Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

PSA - Aneb jak si Admin tým dělá co chce - Aneb Skimovská dohoda 2.0

1 2

6.7.2021 13:56

Ty stále nevidíš ten problém. Hocičo môžem spraviť, ale ty máš aj tak nejaké svoje plány s admins ktorými všetky zmeny aj tak zrušíš. Nemá to cenu, nekomunikujete s nami a všetko sa dozvedáme ako posledný a v deň platnosti zmien. Napríklad smernice ktoré boli dlhú dobu na hovno a konečne sú prepísané aby to ako tak sedelo, no vy idete písať vlastné nové smernice. Načo sa vôbec snažiť, to radšej investujem čas do nákupu plaveckej výstroje a nafukovačiek aby som sa neutopil pri potápani lodi PSA. (všetko by napravila hlavne komunikácia ktorá je mizerná ngl, snažil som sa viac krát komunikovať)

Jaucuko

Hráč

11
6.7.2021 13:57, naposledy upraveno 6.7.2021 14:03 uživatelem Jaucuko

Ano, když to měl Matthew, byla nepsaná domluva, že vedení je Matthew, ale všiml sis že jsme psali do IC chatu, jestli je nový vedení Deepee a doteď tam není žádná odpověď.

Nebo když mi nic neinicujeme, všiml sis tý roomky návrhy nebo ji ignoruješ, ano už se tam nic nepíše, protože se asi z 15 věcích všechny odignorovali, chtěli jsme služební opasek na který dáš Glock, taser a pouta s obuškem. Navrhovalo se to kolikrát, hovno z toho.

To že s tebou nechceme nic probírat. A není to náhodou naopak? Jakmile jsme se dozvěděli ty změny, napsali jsme ti tam všichni svůj názor, ještě docela slušně a logicky, odpověděl si? Ne. 

Toto byl i jeden z důvodu proč jsem odešel ze staffu, doteď si mi neodpověděl na moji 2 měsíce starou otázku, proč jako GM můžu banovat na 72 hodin, ale nemůžu locknout borce co stojí uprostřed silnice a je afk.

Na koho máme svádět že PSA nefunguje když v ní nemáme co jak změnit, protože máme 2 kapitány z toho jeden ignoruje a ten druhej neví co může a nemůže.

Moje suspendace, prosím tě. Jeden spis kterej je podezření a je v něm napsaný, že je tam podezření a akorát si dáte pozor, je bez důkazů a všeho, dost stupidní nemyslíš?

V pořádku, jestli teda můžeme dělat změny i bez tebe tak je budeme dělat i bez tebe tak jak se má a to je dohromady, ne ve 2 lidech z PSA z toho jeden (viz video od Rhyma) co porušuje zákon nebo co to je a jeden co navrhuje felony stop do šipky.

Edit::

A o co že najdu několik fotek z felony stopů? To že je neděláš ty, neznamená že nikdo, ale felony stop je možná 4 nejčastější věc u PSA

Banny

Hráč

1
6.7.2021 14:07

Neztrapňujte se kluci. Každým dalším příspěvkem akorát upozorňujete na svoji inteligenci.

ice udělil za tento příspěvek varování: 6) Je zakázáno sprostě nadávat, či se jinak neslušně vyjadřovat. Žádné urážky a osobní útoky zde nejsou tolerovány. Neurážejte ostatní uživatele ani za jejich gramatiku, přesto apelujeme, abyste všichni psali slušně, spisovně a srozumitelně. 7) Respektujte ostatní uživatele a především práci administrátorů. Administrátoři mají konečné slovo, jsme otevřeni rozumné diskuzi, ale hádky jsou zbytečné. Urážky a pomluvy vůči portálu, či jednotlivým členům našeho Admin Teamu také nejsou tolerovány. Útočné příspěvky budou mazány a jejich autoři potrestáni.

Rezekvitek

Hráč

8
6.7.2021 14:50

Chápu, že v afektu se blbě nahlíží na věci z jiného pohledu. Já totálně nezúčastněná to vidím takhle. Rataj bude přebírat policii, vymýšlí věci (který se ještě nedějou a bude je chtít posadit až bude šéf) o kterých víte z doslechu stylem, že jedna bába povídala, že budete v psa každý čtvrtek vraždit rituálně sirotky. Omg sesaďme rataje chci nového majitele. 

Co takhle přestat brečet a počkat s čím teda přijde.. Když to bude oficialní a bude to sračka PAK se o tom můžem hádat. Tohle co se tu děje je trochu zbytečný

Tak si to tu můžem zatím udělat hezký a nehrotit... Ať už je to cokoliv

KrysCZ

Hráč

30
16.7.2021 04:03

HOLUBE,

ještě jednou o mně něco napíšeš a dostaneš pěstí.

ice udělil za tento příspěvek varování: 13) Off-topic v rámci tématu je zakázán. Jedná se o vkládání odpovědi, která není v souladu s daným tématem. Toto pravidlo se vztahuje i na sekci off-topic, zde je sice povolené zakládat vlákna, která jinam nepatří a jsou zcela mimo tématiku portálu, avšak v rámci daného vlákna je stále vítáno dodržovat téma.
16.7.2021 10:44, odstraněno 17.7.2021 12:35 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

KrysCZ

Hráč

30
16.7.2021 16:30, naposledy upraveno 16.7.2021 16:43 uživatelem KrysCZ

Možná někdy taky najdu čas na to se sáhodlouze vyjadřovat..

Nepřeji si, aby mně nějaký pansexuál kdekoliv zmiňoval, to je vše.

Nechci být s touto spodinou jakkoliv spojován.

Teď jsem se hecnul a přečetl jsem si všechno, co jsi napsal..

Je to plné pouhých domněnek a nesmyslů, které nejsou podloženy vůbec ničím.

Na první stránce jsi se vyjadřoval k tomu, že jsem s Metyuem neměl, co dělat v PSA,

zároveň jsi něco podobného napsal i tady..

Jde vidět, že máš pouze potřebu "špinit" lidi a jelikož na nás nemáš absolutně nic, tak

si prostě vytáhneš jednu kapitolu z našeho RP na Skimu o které nevíš absolutně nic a

napíšeš, že to bylo špatné.

Sklad se zbraněmi ? Ten byl zlikvidován už před vstupem do PSA, teď jsou tam jakési těžící hlouposti.

Psychotesty psané navzájem? Mně je řádně dělal Metyu a Metyuovi je dělal Zchovankyo. :)

Jó a nemusíš se bát, hňupe.. Ty zbraně, které jsme Ti tenkrát ukradli, tak vůbec nevím, kde jsou..

Měl jsem tam zbraně za které jsem řádně zaplatil. :D 

Ještě abych se vyjádřil k tomu, že si údajně něco beru osobně, je mi to absolutně jedno..

Tebe prostě nemám rád, což je nejspíše oboustranné a nepřeji si, aby jsi se ke mně jakkoliv vyjadřoval.

ice udělil za tento příspěvek varování: 6) Je zakázáno sprostě nadávat, či se jinak neslušně vyjadřovat. Žádné urážky a osobní útoky zde nejsou tolerovány. Neurážejte ostatní uživatele ani za jejich gramatiku, přesto apelujeme, abyste všichni psali slušně, spisovně a srozumitelně. 9) Je zakázáno svými příspěvky vyvolávat hádky (např. zakládání témat na velice kontroverzní témata netýkající se portálu).
10.2.2022 22:29, odstraněno 10.2.2022 22:49 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Oživování starého tématu, troll

1 2