MDCčko co říkal že nám udělá. Jo počkat, to taky ne...?

A co by jste řekli na nový ředitelství policie? To by už mohlo fungovat ne? Ne


Mno dobře.... Tak co teď? Rataj kryje Metyua, tam nic, a lidi se tam kryjí navzájem a to vše, kryje Rataj tím že kdyby mu to řekli, jsme v hajzlu. Tak teda musíme schovávat svou činnost a pracovat v utajení. Tak velitelství neexistuje, postavy nejsou založený, ale jsou napsaný, přes staff to řešit nemůžeme, protože v OFI byli už nějací členové staffu a nepomohlo to. 

Mno, tak se to trošku posralo ze strany Rataje, tak to opravíme, nebo ne? Ne.


Necháme to všechno na 2 kapitánech, který si navzájem protiřečí, necháme směrnice, kteří se vylučují atak. To zní jako plán, no dobře, 2 měsíce na to, se změnila struktura PSA a žijeme v míru, všichni jsme přátelský, PSA má svoje chyby ale není se čemu divit, ale rozhodně to nebylo strašný jako předtím, už to fungovalo, všichni kámoši atak.

Skimovská dohoda 2.0

Začínají prázdniny a moje aktivita je ještě horší jak před prázdninama, nahlásím si dovolenou a celé tyto situace sleduji z ústraní a discordu. Najednou se ke mě dostane informace že císař Rataj a jeho kumpán Sammael02 se chystají vymýšlet nové věci, o kterých nikdo neví (krom toho že se to zas snitchnulo mě a já to vyhlásil v OOC chatu a za to jsem teď dostal suspend NGL).

Takže co nám přinese Skimovská dohoda 2.0?

Výcviky -> to zní nice, jo moment, na všechno musíš mít výcvik? Aha, to nevadí, dává to smysl. Jo počkej, ty výcviky všechny budou dělat 2 nejméně aktivní lidé z PSA? Mno to je blbý

Změny hodností -> jakoby jo, asi to může jít, když se na tom dohodne celé vedení PSA. Jo počkej, nikdo o tom nevěděl krom těhlech 2? Sakra

Změna postupů -> Actually, některý by chtěli sepsat trošku líp, určitě se tomu nebráním. Jo počkat, vy chcete dělat felony stopy do > místo do = ? Well, to nedává smysl, ať už z praktičnosti, tak reálnosti postupu.

Přebrání vlády nad PSA -> to už tu jednou bylo ne

Změna kódů -> Jakoby, chápu Rataji a Sammaeli, že s vaší aktivitou ty kódy moc nepoužíváte, ale když se je nedokážete naučit, tak si je vytiskněte ne.

MDC -> tak druhej pokus 

OOC WHITELIST KE ZMĚNĚ IC VĚCÍM -> #deepeemoment

Využívání teamspeaku jako IC vysílačky -> To je super! Když po nás budou střílet nemusíme to psát do chatu a můžeme to jednoduše říct. Jo počkat? Cože? Ono to bude jen pro členy staffu? fuck

  (ukázka felony stopu)

 

A jak se k tomuto všemu staví PSA?

(Credits: Rhyme)

Je toho daleko víc, ale hádám, že členové PSA zde vyjádří ještě svůj názor.

 

Čeho vlastně tímhle příspěvkem chci dosáhnout?

Jakoby chápu, že je to tvůj server, ale přesně tohle je věc, co tu PSAčku položí ještě víc. Děláte změny, o kterých nikomu neřeknete, zase se nic z toho nedodělá jako předtím a celá PSA půjde do hajzlu a s ní celej server. Děláte změny, který jsou nelogický a jsou to s prominutím sračky. Tudíž tímhle příspěvkem chci apelovat, aby jste přestali vymýšlet sračky a když už je chcete vymýšlet tak se všema z vedení a když už tak IC. Děkuji.

EDIT::

Ooc whitelist nevymyslel deepee ani se v ňom nijak neangažoval, deepee moment znamená něco jiného. Vedení PSA je kompletně v tomto nevinně ._.

6.7.2021 12:15, naposledy upraveno 6.7.2021 12:31 uživatelem Rataj

Z PSA jste udělali nefunkční chaos, my se to teď snažíme dát dohromady. Třeba by to nebylo tak moc "bez vás" kdybyste nám místo toho házení klacků pod nohy pomohli.

Suspendován jsi byl z IC důvodů (inspekce na tebe řeší 3 spisy ohledně porušení směrnic a zákonů) a chápu, že tě to sere a tak si musíš vylévat srdíčko. Bohužel problém PSA nejsem já a Sammael, ale ty a tvoje banda, která tam zevlí už moc dlouho a ničemu neprospívá. Pokud ti připadá, že status quo je v pořádku, tak to asi nemáš v hlavě v pořádku. PSA potřebuje razantní změny a pokud je nejste schopni přinést vy, uděláme to my.

Změny řešíme se všemi v PSA, kteří jimi automaticky neopovrhují a vyslechnou si důvody, proč se zavádějí. Veřejné nejsou, jelikož nejsou hotové, jedná se o koncepci, kterou teprve sepisujeme a konzultujeme se všemi, kteří se na tom chtějí podílet. Až bude vše hotové, změny přijdou hromadně, jakmile se IC schválí vedením PSA.

Jaucuko

Hráč

11
6.7.2021 12:18

A pane Rataj, budou to stejný změny jako v Skimovské dohodě 1.0? Protože to moc nevyšlo

Zeintar

Hráč

49
6.7.2021 12:51

Hele Jaucuko, já vím, že všichni byli zvyklí na nějakej systém, na nějaký kódy a tak, ale tak co, život je změna, ne? Z mého pohledu byl v PSA taktéž dost velký bordel (soudě z toho, že když jsem jel v autě, vedle mě jelo nějaký PSA a střílelo po taxi, pak rozstrilelo řidiče a odjelo s "/b nebaví mě je furt nahanet" )

Proč se změnám bránit a nezkusit je? Já sám se na těch změnách trošku angažoval a diskutoval jsem to a Ratajem a sammaelem a co si budem, není to nic špatného.

Kódy? Neznám člověka, co by znal všech těch 50 kódu. Nehledě na to, že všechny kódy se nepoužívají už ani IRL (a když se používaly, tak každý stát měl jiné ocisleni kódů...)

Tréninky? Cmon. Neviděl jsem tady ani 1x udělaný felony stop, když jsem se někoho do PM ptal, říkali, že to většina sboru neumí a že na to prostě kašlou. Takhle alespoň budeš mít filtraci, kdo co umí a kdo co ne.

Ta vysílačka na TS, jako IC, to pořád nechápu, proč to tu není. Argument "ale illegalove to pak budou chtít taky" pro mě není validní, to jsem na tvé straně. To je jeden z důvodů, proč to PSA nevypadá tak profi, jak se očekává.

 

Celkově, nebral bych to nijak osobně, nebo tak něco a jsem rád, že se s PSA něco dělá. Vím, Jaucuko, že jsi rozumný, tak si na ty změny časem určitě zvykneš. 

Adiko

Hráč

38
6.7.2021 12:54

Tak s dovolením se vyjádřím i já co funguju v PSA od 26.10/2020. PSA fungovala normálně i za Radima i za Vlka dokonce i za zmíněného Zchovankya. Pak přišla chvíle pro Rataje že si řekne že jde do PSA a jde udělat pořádek. Udělal tak? ne

Taky by mě zajímalo jestli jsi si jen tak vzal Flyera a noname baču do PSA aby ti s tím nějak pomohli. Vypadá to že moc toho neudělali proto nastoupili hned na poručíka že?

Další věc jak zmínil Jaucuko ohledně tvého nástupu někdy v Dubnu nebo kdy. Od tvé chvíle co jsi nastoupil to šlo trošku více dolů vodou ale tak co se dá dělat že?

Za mě vše zatím tedy, doufám že se vyjádří i další. 

Do skoreho videnia. 

Holub

Hráč

46
6.7.2021 12:56, naposledy upraveno 6.7.2021 12:58 uživatelem Holub

" S nástupem Zchovankya přišlo pár změn, pro někoho dobré změny a pro někoho špatný, za mě byl Zchovankyo hodně schopnej člen PSA a kapitána, všechno fungovalo, aspoň co se týče venkovní stránky PSA"

Sorry, ale těžce bych se hádal. Policie za této éry byla už těžce v prdeli v rámci venkovní stránky. Kdy Policie fungovala? Když ji měl na začátku Radim a když ji měl VlkoVod. Tehdy PSA fungovala. Všechno, co bylo potom, už začalo posílat PSA víc a víc do háje. Ideálně krycí koalice tří lidí, která byla za Zchovankyova období v PSA, to naproto zkurvila a opravdu byla už na těžké povážení zda je to tohle vůbec v pořádku, nebo ne.

Metyu neměl u PSA co dělat, stejně tak ani Krys tam neměl co dělat kvůli ilegální činnosti, která byla spjatá právě s Krysem. To byla blbost jak prase.

Jinak se změnami souhlasím, pač pokud by to skončilo hůř, tak se to může vrátit zpět do status quo.

Jaucuko

Hráč

11
6.7.2021 13:00, naposledy upraveno 6.7.2021 13:08 uživatelem Jaucuko

Hele Jaucuko, já vím, že všichni byli zvyklí na nějakej systém, na nějaký kódy a tak, ale tak co, život je změna, ne? Z mého pohledu byl v PSA taktéž dost velký bordel (soudě z toho, že když jsem jel v autě, vedle mě jelo nějaký PSA a střílelo po taxi, pak rozstrilelo řidiče a odjelo s "/b nebaví mě je furt nahanet" ) - Věci tohohle typu má řešit AT, nemůžeme kickovat z OOC důvodu

Proč se změnám bránit a nezkusit je? Já sám se na těch změnách trošku angažoval a diskutoval jsem to a Ratajem a sammaelem a co si budem, není to nic špatného. - Protože ty změny nebudou fungovat, bude to jak při první skimovský dohodě, a nic z toho se neudělá

Kódy? Neznám člověka, co by znal všech těch 50 kódu. Nehledě na to, že všechny kódy se nepoužívají už ani IRL (a když se používaly, tak každý stát měl jiné ocisleni kódů...) - Kódy jsou na tom to nejmenší ze všech problémů, tam jde o to, že on chce kódy předělat na 10-R(oger), 10-N(egative) apod, úplná sračky

Tréninky? Cmon. Neviděl jsem tady ani 1x udělaný felony stop, když jsem se někoho do PM ptal, říkali, že to většina sboru neumí a že na to prostě kašlou. Takhle alespoň budeš mít filtraci, kdo co umí a kdo co ne. - tréninky totiž měl mít na starost člověk z Ratajovi družiny :), přesně proto to fungovat nebude

Ta vysílačka na TS, jako IC, to pořád nechápu, proč to tu není. Argument "ale illegalove to pak budou chtít taky" pro mě není validní, to jsem na tvé straně. To je jeden z důvodů, proč to PSA nevypadá tak profi, jak se očekává. - ano, IC vysílačka je fajn, ale četl si to? Můžou tam být jen členové AT, takže půlka lidí bude například na TSku a druhá ve hře, takže ve finále chaos

 

Celkově, nebral bych to nijak osobně, nebo tak něco a jsem rád, že se s PSA něco dělá. Vím, Jaucuko, že jsi rozumný, tak si na ty změny časem určitě zvykneš.  - s PSA se nic nedělá, protože nemáme možnost, protože máme 2 potažmo 3 kapitány a všichni se musí dohodnout, protože rataj změnil systém ale nedodělal ho, takže se neví kdo může změnit směrnice, jestli můžou všichni nebo jak.

 

EDIT::

Ještě edit k ratajovému EDITu abych nedělal double post. A třeba zmínit to, že jsme se ti k tomu pokaždý vyjádřili v klidu, že nesouhlasíme s tímhle a tímhle a tys to vyignoroval? Pak se nediv že nikdo z PSA v tom není s tebou když na to sereš co se týče nás :)

6.7.2021 13:05
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
6.7.2021 13:40, naposledy upraveno 6.7.2021 13:42 uživatelem DeePee

Tak dobrý deň :)

Len by som opravil pár veci ako napríklad toto - Suspendován jsi byl z IC důvodů (inspekce na tebe řeší 3 spisy ohledně porušení směrnic a zákonů) a chápu, že tě to sere a tak si musíš vylévat srdíčko. Ono popravde je ten spis len jeden, druhý není stále ani spísaný a tretí sa voidol. Ten jeden čo existuje je dlhodobý a ako si sám povedal tak čakáš na dôkazy. Tento suspend je teda docela haluz.

Neznám člověka, co by znal všech těch 50 kódu. - Tak já ťa zdravím, volám sa DeePee a znám ich všetky, teší ma. (Niesom jediný)

Neviděl jsem tady ani 1x udělaný felony stop, když jsem se někoho do PM ptal, říkali, že to většina sboru neumí a že na to prostě kašlou. - Tu popravde meleš hovna, felony stop je celkom bežná záležitosť, to že nie vždy je pred zrakom ostatných neznamená že sa nič také nedeje. Felony stop nevedia hlavne nový členovia zboru kedže od kedy prišiel Rataj s chábrama do PSA tak odstránili výukové materály. Napravilo sa to až teraz kedy sa to znova spísalo no ide sa to zas meniť (nevadí)

Ta vysílačka na TS, jako IC, to pořád nechápu, proč to tu není. Argument "ale illegalove to pak budou chtít taky" pro mě není validní, to jsem na tvé straně. To je jeden z důvodů, proč to PSA nevypadá tak profi, jak se očekává. - Ok, guči tak budú volať IC 3 admins na ts a zvyšný budú písať do chatu klasicky. Teším sa moc moc

Metyu neměl u PSA co dělat, stejně tak ani Krys tam neměl co dělat kvůli ilegální činnosti, která byla spjatá právě s Krysem. To byla blbost jak prase. - Prachy sú prachy

Nakoniec by som len povedal že je celkom úlet zmeniť kompletný chod PSA a jedného dňa to všetkým len pošleš na dc bez diskuze. Tvoja aktivita v PSA momentálne vyzerá tak že si dlhú dobu afk a nezaujímaš sa a pak prídeš s kamošmi všetko rozbiť a pak sa zas schováte. Teším sa čo to bude nabudúce. Výcviky ste si klasicky zobrali na starosti ty a Sammael. Vydrží vám to tak maximálne 2 týždne a pak zas bude ticho a celý zbor nebude môcť fungovať lebo na to budete srať. Je to celé ulet a z tých zmien moc moc plakám. Btw, keby je PSA v systéme jedného kapitána a žiadného veliteľstva, zmeny v PSA by sa dali robiť jednoduchšie a razantnejšie. To že má PSA trilion veliteľov len škodí.Na záver by som chcel pozdraviť chábry z PSA ktorý sú proti niektorým zmenám taky. 

s pozdravom,

jeden zo 45tich kapítanov, DeePee a tak.

 

 

 

6.7.2021 13:43, naposledy upraveno 6.7.2021 13:55 uživatelem Rataj

Já jenom upřesním, že já jsem v PSA celou dobu jen jako IVV a vrchní velení PSA měl na starosti OurMatthew a po něm DeePee. Momentální stav PSA nesvádějte na mě. Beru ale plnou zodpovědnost za to, co bude teď po změnách, které plánujeme.

A netuším, kde jste vyhrabali, že má být nějaká IC vysílačka pouze pro AT. Pouze se v momentální chvíli zvažuje přijetí Zeinova návrhu, které by však bylo limitováno dohledem AT, Helpera nebo Trusted Playera (alespoň jeden účastník by musel být alespoň v jedné z těchto skupin - to rozhodně neznamená, že by to bylo jen pro adminy).

Obecně všechny informace o změnách máš nějaké zkreslené a nepřesné. Pravděpodobně z odůvodněného a promyšleného konceptu se k tobě dostala jen interpretace někoho, kdo zachytil střípky tohoto konceptu, jelikož to s nimi konzultujeme.

 

EDIT: A teď tu už jen vymýšlíte kraviny, kterýma se mě snažíte potopit..

s PSA se nic nedělá, protože nemáme možnost, protože máme 2 potažmo 3 kapitány a všichni se musí dohodnout

Lež. DeePee má poměrně volnou ruku, ale nic neudělal, tak jdeme teď něco dělat my. I pokud žil v domění, že musí všechno konzultovat se mnou, přišel za mnou za celou dobu jen s jedním návrhem, který jsem mu odsouhlasil.

Ono popravde je ten spis len jeden, druhý není stále ani spísaný a tretí sa voidol. Ten jeden čo existuje je dlhodobý a ako si sám povedal tak čakáš na dôkazy. Tento suspend je teda docela haluz.

Lež. Dokonce do těch spisů vidíš, takže se můžeš podívat. Spisy jsou 3, na základě jednoho (dle kterého porušil i IC zákon) dostal suspendaci, jak v něm je již uvedeno. Nečekal jsem na důkazy, ale na to, až se Jaucuko ukáže ve hře.

felony stop je celkom bežná záležitosť

Lež. Nedělá se, postup je naprosto nesmyslně sepsán a nové členy to ani nikdo neučí.

od kedy prišiel Rataj s chábrama do PSA tak odstránili výukové materály

Lež. Netuším, jak tohle tvoje hlava vůbec vyplodila. Nic jsme nesmazali.

Ok, guči tak budú volať IC 3 admins na ts a zvyšný budú písať do chatu klasicky. Teším sa moc moc

Lež. Vysvětleno výše.

Tvoja aktivita v PSA momentálne vyzerá tak že si dlhú dobu afk a nezaujímaš sa a pak prídeš s kamošmi všetko rozbiť a pak sa zas schováte

Lež. Sice jsem většinu své působnosti v PSA patřil mezi ty méně aktivní, to je pravda, poslední 2 týdny jsem ale naopak jeden z nejaktivnějších a často tam bývám ve službě jako jediný.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~246