Možná někdy taky najdu čas na to se sáhodlouze vyjadřovat..
Nepřeji si, aby mně nějaký pansexuál kdekoliv zmiňoval, to je vše.
Nechci být s touto spodinou jakkoliv spojován.
Teď jsem se hecnul a přečetl jsem si všechno, co jsi napsal..
Je to plné pouhých domněnek a nesmyslů, které nejsou podloženy vůbec ničím.
Na první stránce jsi se vyjadřoval k tomu, že jsem s Metyuem neměl, co dělat v PSA,
zároveň jsi něco podobného napsal i tady..
Jde vidět, že máš pouze potřebu "špinit" lidi a jelikož na nás nemáš absolutně nic, tak
si prostě vytáhneš jednu kapitolu z našeho RP na Skimu o které nevíš absolutně nic a
napíšeš, že to bylo špatné.
Sklad se zbraněmi ? Ten byl zlikvidován už před vstupem do PSA, teď jsou tam jakési těžící hlouposti.
Psychotesty psané navzájem? Mně je řádně dělal Metyu a Metyuovi je dělal Zchovankyo. :)
Jó a nemusíš se bát, hňupe.. Ty zbraně, které jsme Ti tenkrát ukradli, tak vůbec nevím, kde jsou..
Měl jsem tam zbraně za které jsem řádně zaplatil. :D
Ještě abych se vyjádřil k tomu, že si údajně něco beru osobně, je mi to absolutně jedno..
Tebe prostě nemám rád, což je nejspíše oboustranné a nepřeji si, aby jsi se ke mně jakkoliv vyjadřoval.
Možná někdy taky najdu čas na to se sáhodlouze vyjadřovat..
Nepřeji si, aby mně nějaký pansexuál kdekoliv zmiňoval, to je vše.
Nechci být s touto spodinou jakkoliv spojován.
Teď jsem se hecnul a přečetl jsem si všechno, co jsi napsal..
Je to plné pouhých domněnek a nesmyslů, které nejsou podloženy vůbec ničím.
Na první stránce jsi se vyjadřoval k tomu, že jsem s Metyuem neměl, co dělat v PSA,
zároveň jsi něco podobného napsal i tady..
Jde vidět, že máš pouze potřebu "špinit" lidi a jelikož na nás nemáš absolutně nic, tak
si prostě vytáhneš jednu kapitolu z našeho RP na Skimu o které nevíš absolutně nic a
napíšeš, že to bylo špatné.
Sklad se zbraněmi ? Ten byl zlikvidován už před vstupem do PSA, teď jsou tam jakési těžící hlouposti.
Psychotesty psané navzájem? Mně je řádně dělal Metyu a Metyuovi je dělal Zchovankyo. :)
Jó a nemusíš se bát, hňupe.. Ty zbraně, které jsme Ti tenkrát ukradli, tak vůbec nevím, kde jsou..
Měl jsem tam zbraně za které jsem řádně zaplatil. :D
Ještě abych se vyjádřil k tomu, že si údajně něco beru osobně, je mi to absolutně jedno..
Tebe prostě nemám rád, což je nejspíše oboustranné a nepřeji si, aby jsi se ke mně jakkoliv vyjadřoval.